Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#107815 Tik ką grįžau iš dušo, kuriame buvo atlikta visų grožio procedūrų komplektacija.
Plius, nusilakavau nagus :] Juodai. :] Su nerealiai fainais burbuliukais, kurie atsirado man prausiantis :D čiuju, reiks dažniau lakuotis prieš einant po dušu.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#107819 Ak, kokia tu turėtum būti graži dabar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :))) :))) :))) :))) :))) :))) B) B) B) B) B) :flo :super :super :eros :angel :angel :angel :flo :jap :aciu :aciu :x
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#108813 vakar, beje, pasidariau drekinancia veido kauke :DD
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#109039 issimaudziau, nusidepiliavau, issitepiau kremu nuo celiulito, veida su drekinanciu, nagus nulakavau stiprinanciu laku, paskui spalvotu, esu grazi :king
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#109079 Užsidėjau plaukų kaukę, tada galiukus ištepiau serumu, pasitepiau drėkinančiu kremu ir nusilakavau nagus. Išsitepiau savaiminio įdegio kremu, įkvėpta nulio :)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#119691 Išgėriau NUTRILAIT natūralių vitaminų kompleksą, vakare kaukė drėkinanti FABERLIK. o prieš miegą ORIFLAME aromaterapiniai kvepaliukai, padedantys saldžiai miegoti =)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#119700 Oi, dar norisi ir savaiminio įdegio kremo :DD Įdomu, kas mane įkvėpė? Nuliukas ar Rėja? O gal?
Vartotojo avataras
Parašė mango
#119844 Šiandien lendu i šiltą aromatinę vonią, po to idegio kremas , patinka idegio kremas :dream:
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#121249 Antakius pasitvarkiau (fui, kaip to nemegstu, nes mano antakiai stori, platus, sunkiai pesiojasi). Molio kauke uzsidejau.
Reiktu dazniau rupintis groziu. Mano padruzkes (irgi vos +30 metu) jau plastines operacijas darosi..tipo, sensta :bloga
Vartotojo avataras
Parašė mango
#124251 Išsiploviau galvą, molio kaukę užsidėjau
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#125252 Nugalėjau tingumą iš užsidėjau cha kaukę =) Iškenčiau visą spalvų varvėjimą ir dabar truputi kaštanka :D , bet neapsispręndžiu gražiau spalva ar pvz juodi :)))
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#125267 Man atrodo juodi sendina :da
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#125483 Aga, aš šitą kaip ir girdėjau, bet visad visur labai konkreti buvau, tai man jei trumpi- tamsūs, jei ilgi- šviesūs. Tai kai buvau ilgais šviesiais plaukais, dabar kai laukiu kol ataugs esu potamsė. išvis man viskas vienodai, bet stengiuosi prisiversti rūpintis bent kažkiek savim.
Vartotojo avataras
Parašė mango
#125542 Įsigijau Faberlik kremą mimikos raukšlėms eisiu išbandyti =)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#125655 vakar ilindus i vonia palepinau plaukus dazytiem plaukam kauke, nusisveiciau veida.o tai jau daug... ;demon