Moderatorius: Astro-Meška

ParašėTomash
#132018 labai daznai sapnuoju, kad negaliu paeiti visa lyg viena koja butu nupirpus ir nespaslanki negaliu ant koku atsistoti nes neiseina, kai kad iseina atsistoti ir paeiti bet visa sapne tai labai daug jegu atima..
Parašė Nematoma
#132062 Sapnavau, kad esu labai dideliame pastate - aukštos lubos, daug stalu, viskas priminė mokykla. Žmonių buvo apstu, bet nei vieno pažįstamo veido. Viskas perėjo į kažkokias lyg ir pasalas, kažkas manęs ir kitų žmonių tykojo, mes bandėm pabėgt, bet užpuolė, buvo daug kraujo, vyko totalios skerdynės. Tada atsidūriau kažkokio prekybos centro aikštėje, buvo labai smarkus vėjas. Tuo ir pasibaigė. Po šio sapno atsikėliau kaip su kastuvu trenkta per galva, išties išvargino.

Beje, labai dažnai sapnuoju, kad maudausi labai purviname vandenyje, lyg ir kažkokioj dumblynėj. Ar išties purvinas vanduo simbolizuoja ligą?
Parašė Indre
#132076 ...keista, sapnavau, kad mano tėvai nusipirko naują butą. Man jis nepatiko... ieškojau savo daiktų, juos bandžiau kažkur padėti... o keisčiausia, kad tarp savo daiktų radau popierinį maišelį su sudužusiais vištos kiaušiniais...
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#132136 Sapnavau,kad kažkas man plaukus kirpo,dar sapnavau,kad gavau sąskaita 600 litu iš vestuviu planuotojos,nors galvojau,kad bus tik nemokami patarimai,ji man atsiuntė siuntinuką,su pakeliu brangių cigarečių vidui ir dar šiokių tokių smulkmenu,ir sąskaita viduije...
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#132518 Sapnavau, kad vaziuoju liftu, lipu kazkokiais isluzusiais laiptais i atseit savo namus. Viskas pilka, niuru, baisu, neaisku. Aplink kazkokiu beprociu pilna. Paskui suprantu, kad pasiklydau, pavargau, daugiau nebegaliu. Paskambinau draugei paklausti, kur as gyvenu, tai sako, kad 2 aukste to pastato. Nulipu, o ten viskas tviska blizga, visas aukstas su visokiais SPA ir pan. Tai sapne sedejau ant zemes ir masciau, kad kokio velnio as kankinausi lipdama tais laiptas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#132524 Sapnavau, kad begau nuo kazkokio vyro.Seses sapne buvo mazos, dejau ju drabuzius, tiksliau meciau i tase, skubejau, nes bijojau to vyro.Sudejus daigtus i masina ir isodinus seses, atbego tas vyras.neleido man pajudet is vietos.Tada staiga atsiradau degalineje, pirkau saldainiu sesem, vis ziuredama i masina, ar jis neatseka.Visa laika bijojau, bet tuo paciu buvau ir ryztinga.
Ar tai kaip nors susije su mano teciu, are gali buti, kad kazkoks vyras gyvenime man neleidzia eiti toliau? :bloga
Parašėnemoku
#132631 Sapnavau krokodilą vonioj.
Parašė egle
#132656 realybeje: susilauziau kojos pirsta.

sapnas: sedziu ant kelio,ziuriu i pirsta sugipsuota, pykstu,kad kojos negaliu ikisti i kalnu batus, nes turiu nueiti i Panthakok... nezinau,nei kur tai yra,nei kas tai yra...zinau,tik kad turiu ten nueiti... ir,kad tai yra Himalajuose. pagalvoju,kad eisiu,kad ir basom kojom-vienodai,kad per kalnus-eisiu,nes noriu ten nueiti.
eidama ateinu i kambari, kuriame randu daug vestuviniu sukneliu. ir pamatau viena balta,su oranziniu saliu,su kuria apsirengusi mano mama. pagalvoju,kad as noriu su tokia suknele teketi...

realybeje. issiaiskinau,kad "panth" hindi kalboje reiskia kelia, o sikhu religijoje viena is esminiu principu ir doktrinos minciu:kad panth yra Dievo valios kelias zmogaus gyvenime...
tai antras sapnas mano gyvenime,kurio stipri emocija neapleidzia kelinta savaite... atrodo,kad turiu surasti ta panthankok ar perskaityti sapno zinia,bet pati nemoku...del to noriu paprasyti, Tavo pagalbos, zuvele...
aciu,kad ESI!
Parašė Nematoma
#132798 Eilini kartą sapnavau vandenį, purviną..sapnavau, kad esu su kažkokiu vyriškiu lyg ir kažkokiame salynę ar kurortuoe, mes ištisai maudydavomės, aš buvau kupina entuziazmo, tryškau energiją. Sapne regėjau save lyg įsikūnijusią į kažkokią kitą asmenybę, vietomis lyg ir stebėjau save iš šalies...Sapno eigoje atsidūriau ant kažkokios stačios uolos, man liepė nešokt nuo jos į vandenį, bet aš surizikavau, nors iš tikro žinojau, kad nuskęsiu, ir po to mano nušokimo pasako, kad kūnas nerastas (tuo metu atsiduriu tokioje padėtyje lyg vėl save stebėčiau iš šalies), tas vanduo buvo pilkas, banguotas ir šlykščiai šiltas..ir vėl aš jaučiuosi kaip su kastuvu trenkta
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:realybeje: susilauziau kojos pirsta.

sapnas: sedziu ant kelio,ziuriu i pirsta sugipsuota, pykstu,kad kojos negaliu ikisti i kalnu batus, nes turiu nueiti i Panthakok... nezinau,nei kur tai yra,nei kas tai yra...zinau,tik kad turiu ten nueiti... ir,kad tai yra Himalajuose. pagalvoju,kad eisiu,kad ir basom kojom-vienodai,kad per kalnus-eisiu,nes noriu ten nueiti.
eidama ateinu i kambari, kuriame randu daug vestuviniu sukneliu. ir pamatau viena balta,su oranziniu saliu,su kuria apsirengusi mano mama. pagalvoju,kad as noriu su tokia suknele teketi...

realybeje. issiaiskinau,kad "panth" hindi kalboje reiskia kelia, o sikhu religijoje viena is esminiu principu ir doktrinos minciu:kad panth yra Dievo valios kelias zmogaus gyvenime...
tai antras sapnas mano gyvenime,kurio stipri emocija neapleidzia kelinta savaite... atrodo,kad turiu surasti ta panthankok ar perskaityti sapno zinia,bet pati nemoku...del to noriu paprasyti, Tavo pagalbos, zuvele...
aciu,kad ESI!

Mieloji, labai stipri simbolika.Mes daznai nesuvokdami miego metu keliaujame po visata.Tavyje veriasi stipri valios jega, apie kuria tu mazai nutuoki siuo metu. Vestuvines sukneles simboli aiskinu kaip pazadu atnaujinima, izadus arba pasizadejima.Mama sapne ne veltui - artimus zmones sapnuojame tada, kada ieskome savyje savybiu, kurios mus traukia kituose. Balta su oranzine spalvos rodo brendima dvasioje ir gerkles chakros atsiverinejima.gerkles chakra atsakinga uz musu kurybinguma, sugebejima issakyti ka jauciame, greiciausiai tavyje vyksta giluminiai pokyciai, imi daugiau susigaudyti savyje, nors to gal dar ir nesuvoki iki galo
Paskaitinek Budos gyvenimo istorija ir panagrinek visa ka rasi apie Babaji
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Tomash rašė:labai daznai sapnuoju, kad negaliu paeiti visa lyg viena koja butu nupirpus ir nespaslanki negaliu ant koku atsistoti nes neiseina, kai kad iseina atsistoti ir paeiti bet visa sapne tai labai daug jegu atima..

Kuri tai koja? Jei tai kaire - pamastyk apie santykius su moteriskaja gimines puse, jei desine - slubuoja santykiai su tevu.Kojos mus laiko, nesa mus per gyvenima.Nesugebejimas atsistoti ant koju rodo nesugebejima zengti lemtingo zingsnio gyvenime.Kodel dar gali buti nutirusi koja? Gal jei susitvarkysi santykius su tais, kurie tau artymi, nustos tirpti kojos sapne ir pasidarys lengviau vaikscioti?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
-LaCrima- rašė:Eilini kartą sapnavau vandenį, purviną..sapnavau, kad esu su kažkokiu vyriškiu lyg ir kažkokiame salynę ar kurortuoe, mes ištisai maudydavomės, aš buvau kupina entuziazmo, tryškau energiją. Sapne regėjau save lyg įsikūnijusią į kažkokią kitą asmenybę, vietomis lyg ir stebėjau save iš šalies...Sapno eigoje atsidūriau ant kažkokios stačios uolos, man liepė nešokt nuo jos į vandenį, bet aš surizikavau, nors iš tikro žinojau, kad nuskęsiu, ir po to mano nušokimo pasako, kad kūnas nerastas (tuo metu atsiduriu tokioje padėtyje lyg vėl save stebėčiau iš šalies), tas vanduo buvo pilkas, banguotas ir šlykščiai šiltas..ir vėl aš jaučiuosi kaip su kastuvu trenkta

Sapnas maisytas, turi sugebejima sapnuoti samoningai, kurio nelavini, todel tokia klaidziojnti energetika sapno. Vanduo tai tavosios emocijos, vyriskis simbolizuoja pasamone.Ar nemastai kartais apie givybes nutraukima?
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
vikute rašė:Sapnavau, kad begau nuo kazkokio vyro.Seses sapne buvo mazos, dejau ju drabuzius, tiksliau meciau i tase, skubejau, nes bijojau to vyro.Sudejus daigtus i masina ir isodinus seses, atbego tas vyras.neleido man pajudet is vietos.Tada staiga atsiradau degalineje, pirkau saldainiu sesem, vis ziuredama i masina, ar jis neatseka.Visa laika bijojau, bet tuo paciu buvau ir ryztinga.
Ar tai kaip nors susije su mano teciu, are gali buti, kad kazkoks vyras gyvenime man neleidzia eiti toliau? :bloga

NEmanau jog tai tiesiogiai siejasi su vyriskiu.Metafizikoje toks simbolis aiskinamas kaip pasamone. Turi nora gyventi, bet baime vidujai tave uzgozia, jautiesi neturinti gyvenime jokio saldumo, todel perki saldainius, o seses simbolis rodo pomegi protauti, o ne jausti...
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
juodulys rašė:Sapnavau, kad vaziuoju liftu, lipu kazkokiais isluzusiais laiptais i atseit savo namus. Viskas pilka, niuru, baisu, neaisku. Aplink kazkokiu beprociu pilna. Paskui suprantu, kad pasiklydau, pavargau, daugiau nebegaliu. Paskambinau draugei paklausti, kur as gyvenu, tai sako, kad 2 aukste to pastato. Nulipu, o ten viskas tviska blizga, visas aukstas su visokiais SPA ir pan. Tai sapne sedejau ant zemes ir masciau, kad kokio velnio as kankinausi lipdama tais laiptas :bloga

Sapnas gali atsipindeti tavaja dabartine vidine busena.Jei gali sau padeti, kodel to nepadarius, juk antrame aukste viskas tvarkoje, tik reikia sau leisti tuo patiketi
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Auksinezuvele rašė:
vikute rašė:Sapnavau, kad begau nuo kazkokio vyro.Seses sapne buvo mazos, dejau ju drabuzius, tiksliau meciau i tase, skubejau, nes bijojau to vyro.Sudejus daigtus i masina ir isodinus seses, atbego tas vyras.neleido man pajudet is vietos.Tada staiga atsiradau degalineje, pirkau saldainiu sesem, vis ziuredama i masina, ar jis neatseka.Visa laika bijojau, bet tuo paciu buvau ir ryztinga.

NEmanau jog tai tiesiogiai siejasi su vyriskiu.Metafizikoje toks simbolis aiskinamas kaip pasamone. Turi nora gyventi, bet baime vidujai tave uzgozia, jautiesi neturinti gyvenime jokio saldumo, todel perki saldainius, o seses simbolis rodo pomegi protauti, o ne jausti...

ui zuvele...teisybe, bijau gyvenime.o jei nebijociau, tai ir leisciau jausti sau, o ne protauti...
ACiu =)