Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#122222 Kažkas sakė kad cage kažam nepatinka. Mačiau vieną filmą su juom tik apie alkoholiką kurį puikiai suvaidino, Pakidaya Vegas. O šiaip man jis patinka kad gyvenime yra keistuolis, kažkur skaičiau kad turi fobijų ir kad tiki kad reinkarnavosi į kažką, ar kažkas panašaus. be to vienam filme kuriame turėjo vaidinti bedantį leido išraut priekinius dantis be narkozės. Manau ne kiekvienas pasipūtėlis ir kino žvaigždė ryžtusi tokiam žingsniui prarast priekinius savuosius dantis =)
Parašė Kal-el
#122227 Gal tu susilaikyk nuo įvykių filme išdavimo, nes gal kas nematė, bus nebeįdomu žinot :) Sakyk neutraliai "skiriasi scenarijai" arba didelėm raidėm perspėk, kad nematę neskaitytų.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#122235 Kal-el ačių už pastabą :aciu . Net nepagalvojau apie tai.
Parašė Kal-el
#124083 Pažiūrėjau Wedding Daze :D Kai kurie juokeliai šlykštūs, bet pagrinde prisijuokiau, reikėjo kažko atpalaiduojančio.
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#124175 Pamotė – nuostabus filmas... Galėčiau žiūrėti ir žiūrėti...
Parašė Cinderella
Unfortunate rašė:Pamotė – nuostabus filmas... Galėčiau žiūrėti ir žiūrėti...

Pritariu tau,per mamų dieną rodė,tai negana to,kad žiūrėjau,bet dar ir įsirašiau :D tai daba vėpsosiuir bliausiu =)
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#131652 Vakar žiūrėjau filmą „Mizerė“. Pagrindinė veikėja, Anė, serga paranoidine šizofrenija ir/arba maniakine depresija. Veikėja vaizduojama iš blogos pusės, tačiau filmas tikrai labai įdomus ir siūlyčiau pažiūrėti visiems, kurie netingi. :) Pasidalinčiau daugiau minčių, kilusių po jo ir apie jį, bet tada niekam nebus įdomu žiūrėt. ;)
Parašė apple
#131845 As tai patarciau ziureti maziau depresiniu filmu . Tai nelabai pades pasveikti.
Kiek esu girdejus atsiliepimu ir nuomoniu tai zmones kurie klausesi linksmesnes muzikos ir ziurejo linksmus filmus tai jiems buvo daug lengviau pasveikt, nes akivaizdziai kai ziuri liudna filma , skaitai liudna knyga ar klausai liudnos muzikos tai nuotaika negali buti gera. O kai nuotaika liudna tai kaip galima galvot ,kad pasveiksi??
Parašė Nematoma
#131872 Žiūriu įvairiausius su psichikos ligomis susijusius filmus, nei man ateina mintys, kad aš nepasveiksiu, nei visos kitos, kurios galėtų sukelti kažką tokio, kas darytų įtaką sveikimo procesui...manyčiau, Apple, kad žmonės žiūri tokius filmus ne tam, kad užgaudyt gruzą, o tam, kad pamatytų, kaip žmonės jaučiasi, kaip kovoja, ką išgyveną sirgdami viena ar kita liga
Parašė apple
-LaCrima- rašė:Žiūriu įvairiausius su psichikos ligomis susijusius filmus, nei man ateina mintys, kad aš nepasveiksiu, nei visos kitos, kurios galėtų sukelti kažką tokio, kas darytų įtaką sveikimo procesui...manyčiau, Apple, kad žmonės žiūri tokius filmus ne tam, kad užgaudyt gruzą, o tam, kad pamatytų, kaip žmonės jaučiasi, kaip kovoja, ką išgyveną sirgdami viena ar kita liga

kiekvienam savaip...kaikuriuos varo i dar gilesne depresija, o kitiem buna kaip sakai. kiek zmoniu tiek nuomoniu...
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#132676 Mista Jones,

Trumano Show

na ir be abejo

be abejo, be abejo

Stranger Than Fiction.

Neišskiriant, kokia ten diagnozė iš tiesų, bet su depresija susijusios psichinės ligos kamuoja herojus ir pasiūloma įdomių išeičių arba įžvalgų.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Ramu5 rašė:Mista Jones

Nerandu tokio filmo.. Tikrai toks pavadinimas?
Parašė Epinette
kunigaikštisMyškinas rašė:
Ramu5 rašė:Mista Jones

Nerandu tokio filmo.. Tikrai toks pavadinimas?

http://www.imdb.com/title/tt0107611/

Man atrodo, kad turėjo omenyje šį filmą - man jis irgi labai patiko. O dar esu didelė aktoriaus R.Gere gerbėja :baubas
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#133092 "October Ruch"...atgaiva pavargusiom dūšelėm =)