Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#4647 tikrai nera uz ka ,mums visoms reikia palaikymo :wink: tas yra svarbu.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#4660 mergytes noriu paklausti jusu zinau kad jus ne daktares bet ka manot ar nepakenksiu sau rydama tiek relaniumo man psicho liepe gert relanium 5mg.tris kart ,bet as geriu keturias nes jauciuosi geriau gerdama keturias tabletes ,vidiniu skausmu nejauciu ir siaip geriau aisku ne visai gerai jauciuos super, bet tu skausmu apmazejo,gal man padetu jusu patarimai.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#12222 pastebejau kad nuo relanium mano oda parausvejo,nes buvau balta kazi cia taip gali but ar ne? gal negerai.pas savo psicho nenoriu eit nes jis kaip paskiria vaistus tai is proto einu nenusimano nei kiek.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#12243 jei poagelto - neferai kepenims :bloga
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#12374 na tokia kaip negeltona bet rusva ,rausva, :bloga
Parašė magde
#17045 as irgi geriau relanium.siaip tai nemaniau kad tai anti...man juos paskyre nuo visai kitu problemu...ir kzkp gavau pripratima.gavau baime kad be tableciu bus blogai...taigi gerdavau tai negerdavau...kaip kadaias.pt supratau savo beda.stengiauas nutraukt.nutraukiau staigiai.dabar nebegeriu.
paskiriant man relaniuma nebuvo depresijos,ta prasme dar nesirgau.susimasciau gal taox vaisto vartojimas ir galejo duot itaka,o gal ir ne...tiesiog keista kad ji skiria kaip anti.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#17059 Relanium yra raminantis vaistas, galbūt skyrė nerimui sumažinti. jis tikrai ne antidepresantas
Parašė magde
#17068 pns.....
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#17174 Jis man :super tik pajuntu ,kad pradedu drebeti,kad atrodo kaulai issiners is odos is baimes,dar hiperaktyvumas isijungia ,bet relaniumas man labai padeda, ji geriu pamainydama su bromazepamu
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
magde rašė:pns.....

:? Brangioji gal galėtum rašyti pilnais lietuviškais žodžiais? nesuprantu, ką čia norėjai išreikšti :?
ParašėTomash
#17244 manes relanijumas neveikia kazkodel :D buvo suleide kelis kart bet nei kart neveike pagal paskirti =)
Parašėnegative
#73233 Siaubelis, kaip užpakaliuko žandus skauda nuo švirkštų, kai man leisdavo kasdien tą diazepamą.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#73892 Man leido lasalines pavidalu ryte ir vakare.Miegodavau parom.Taip tris paras. :bloga
Parašėnegative
vikute rašė:Man leido lasalines pavidalu ryte ir vakare.Miegodavau parom.Taip tris paras. :bloga

Bent išsimiegi normaliai.
Vartotojo avataras
Parašė Guliona
#77180 keistas sis vaistas, labai individualiai veikia. bent jau man dezutes nusizudyti neuzteko pries 5 m., siaip para pramiegojau ir tiek.
o intensyvioj terapijoje ji vitaminu D vadina :D