- 2009 05 28, 18:02
kunigaikštisMyškinas rašė:Na mane pas priklausančią man pagal apylinkę gyd. Ivanauskienę užrašė. Šiaip formaliai labai priėmė. Net nežinau. Iškart pasakė kad gydo cipralex'ais, kas man keista pasirodė, nes tų depresijų visokių būna ir žmonių visokių būna, kitaip į tuos pačius vaistus reaguojančių, nu bet ką aš žinau.. "Jei norėsit pastot - praneškit".. "Turim 4 psichologus, jei norit galit užsirašyt, pagalvokit..". Ir baigės susitikimas.
Nu be to, kad išrašė cipralexo. 
Dėkui Guliona. =) Bent psichologė gal šiltesnė kiek bus. Bandysiu pas Remeikytę užsirašyt. 
visada prasom

pas Ivanauskiene ir as viena karta buvau, po to kai Bugaite isejo. Tai irgi pakankamai formali buvo, net nesinorejo pasakoti, kas negerai, nors jau tada prastai jauciausi. Laimei veliau pas Germanaviciene pavyko prasibrauti

tiesiog kiek supratau dabar ne per didelis gydytoju pasirinkimas ten yra, kadangi daug kas atostogauja.
Remeikyte tai aisku labai labai rekomenduoju. Deja ji tik puse etato dirba ir taip pat sunku patekti. As virs menesio laukiau. Is pradziu buvau pas tokia Petroniene buvau. Ji labai maloni moteris, tik, anot gyd. Bugaites, amzinai dingsta, nes tai ji, tai vaikai serga, tai dar kazkas. Nestabili labai vienu zodziu

bet jos atsisakiau tik del to, kad laikas netiko, siaip visai buciau lankiusi. Manau ir tu galetum pabandyti, nes Remeikyte tik po poros savaiciu is atostogu gris, tai jauciu nebent liepa vieta atsiras...
- How are you doing? Good?
- I am DOING. And that's so good for now...