Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
vikute rašė:
Auksinezuvele rašė:
vikute rašė:Sapnavau, kad begau nuo kazkokio vyro.Seses sapne buvo mazos, dejau ju drabuzius, tiksliau meciau i tase, skubejau, nes bijojau to vyro.Sudejus daigtus i masina ir isodinus seses, atbego tas vyras.neleido man pajudet is vietos.Tada staiga atsiradau degalineje, pirkau saldainiu sesem, vis ziuredama i masina, ar jis neatseka.Visa laika bijojau, bet tuo paciu buvau ir ryztinga.
Ar tai kaip nors susije su mano teciu, are gali buti, kad kazkoks vyras gyvenime man neleidzia eiti toliau? :bloga

NEmanau jog tai tiesiogiai siejasi su vyriskiu.Metafizikoje toks simbolis aiskinamas kaip pasamone. Turi nora gyventi, bet baime vidujai tave uzgozia, jautiesi neturinti gyvenime jokio saldumo, todel perki saldainius, o seses simbolis rodo pomegi protauti, o ne jausti...

ui zuvele...teisybe, bijau gyvenime.o jei nebijociau, tai ir leisciau jausti sau, o ne protauti...
ACiu =)

I sveikata Vikute, i sveikata.Visi mes pilni baimiu, tik vieni jas slopina, kiti blokupja, o griausiai tai graziai su baime psikalbejus, paprasyti ja iseiti...man suveikia - as padekoju uz "gerus norus",darba ir atleidziu ja is pareigu :DD
Parašė egle
#133268 Aciu, Zuvele, laaaaaai aciu! Na, dovana turi sapnu aiskinimo ir vaiksciojimo po juos! Aciu, kad tuo daliniesi.
Is tiesu, paskutiniu metu sau sakau,kad man sunku kalbeti apie jausmus garsiai ir, kad to noriu ismokti, mokintis...
geraja prasme siurpuliukai nubego skaitant paaiskinima...

yra viena detale realybeje dar. "panth" yra kelio savoka naudojama ir su gilia prasme sikh'izme... o sitame laike yra zmogus salia ( sito tikejimo), apie kuri nesusidelioju jausmu savyje. Idomu, kad paminejai Budizma... galvojau, kad budizmas sitoje vietoje gal atsakytu, kad : viskas praeina ir tai praeis... o ka pasakytu sikh'izmas, kuriame si savoka naudojama-nezinau... gal va cia ilisti giliau reiketu... hm.
Aciu! :flo
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
egle rašė:Aciu, Zuvele, laaaaaai aciu! Na, dovana turi sapnu aiskinimo ir vaiksciojimo po juos! Aciu, kad tuo daliniesi.
Is tiesu, paskutiniu metu sau sakau,kad man sunku kalbeti apie jausmus garsiai ir, kad to noriu ismokti, mokintis...
geraja prasme siurpuliukai nubego skaitant paaiskinima...

yra viena detale realybeje dar. "panth" yra kelio savoka naudojama ir su gilia prasme sikh'izme... o sitame laike yra zmogus salia ( sito tikejimo), apie kuri nesusidelioju jausmu savyje. Idomu, kad paminejai Budizma... galvojau, kad budizmas sitoje vietoje gal atsakytu, kad : viskas praeina ir tai praeis... o ka pasakytu sikh'izmas, kuriame si savoka naudojama-nezinau... gal va cia ilisti giliau reiketu... hm.
Aciu! :flo

Eglute, giliau lysti galima ir reikia tik i savaja sirdi, visa kita kaip maistui prieskoniai, taip mums veikalai, filosofiniai skaitiniai, relgijos, praktikos.Kelias vienas - per sirdi i save, o is saves velgi per sirdi atgalios visaton

:heart :heart
Parašė Nematoma
Auksinezuvele rašė:
-LaCrima- rašė:Eilini kartą sapnavau vandenį, purviną..sapnavau, kad esu su kažkokiu vyriškiu lyg ir kažkokiame salynę ar kurortuoe, mes ištisai maudydavomės, aš buvau kupina entuziazmo, tryškau energiją. Sapne regėjau save lyg įsikūnijusią į kažkokią kitą asmenybę, vietomis lyg ir stebėjau save iš šalies...Sapno eigoje atsidūriau ant kažkokios stačios uolos, man liepė nešokt nuo jos į vandenį, bet aš surizikavau, nors iš tikro žinojau, kad nuskęsiu, ir po to mano nušokimo pasako, kad kūnas nerastas (tuo metu atsiduriu tokioje padėtyje lyg vėl save stebėčiau iš šalies), tas vanduo buvo pilkas, banguotas ir šlykščiai šiltas..ir vėl aš jaučiuosi kaip su kastuvu trenkta

Sapnas maisytas, turi sugebejima sapnuoti samoningai, kurio nelavini, todel tokia klaidziojnti energetika sapno. Vanduo tai tavosios emocijos, vyriskis simbolizuoja pasamone.Ar nemastai kartais apie givybes nutraukima?

Negalėčiau taip drąsiai teikti, bet būna akimirkų, kada pagalvoju, jei tektų bristi dar kartą per tą patį mėšlą, tikrai nebeištverčiau...tai regis tai nesąmoningai persiduoda į sapnus...ačiū, tau, žuvelę..beje, klausimas, kaip išmokai išstudijuoti sapnus, gal žinai kokios įdomios literatūros, susijusios su sapnais, jų simbolikos aiškinimu? kiek ieškojau, vis rasdavau bevertės, nenaudingos literatūros
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
-LaCrima- rašė:
Auksinezuvele rašė:
-LaCrima- rašė:Eilini kartą sapnavau vandenį, purviną..sapnavau, kad esu su kažkokiu vyriškiu lyg ir kažkokiame salynę ar kurortuoe, mes ištisai maudydavomės, aš buvau kupina entuziazmo, tryškau energiją. Sapne regėjau save lyg įsikūnijusią į kažkokią kitą asmenybę, vietomis lyg ir stebėjau save iš šalies...Sapno eigoje atsidūriau ant kažkokios stačios uolos, man liepė nešokt nuo jos į vandenį, bet aš surizikavau, nors iš tikro žinojau, kad nuskęsiu, ir po to mano nušokimo pasako, kad kūnas nerastas (tuo metu atsiduriu tokioje padėtyje lyg vėl save stebėčiau iš šalies), tas vanduo buvo pilkas, banguotas ir šlykščiai šiltas..ir vėl aš jaučiuosi kaip su kastuvu trenkta

Sapnas maisytas, turi sugebejima sapnuoti samoningai, kurio nelavini, todel tokia klaidziojnti energetika sapno. Vanduo tai tavosios emocijos, vyriskis simbolizuoja pasamone.Ar nemastai kartais apie givybes nutraukima?

Negalėčiau taip drąsiai teikti, bet būna akimirkų, kada pagalvoju, jei tektų bristi dar kartą per tą patį mėšlą, tikrai nebeištverčiau...tai regis tai nesąmoningai persiduoda į sapnus...ačiū, tau, žuvelę..beje, klausimas, kaip išmokai išstudijuoti sapnus, gal žinai kokios įdomios literatūros, susijusios su sapnais, jų simbolikos aiškinimu? kiek ieškojau, vis rasdavau bevertės, nenaudingos literatūros

As savamoksle, tiesiog pradejau ieskoti atsaku i sapnu simbolius po vieno nuostabaus savo sapno, kuri ir dabar prisimenu, kita vertus, mirus tevukui, jo kas pusmetiniai apsilankyami mano sapnuose man buvo kaip pzado tesejimas, nes prie karsto rypuodama jo papriau, kad jei ma iskiltu klausimas, ar jis galetu ateiti pas mane ir man padeti?
Skamba gal keistoki, bet ti buvo amoningas prasymas ir iki siol gaunu visus atsaku, bet butent tai mane psktino dometis sapnu simboliais. Yra keletas sltiniu - paskaityk Silvijos Braun, Edgaro Keisi knygas, yra verstu lietuviu kalbon.Sapnus aiskina Rita Baniene, taip pat yra svetaine Visas pasaulis, jei neklystu.Taip pat SuperMamoje yra sapnu tema, o darbui naudoju si puslapi - www.dreammoods.com

Tiesa, vienas dalykas, kuo skiriasi mano priejimas prie sapnu - as atmetu bet kokius prietarus.Kaip pavizdi parasysiu - daznas is musu sapnuojam krintancius dantis - tai pagal prietarus ir aiskinima, turetu reiksti mirti, su kuo a nesutinku, nes tokiu atveju mano visi artimieji jau turetu buti ismire, kiek kartu sapnavau krintancius dantis...lol...o ir as pati ko gero...zodziu, nepriimk visko apie sapnus ka rasi rimtai, stebek savyje vidini vaika, klausykis ka kuzda sirdis ir rasi savus atsakus tiek sapnuose, tiek ir gyvenime... :jap
Parašė Nematoma
Auksinezuvele rašė:
-LaCrima- rašė:
Auksinezuvele rašė:

As savamoksle, tiesiog pradejau ieskoti atsaku i sapnu simbolius po vieno nuostabaus savo sapno, kuri ir dabar prisimenu, kita vertus, mirus tevukui, jo kas pusmetiniai apsilankyami mano sapnuose man buvo kaip pzado tesejimas, nes prie karsto rypuodama jo papriau, kad jei ma iskiltu klausimas, ar jis galetu ateiti pas mane ir man padeti?
Skamba gal keistoki, bet ti buvo amoningas prasymas ir iki siol gaunu visus atsaku, bet butent tai mane psktino dometis sapnu simboliais. Yra keletas sltiniu - paskaityk Silvijos Braun, Edgaro Keisi knygas, yra verstu lietuviu kalbon.Sapnus aiskina Rita Baniene, taip pat yra svetaine Visas pasaulis, jei neklystu.Taip pat SuperMamoje yra sapnu tema, o darbui naudoju si puslapi - www.dreammoods.com

Tiesa, vienas dalykas, kuo skiriasi mano priejimas prie sapnu - as atmetu bet kokius prietarus.Kaip pavizdi parasysiu - daznas is musu sapnuojam krintancius dantis - tai pagal prietarus ir aiskinima, turetu reiksti mirti, su kuo a nesutinku, nes tokiu atveju mano visi artimieji jau turetu buti ismire, kiek kartu sapnavau krintancius dantis...lol...o ir as pati ko gero...zodziu, nepriimk visko apie sapnus ka rasi rimtai, stebek savyje vidini vaika, klausykis ka kuzda sirdis ir rasi savus atsakus tiek sapnuose, tiek ir gyvenime... :jap

ačiū už nuorodas ;) pasidomėsiu būtinai...aš nesu linkusi tikėti sapnininkų pateikiamomis sapnų reikšmėmis, kažkokios pasakos...kiek pati visko esu sapnavus, tai pas mane lygiai taip pat būtų pusę asmenų išmirę ar dar kitokiais būdais nukentėję..paskutiniu metu pastebėjau, kad sapnuoju kažkokius ypatingus sapnus, keistus, dažnai papuolu į tą pačią vietą tik kitokiomis aplinkybėmis arba per sapną pajaučiu, kad kažkada panaši situacija jau buvo, taip viskas įdomiai, sakyčiau, mistiškai.
Parašė Nematoma
#133576 Be to, paskutinius metus galima sakyti nuolatos sapnuoju, kad vis vairuoju mašiną, nors neturiu realiame gyvenime teisių, vienu momentu sekasi puikiai, o kituose epizoduose būna krizinės situacijos, tai stabdžiai neveikia, tai bėgių nemokų įmest..ir taip pat labai dažnai sapnuoju save dainuojančia, žinau puikiai kokias dainas dainuoju, šiaip, jei aš neklystų dainavimo simbolika reprezentuoja talentą, kažkur esu girdėjus, bet norėčiau pasitikslint :)
Parašėnemoku
#133649 Sapnavau, kad masturbavausi ir man niekaip neišėjo. Vietoj lubrikanto bandžiau naudotis kūno šveitikliu, netyčia. Po to kažkas įsiveržė į mano namus, šaukiausi pagalbos, bet visi gulėjo galvas padėję ant stalo ir nesiklausė.
Parašė egle
#133877 ech, paprasciau kartais listi i skaitalus,visata-kaip sakai-prieskonius, negu i savaja sirdi. bet keliones marsrutas-vertas demesio :)
Aciu,Tau :)
ParašėKatinas
Minerva rašė:sapnavau,kad per lietu susitinku sena drauge,kuri ant nugaros nesasi savo vaika ir iesko darbo .sako,kad neturi pinigu.einam su ja i kavine ,bet ten grindys nelygios ir pastoviai ciuoziam i viena puse,tada einam pas ja i namus,ji kazkur dingsta.as lieku su jos tevu ir motina.motina uzlipa i antra auksta,tevas lenda prie manes,aiskindamas,kad zmona vistiek nemato,einu i koridoriu ir rengiuos,kad galeciau pasprukti,bet ziuriu,kad vienas batas pas ji liko.mintys kuriu plana,kad jei manes neisleis,tai pagrasisnsiu sudauzyt visas vazas. :bloga .
cia man mistika visiska

Zuvele,praleidai mano sapna :birst:
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
-LaCrima- rašė:Be to, paskutinius metus galima sakyti nuolatos sapnuoju, kad vis vairuoju mašiną, nors neturiu realiame gyvenime teisių, vienu momentu sekasi puikiai, o kituose epizoduose būna krizinės situacijos, tai stabdžiai neveikia, tai bėgių nemokų įmest..ir taip pat labai dažnai sapnuoju save dainuojančia, žinau puikiai kokias dainas dainuoju, šiaip, jei aš neklystų dainavimo simbolika reprezentuoja talentą, kažkur esu girdėjus, bet norėčiau pasitikslint :)

Dainavimas yra saviraiska, ka pati manai, kokio talento savyje neatskleidi iki siol?
O masina tai gyvenimas.Esi linkusi kontroliuoti, todel tokia simbolika. Kartais pavyksta, kartais ne
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Minerva rašė:
Minerva rašė:sapnavau,kad per lietu susitinku sena drauge,kuri ant nugaros nesasi savo vaika ir iesko darbo .sako,kad neturi pinigu.einam su ja i kavine ,bet ten grindys nelygios ir pastoviai ciuoziam i viena puse,tada einam pas ja i namus,ji kazkur dingsta.as lieku su jos tevu ir motina.motina uzlipa i antra auksta,tevas lenda prie manes,aiskindamas,kad zmona vistiek nemato,einu i koridoriu ir rengiuos,kad galeciau pasprukti,bet ziuriu,kad vienas batas pas ji liko.mintys kuriu plana,kad jei manes neisleis,tai pagrasisnsiu sudauzyt visas vazas. :bloga .
cia man mistika visiska

Zuvele,praleidai mano sapna :birst:

Sakyciau ganetinai tiesiogine simbolika - gyvenimo sunkumai tiek ekonominiai tiek ir psichologiniai.NElygios grindys ,panasu, simbolizuoja balanso trukuma arba nebuvima.Likusi sapno dalis panasu i neapsisprendima, poziuriu kaita, netolyguma, zodziu - kaip ir aisku, jog truksta balanso, pusiausviros
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
nemoku rašė:Sapnavau, kad masturbavausi ir man niekaip neišėjo. Vietoj lubrikanto bandžiau naudotis kūno šveitikliu, netyčia. Po to kažkas įsiveržė į mano namus, šaukiausi pagalbos, bet visi gulėjo galvas padėję ant stalo ir nesiklausė.

Visiskas nepasitikejimo atspindys ne tik savo jegomis, bet ir savais poreikiais...keistai skamba aiskinimas turbut... :lakstau
Parašė Nematoma
Auksinezuvele rašė:
-LaCrima- rašė:Be to, paskutinius metus galima sakyti nuolatos sapnuoju, kad vis vairuoju mašiną, nors neturiu realiame gyvenime teisių, vienu momentu sekasi puikiai, o kituose epizoduose būna krizinės situacijos, tai stabdžiai neveikia, tai bėgių nemokų įmest..ir taip pat labai dažnai sapnuoju save dainuojančia, žinau puikiai kokias dainas dainuoju, šiaip, jei aš neklystų dainavimo simbolika reprezentuoja talentą, kažkur esu girdėjus, bet norėčiau pasitikslint :)

Dainavimas yra saviraiska, ka pati manai, kokio talento savyje neatskleidi iki siol?
O masina tai gyvenimas.Esi linkusi kontroliuoti, todel tokia simbolika. Kartais pavyksta, kartais ne

Ačiū Tau ;)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#134332 Sapnavau, kad norejau pabegti is namo, kuriame buvo mano pazistami.begau link langu - vienas uzdarytas, kitas siauras, treciaus supuves ir t.t.kol pagaliau per toki pailga langa islindau i lauka.Visa laika baime persekiojo, nerimas.Kai islindus pro langa atsiguliau ant zemes, atleke pazistami ir tada sau persireziau riesus. :bloga