Moderatorius: signs
- 2009 06 13, 19:17
aš priešingai nei guliona galiu apie vilką atsiliepti tik blogfai. jis mane labai stipriai traumavo, po vizito vėl puoliau nuosekliai kasdien mastyt apie savizudybe ir pasipjaustinet.
- 2009 06 14, 20:05
as lankausi.gydytoja Masalkova super,neisivaizduoju geresnes.registratores irgi nerealiai fainos,tik nepatariu eiti pas psichologe moteri ( nepamenu pavardes),bet sita traumavo jau tris narius
- 2009 06 14, 21:46
Mane Masalkova traumavo iki pergalės. Čia gal kaip kam, bet tokios paviršutiniškos gydytojas savo gydymo istorijoj dar nesu regėjusi: ateini, nė neišklauso padoriai, kas ir kaip darosi su tavimi, išrašo receptuką ir keliauk, kur nori. O ji matyt ir Žvėryne, ir Karoliniškėse dirba. Tai gal į Žvėryną po Karoliniškių užsukdavo. Tai pervargus nebedirbdavo normaliai.
Nepyk, kad nesutampa nuomonės, bet ji mane vos ne iki psichozių nugydžiusi buvo.
Nepyk, kad nesutampa nuomonės, bet ji mane vos ne iki psichozių nugydžiusi buvo.
- 2009 06 14, 21:53
Manigrivette,as pilnai tikiu,matai man tik vidutine depresija,pirmi pritaikyti vaistai tiko,ir labai greitai suveike.tau matyt taip nepasiseke .....
man patinka,kad ji maloniai sneka,paklausia kaip jauciuos,labai optimistiska ir pan.nu matai,mano reikalavimus atitinka....
.
man patinka,kad ji maloniai sneka,paklausia kaip jauciuos,labai optimistiska ir pan.nu matai,mano reikalavimus atitinka....
.
- 2009 06 14, 21:55
Ne, čia nieko tokio... Tiesiog kiekvienas atrandam sau tinkamiausią gydytoją. Man kol kas toks yra Daubaras. =)
- 2009 06 14, 21:55
ir dar cia vienintele gydytoja pas kuria lankausi,as nezinau kaip kiti dirba,neturiu su kuo palygint
- 2009 06 14, 22:14
Na norejau ir as pas G. Daubara uzsiregistruoti. Kadangi Antakalnio poliklinikai nepriklausau, tai galeciau nebent privaciai. Konsultacijos nepigios tikrai, o kadangi nezinau kiek man tu konsultaciju prireiktu, tai nesiryztu eiti.. Bijau neissimokesiu
choose life choose future
- 2009 06 14, 22:44
Tai persiregistruok į Antakalnio polikliniką. =)
- 2009 06 14, 23:29
Manoji irgi gydytoja Masalkova (Žvėryno klinikoje). Įdomi moteris bei gydytoja. Pirmus tris vizitus pas ją sėdėdavau virš valandos ir paverkt spėdavau, ir pamąstyti, ir išsikalbėti... Vėliau vizitai buvo trumpučiai, vaistų išrašymas, bet man to jau užteko, nes ėmiau pamažu sveikti.
Nebuvo minčių keisti gydytoją... Jeigu atkrisčiau pirmiausiai pas ją kreipsiuosi, neveltui prašiau asmeninio telefono...
Tačiau į gydytoją kiekvienas pacientas žvelgia subjektyviai ir sunku sakyti, kad tas geras gydytojas o anas ne... Juk ir mes kiekvienas esam skirtingi ir kiekvieno liga yra individuali.
Minerva rašė:as lankausi.gydytoja Masalkova super,neisivaizduoju geresnes.registratores irgi nerealiai fainos,tik nepatariu eiti pas psichologe moteri ( nepamenu pavardes),bet sita traumavo jau tris narius
Manoji irgi gydytoja Masalkova (Žvėryno klinikoje). Įdomi moteris bei gydytoja. Pirmus tris vizitus pas ją sėdėdavau virš valandos ir paverkt spėdavau, ir pamąstyti, ir išsikalbėti... Vėliau vizitai buvo trumpučiai, vaistų išrašymas, bet man to jau užteko, nes ėmiau pamažu sveikti.
Nebuvo minčių keisti gydytoją... Jeigu atkrisčiau pirmiausiai pas ją kreipsiuosi, neveltui prašiau asmeninio telefono...
Tačiau į gydytoją kiekvienas pacientas žvelgia subjektyviai ir sunku sakyti, kad tas geras gydytojas o anas ne... Juk ir mes kiekvienas esam skirtingi ir kiekvieno liga yra individuali.