Moderatorius: signs

Parašėnemoku
kunigaikštisMyškinas rašė:Būtų labai blogai tai lieptų gultis, o ne siūlytų, manau. :bloga

Gerai sakai. :D
Kiek laiko gulėjai?
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#126702 Per pirma vizita psichiatras ir man siule gultis i ligonine, bet as atsisakiau ir labai del to gailiuosi, nes nesureguliavo vaistu ir metus gydziausi neveikiancia vaistu doze. Jeigu ne sitas lepsusas galejau savo sveikime siuo metu but labiau pazengusi i prieki.
Parašėnemoku
sumersara rašė:Per pirma vizita psichiatras ir man siule gultis i ligonine, bet as atsisakiau ir labai del to gailiuosi, nes nesureguliavo vaistu ir metus gydziausi neveikiancia vaistu doze. Jeigu ne sitas lepsusas galejau savo sveikime siuo metu but labiau pazengusi i prieki.

Ir man panašiai buvo. Siūlė man anksčiau, bet tuo metu dar buvau nepilnametė, tėvai nedavė sutikimo, o ir pati ne itin norėjau, dabar gailiuosi visą laiką, gal būtų bent kiek susitvarkęs gyvenimas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
nemoku rašė:
kunigaikštisMyškinas rašė:Būtų labai blogai tai lieptų gultis, o ne siūlytų, manau. :bloga

Gerai sakai. :D
Kiek laiko gulėjai?

33 dienas.
Parašė Cinderella
#126719 atsiprašau,o gal kas gali ką nors papasakoti apie dienos stacionarus?
Vartotojo avataras
Parašė Kramtoma guma
kunigaikštisMyškinas rašė:
cleo rašė:laba, kreipiuosi į vilniečius. Gal kas lankotės Centro poliklinikos psichikos sveikatos centre (Vytenio g.). Kokie psichoterapeutai ten patikimi? Nesinori užšokti ant kokio storžievio ar abejingo nihilisto?

Šiaip atsiliepimų gal kokių bus apie PSC Vytenio g.? =)

Gydytoja psichiatrė Gabrielė Germanavičienė nuostabus žmogus. :))) Pati pas ją lankausi. Yra viena psichologė, kurios pavardės neįsidėmėjau, bet šią savaitę paklausiu ir čia paviešinsiu. Tai ji labai bjauri, pasikėlusi... pirmą vizitą atėjo žiaumodama maistą, numetė man lapus kaip kokiai kalei :( daugiau pas ją kojos nekėliau.
Parašėnemoku
kunigaikštisMyškinas rašė:33 dienas.

Kur būtent gulėjai? Mane labai domina, gal gali papasakoti plačiau, kokia ten aplinka, ką ten daro ir t.t.
Vartotojo avataras
Parašė mango
vers rašė:Gal kas nors galėtų papasakoti apie psichiatrijos ligonines, kaip gydoma, kokia jose tvarka ir panašiai. Būtų įdomu sužinoti. :)

Taip norejau taves uzklausti?
Vartotojo avataras
Parašė mango
#126779 Oi, issiblaskius kokia,as, NEMOKU uzklaust, parasyk ir tu =)
Parašėnemoku
#126783 [quote="vis laimingesnė"][/quote]
Iš dalies esi teisi, iš dalies nelabai. Prišiurpinta gal ir esu (tiksliau, mane bandė prišiurpinti). Kai pirmą kartą siūlė ten gultis, dar buvau nepilnametė, tad mama nesutiko ir labai jau negražiai apie tokias įstaigas prikalbėjo. Bet šiaip pati manau, kad jei sergi, tai reikia gydytis, o ne laukt, kol liga įsisenės tiek, kad normaliai gyvent nebegalėsi.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
nemoku rašė:
kunigaikštisMyškinas rašė:33 dienas.

Kur būtent gulėjai? Mane labai domina, gal gali papasakoti plačiau, kokia ten aplinka, ką ten daro ir t.t.

Vasaros g. IIsk.
Būna ten moteriškėm įv. šalutinių poveikių nuo vaistų tai gal iš šalies ir baisokai atrodo, pvz., tremoras, ar negalėjimas išbūt vietoj, ar sulėtėjimas toks kad atrodo kaip zombis varo taip iš lėto iš lėto ir t.t..
Kol laukiau kol su gydytoju pakalbėsiu, tai iš pradžių man tos moterys baisios atrodė, galvojau gal bėgt, bet durys be rankenų... :D po to kažkaip normaliai. Pati vaistukų gavau.. ir adaptavaus prie aplinkos... :D Man šalutinių poveikių nebuvo, ai.. išskyrus nuo vienų vaistų į vakarą jau kai atsiguliau miegot kažkoks š.. pasdarė, tai variau seselėm kažką rėkt tipo „išjunkit man smegenis!..” bet kažkaip jos ramiai sureagao, pulsą pamatavo ir „eik miegot.....“, kitądien gyd. nuėmė tuos vaistus.
Nu ką aš žinau, man gyd. sakė „žinoma, ne sanatorija ten..“..
Geriau aplenkt bet kokią ligoninę.. Bet šiaip ir vėl gulčiau jei kas, tikrai nenorėčiau kad iš lempos man vaistus parinkinėtų. Ten stebimas esi, žiūrimas. Ai tiesa būna visokių grup.terapijų: muzikos, dailės, psicho., mankštos kažkokios..
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Kramtoma guma rašė:
cleo rašė:laba, kreipiuosi į vilniečius...

Gydytoja psichiatrė Gabrielė Germanavičienė nuostabus žmogus. :))) Pati pas ją lankausi. Yra viena psichologė, kurios pavardės neįsidėmėjau, bet šią savaitę paklausiu ir čia paviešinsiu. Tai ji labai bjauri, pasikėlusi... pirmą vizitą atėjo žiaumodama maistą, numetė man lapus kaip kokiai kalei :( daugiau pas ją kojos nekėliau.

O, ačiū. =)
Vartotojo avataras
Parašė Kramtoma guma
Kramtoma guma rašė:
cleo rašė:laba, kreipiuosi į vilniečius. Gal kas lankotės Centro poliklinikos psichikos sveikatos centre (Vytenio g.). Kokie psichoterapeutai ten patikimi? Nesinori užšokti ant kokio storžievio ar abejingo nihilisto?

Sigutė Klevickaitė :x
ParašėKatinas
Kramtoma guma rašė:
Sigutė Klevickaitė :x

va mano ispudziai apie ja. mane isvadino mazu vaiku,as tuo metu buvau priklausoma nuo santykiu su vienu vyru,tai ji ten kazka kalbejo,kad man reikia tik gero sekso :bloga .isvadose apie mane kiekvieno sakinio gale buvo minimum vienas sauktukas.as net dziaugiuosi,kad nesugebu iskaityti ka ji ten prirase.
ParašėKatinas
#127325 na ir aisku ji visa laika kalbejo su manim kaip pikta mokytoja.isejau drebanciom rankom ir zliumbdama :bloga