- 2009 04 24, 12:16
Biologija yra mokslas. O meilė yra.... be galo "daug", kaip rašo parijas.
Meilė tėvynei, meilė vaikui, meilė šuniui, meilė gamtai, meilė automobiliui, meilė sau, meilė gyvenimui... Pingvinai ir gulbės tiek nesugeba.
Moderatorius: Astro-Meška
- 2009 04 24, 12:36
Prisirišimas prie daiktų, žmonių savinimasis, reikia gyvūnų, nes jie nieko nereikalauja ir yra prisirišę prie tavęs besąlygiškai, nes juos maitini ir t.t....
Žodžiu. Skambūs žmogaus sugalvoti pavadinimai paprasčiausiems dalykams. Tiek to, juk jie netrukdo, o padeda gyventi ir svajoti.
Žodžiu. Skambūs žmogaus sugalvoti pavadinimai paprasčiausiems dalykams. Tiek to, juk jie netrukdo, o padeda gyventi ir svajoti.
- 2009 04 24, 13:02
tame ir esmė, kad ne taip. požiūrio kampų yra begalės ir tu žiūri ne tuo kaip aš, dėl to kalbam lyg ir apie tą patį, bet iš esmės apie skirtingus dalykus. tiek to, vistiek tolesnė diskusija, tikriausiai, beprasmė.
Kal-el rašė:Prisirišimas prie daiktų, žmonių savinimasis, reikia gyvūnų, nes jie nieko nereikalauja ir yra prisirišę prie tavęs besąlygiškai, nes juos maitini ir t.t....
tame ir esmė, kad ne taip. požiūrio kampų yra begalės ir tu žiūri ne tuo kaip aš, dėl to kalbam lyg ir apie tą patį, bet iš esmės apie skirtingus dalykus. tiek to, vistiek tolesnė diskusija, tikriausiai, beprasmė.
Make a change kill yourself
- 2009 04 24, 13:11
nu ką aš žinau. O didingi dalykai, žygdarbiai ir t.t. - negi jie padaromi dėl prisirišimo prie daikto ar žmogaus savinimosi?
Kal-el rašė:Prisirišimas prie daiktų, žmonių savinimasis, reikia gyvūnų, nes jie nieko nereikalauja ir yra prisirišę prie tavęs besąlygiškai, nes juos maitini ir t.t....
nu ką aš žinau. O didingi dalykai, žygdarbiai ir t.t. - negi jie padaromi dėl prisirišimo prie daikto ar žmogaus savinimosi?
- 2009 04 26, 13:59
o as ja netikiu,manau tik prisirisimas didelis prie to zmogaus kuri manai mylint
Gal nevaikštom po širdį purvinais batais-ten purvo ir taip daug
- 2009 04 26, 18:16
myliu tėvą (padariau tokią išvadą, nes ką jis bedarytų, neapykantos neatsiranda, tik supratimas, užuojauta ir noras ką nors padaryt, kad jam būtų geriau) ir sesę. Sakiau, kad netikiu meile tarp vyro ir moters, nes tokios neteko patirti. Čia tiesiog iš savo patirties tokios išvados, patirtis būna skirtinga...
Pavyzdžiui, mano vyras nerealus žmogus, mūsų mintys ir svajonės sutampa, mes neturim dėl ko pyktis, nes vienas kitą puikiausiai suprantam ir mąstom skirtingai, jis mane globoja ir daro viską, kad man būtų gerai. Už tai aš jam turiu teigiamus jausmus ir prisirišimą, nes būnant su juo man saugu ir gera. Nejaučiu kažko tokio ypatingo, kaip sakoma, kad meilė yra, aš tiesiog laiminga, nes patenkinti mano poreikiai.
Jeigu mano poreikių tenkinimas nutruktų, nebenorėčiau likti kartu, nebebūtų reikalo.
cleo rašė:o tai tu nieko, ničnieko taip ir nemyli? ar tiesiog fobija pačiam žodžiui kaipo tokiam?
myliu tėvą (padariau tokią išvadą, nes ką jis bedarytų, neapykantos neatsiranda, tik supratimas, užuojauta ir noras ką nors padaryt, kad jam būtų geriau) ir sesę. Sakiau, kad netikiu meile tarp vyro ir moters, nes tokios neteko patirti. Čia tiesiog iš savo patirties tokios išvados, patirtis būna skirtinga...
Pavyzdžiui, mano vyras nerealus žmogus, mūsų mintys ir svajonės sutampa, mes neturim dėl ko pyktis, nes vienas kitą puikiausiai suprantam ir mąstom skirtingai, jis mane globoja ir daro viską, kad man būtų gerai. Už tai aš jam turiu teigiamus jausmus ir prisirišimą, nes būnant su juo man saugu ir gera. Nejaučiu kažko tokio ypatingo, kaip sakoma, kad meilė yra, aš tiesiog laiminga, nes patenkinti mano poreikiai.
Jeigu mano poreikių tenkinimas nutruktų, nebenorėčiau likti kartu, nebebūtų reikalo.
- 2009 04 26, 18:28
Kal-el kaip as svajoju apie tokios rusies meile kaip tavo
.as esu isgyvenusi meile is pirmo zvilgsnio iki nugriuvimo ir nieko gero is to.man geriau ramus saugus prisirisimas.tai ir yra tobula meile
.as esu isgyvenusi meile is pirmo zvilgsnio iki nugriuvimo ir nieko gero is to.man geriau ramus saugus prisirisimas.tai ir yra tobula meile
- 2009 04 26, 18:39
nors man dabar ramu,nes savo vaikinui jauciu begalini svelnuma,daznai galvoju,kad ir kaip bebutu su mumis,bet noriu,kad jis gyventu laimingai
- 2009 04 26, 18:51
Man lygiai taip buvo/yra su mano vyru. Buvau tokia islepinta, kad 3 metus nezinojau kur mes siuksles dedam arba kur musu sandeliukas. Buvau labai islepinta, kol mums abiems neatsitiko nelaime ir jis nebegalejo mano poreikiu tenkinti. Abiems depresija buvo, pradejom atskirai gyvent, kai jau abu i darbus grizom ir galejom patys savim pasirupinti.
Tada mane istiko labai labai didele meile kitam. Nereali. Bet skaudi. Buvom kartu 3 metus, bet... kai degi, tai ir sudegi.
Kal-el rašė:Pavyzdžiui, mano vyras nerealus žmogus, mūsų mintys ir svajonės sutampa, mes neturim dėl ko pyktis, nes vienas kitą puikiausiai suprantam ir mąstom skirtingai, jis mane globoja ir daro viską, kad man būtų gerai. Už tai aš jam turiu teigiamus jausmus ir prisirišimą, nes būnant su juo man saugu ir gera. Nejaučiu kažko tokio ypatingo, kaip sakoma, kad meilė yra, aš tiesiog laiminga, nes patenkinti mano poreikiai.Jeigu mano poreikių tenkinimas nutruktų, nebenorėčiau likti kartu, nebebūtų reikalo.
Man lygiai taip buvo/yra su mano vyru. Buvau tokia islepinta, kad 3 metus nezinojau kur mes siuksles dedam arba kur musu sandeliukas. Buvau labai islepinta, kol mums abiems neatsitiko nelaime ir jis nebegalejo mano poreikiu tenkinti. Abiems depresija buvo, pradejom atskirai gyvent, kai jau abu i darbus grizom ir galejom patys savim pasirupinti.
Tada mane istiko labai labai didele meile kitam. Nereali. Bet skaudi. Buvom kartu 3 metus, bet... kai degi, tai ir sudegi.
- 2009 05 02, 21:19
Man meilė reiškia tai jausmų suaštrėjima žmogui, dėl kurio gali daryt neįtikičiausius dalykus ir t.t. Nebūtinai tai prisirišimas, tik tada tavo jausmai tikri tam žmogui, gali bę kaukės su juom bendraut. Dalintis skausmais, džiaugsmais kartu. Tai nėra vaiksčiojimas susikabinus už rankučių ir neatciplėšimas viens nuo kito nė per žingsnį. Man tokie seilėjimaisi su meile nesiacijuojasi. Svarbu jaust pilnatvę ir hormoniją su tuom žmogum. Atrast kažkokia savo niekada nereikšta pusę. Priimt žmogaus trūkumus ir jų nematyt. Tiesiog tu skraidai padebesiais ir t.t. Čia galima minėt ir minėt. Asmeniškai aš mylėjau tik vieną kart gyvenime. Ir pilnai buvau atsiskleidęs toks koks niekad gyvenime nebuvau buvęs. na dabar prisiminus nostalgija ir t.t. Man meilė dabar - bendradarbiavimas ir draugystė, transformavosi kažkaip jau.
Vo kiek prisvaigau
Vo kiek prisvaigau
The Show must go on!