Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#115975 Sapnavau, kad aplankau savo virtualų draugą onkologinėj ligoninėj (šiaip jis jokia onkologine liga neserga). Jis atrodo silpnas, labai sulysęs. Šnekamės su jo mama, ir ji man pasako, kad jam jau neilgai liko gyvent... Man baisu jo netekt, tačiau šalia jaučiuosi nejaukiai, bijau net paliest, nes atrodo, kad tuoj jį prarasiu...
Parašėnegative
#115983 sapnavau vėl pisimąsi.
dar sapnavau, kad iš akies išsitraukiu didžiules kirmėles, o man sako: tai nieko, čia taip ir turi būt.
sapnavau dar viešbutį, kaip ėjom pistis.
Parašėnegative
#117375 šiandien sapnavau baisiausią sapną ever.
atsikėliau šlapia visa net.
sapnavau, kad mano paukštukas supuvo, visiškai supuvo. kažkoks grybelis ar kas. žaizdos žaizdos žaizdos. parodžiau mamai, tai sakė, pipiec jau man. atsikėllus apsičiupinėjau.
dar po to sapnavau, kad savo vaiką maitinu papais.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#118367 Lauke sninga,stipriai,mano puse galvos pripurksta skutimosi putu,paskui nei is sio nei is to su tom putom istrinu visa galva....
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#119025 Sapnavau cunami,su pazystama ziurejau i jura ir pamatem artejancia didele banga,begom kazkur i kalna i burtininkes namus,iejom i jos miegamaji,ant viengules lovos gulejo senyva moteris,per centra kambario gulejo dvigule lova ,joje taip pat senyva moteris...mes pasislepem uz spintos,po visko islekem autobusu,as is autobuso iskritau,nes pamaciau,kad vairuotojas bando mus uzmusti...
ParašėKatinas
#120049 sapne mano buves mane paliko ,po to kazkoks vaikas man persove ranka ir kai sutikau buvusi,aiskinau jam visa tai.as daznai ji sapnuoju,visada mane palieka arba nekreipia demesio i mane.jauciu dideli siauba,artejancia nelaime,tarsi koks damoklo kardas virs galvos kabetu .is tikruju draugaudama su juo ir susirgau depresija :bloga
Parašė Kal-el
#120067 Aidai iš praeities... :) Mane irgi tokie kankina ir nervina. Noriu sapnuoti ką nors nerūpestingo ir malonaus.
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#120073 Kur dingo AuksineZuvele?..
:(
ParašėKatinas
#120949 as sapnavau baisu sapna,bet prisimenu tim fragmentus.mane ir dar du zmones kazkas gaude.as pavirtau vyru (jis irgi dalyvavo gadynese) ,tada kitas mane nuzude ( as norejau,kad jis kuo greiciau man uztvotu :bloga ) .kai numiriau buvo gera.po to vel prisikeliau kitu vyru,mano zudikas mane suzeide,tik kazkaip pabegau.vel virtau savimi,kazkoks vaikinas padejo man lipti i kalba,buvo malonu kai jis prisiliesdavo.po to lakstem po kiemus ir musu persekiotojai surado mus,begant pro pastote mane nukrate elektra ,as vistiek begau,tik kazkas piktdziugiskai reke :Animus,nukrate" .viso sapno metu jutau kaip arteja kazkas nesuvokiamai gresmino ir baisaus ,o as nieko negaliu padaryti .
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#121054 1. Sapnavau, kaip valgau kirmėles.
2. Sapnavau kažkokį universitetą Kaune (žinau, kad tai buvo Kaunas, nors miestas atrodė kaip koks Niujorkas). Aš ten naujokė buvau. Atvykau vėlų vakarą, su kažkuo kažkur ėjom, po to bėgiojom dideliame pastate, panašiame į oro uostą/autobusų stotį iš mano ankstesnių sapnų, staiga mus kažkas sugavo, ir tada man reikėjo išpjauti iš kairiosios plaštakos stačiakampio formos gabalą, pjovė kažkoks kitas žmogus, per kaulą buvo labai sunku pjauti, tad aš jam padėjau spaust peilį, ir norėjau, kad man išpjautų tą rankos dalį, nes labai skaudėjo.
3. Nepamenu tiksliai visko, žinau tik, kad kažkas įvyko blogo, ir tada aš peiliu pjausčiau savo kairiąją plaštaką. Buvo labai daug kraujo. Tada ėjau susitikti su draugu, kažkur prie jūros, bet kažkas atsitiko ir mes nesusitikom.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
enigma rašė:sapnavau vėl pisimąsi.
dar sapnavau, kad iš akies išsitraukiu didžiules kirmėles, o man sako: tai nieko, čia taip ir turi būt.
sapnavau dar viešbutį, kaip ėjom pistis.

Ar tu visada tik "pisiesi" ?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
CoffeeTime rašė:Kur dingo AuksineZuvele?..
:(

Siuo metu neturiu priejimo prie interneto
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Marko-7 rašė:Mano sapnas : sapnuoju ,kad aš esu kambaryje ir šnekuosi su kudikiu , gal kokių 6 mėn , kudikis šneka protingai , ir labai prašo kad aš jo nepalikčiau , aš jam prižadu būti su juo , aš guliu lovoje kartu su kudikiu , ir salia manęs atsigulia jo motina , visa perbalus ir išsekus

Puiki simbolika, kudykis tai naujos mintys, poziuris, naujo pradzia, isjausk, o tik po to ismastyk, nesirupink kudykio motina, ji tsigaus - tai proto simbolis, o jis mumyse labai gajus:) Geriau susivok kas per kudykis ir ji visu imtumu imkis ugdyti:)
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#121145 1. Sapnavau, kad kalbuosi su klasioku, ir jis paklausia, kodėl visada, kai jis nori bendraut, aš bėgu nuo jo. Pasakau, kad nebėgu. Atsisėdu arti. Labai arti.
2. Su kažkokia drauge bėgam nuo kažko, iššokam pro langą, bet mes neužsimušam, nes turim kažkokių tai galių. Dar šokdama pagalvojau „o ne, visgi aš noriu pasitraukt, todėl prašau pagalbos“. Bet nemiriau, bėgau kažkur, pas vieną drauge. Su ja ėjom pirkt prezervatyvų (wtf?), aš nusipirkau vieną o ji kelis. Pirkom Rimi parduotuvėj, jie buvo nesupakuoti, ir aš tikrinau, ar nesuplyšęs, nors nežadėjau jo panaudot, pirkom tik todėl kad buvo didelės nuolaidos.
Po to vėl bėgau pas ją, nežinau kaip kur ir kodėl atsidūriau viena. Kai bėgau buvo žiema.
Nubėgus pasislėpiau.
Po to su jos šeima dalyvavom kažkokių valčių/baidarių ar velniai žino ko varžybose.
Vartotojo avataras
Parašė Werehuman
#121474 Sapno fragmentas:
Pievoje žaidžia (ir lyg ir ruošiasi poruotis) baltas tigras ir jaguarė. Prieinu prie jų, pradedu glostyt, žaist kaip su katinais. Jie neagresyvūs, netgi meilūs, bet vis tiek vis netyčia užgauna, skaudžiai įdreskia. Matau, kad gali blogai baigtis. Bandau ištrūkt, bet jie nenori paleist. Glaustosi, murkia, plekšnoja letenomis, drasko kojas ir nulaižo kraują nuo jų. Negaliu ištrūkt. Pabundu nuo žadintuvo.