- 2009 06 23, 14:09
I sveikata Vikute, i sveikata.Visi mes pilni baimiu, tik vieni jas slopina, kiti blokupja, o griausiai tai graziai su baime psikalbejus, paprasyti ja iseiti...man suveikia - as padekoju uz "gerus norus",darba ir atleidziu ja is pareigu
vikute rašė:Auksinezuvele rašė:vikute rašė:Sapnavau, kad begau nuo kazkokio vyro.Seses sapne buvo mazos, dejau ju drabuzius, tiksliau meciau i tase, skubejau, nes bijojau to vyro.Sudejus daigtus i masina ir isodinus seses, atbego tas vyras.neleido man pajudet is vietos.Tada staiga atsiradau degalineje, pirkau saldainiu sesem, vis ziuredama i masina, ar jis neatseka.Visa laika bijojau, bet tuo paciu buvau ir ryztinga.
Ar tai kaip nors susije su mano teciu, are gali buti, kad kazkoks vyras gyvenime man neleidzia eiti toliau?
NEmanau jog tai tiesiogiai siejasi su vyriskiu.Metafizikoje toks simbolis aiskinamas kaip pasamone. Turi nora gyventi, bet baime vidujai tave uzgozia, jautiesi neturinti gyvenime jokio saldumo, todel perki saldainius, o seses simbolis rodo pomegi protauti, o ne jausti...
ui zuvele...teisybe, bijau gyvenime.o jei nebijociau, tai ir leisciau jausti sau, o ne protauti...
ACiu =)
I sveikata Vikute, i sveikata.Visi mes pilni baimiu, tik vieni jas slopina, kiti blokupja, o griausiai tai graziai su baime psikalbejus, paprasyti ja iseiti...man suveikia - as padekoju uz "gerus norus",darba ir atleidziu ja is pareigu

pasidomėsiu būtinai...aš nesu linkusi tikėti sapnininkų pateikiamomis sapnų reikšmėmis, kažkokios pasakos...kiek pati visko esu sapnavus, tai pas mane lygiai taip pat būtų pusę asmenų išmirę ar dar kitokiais būdais nukentėję..paskutiniu metu pastebėjau, kad sapnuoju kažkokius ypatingus sapnus, keistus, dažnai papuolu į tą pačią vietą tik kitokiomis aplinkybėmis arba per sapną pajaučiu, kad kažkada panaši situacija jau buvo, taip viskas įdomiai, sakyčiau, mistiškai.