Moderatorius: signs

Parašėnegative
#134545 nu o aš pasakiau, kad galima eit ir pas privatų, jei tik pinigų yra ir priims iš karto.:)
so?
Parašė Epinette
#134691 Jau užsiregistravau pas gydytoją, labai ačiū visiems už rekomendacijas =)

Baisu eiti, net nežinau, ką kalbėti reikės. O ir dabar geroji nuotaikos banga yra. Bet reikia eiti, nes per dažnai jau kartojasi blogosios nuotaikos nuopolis.
Parašėnegative
Epinette rašė:Jau užsiregistravau pas gydytoją, labai ačiū visiems už rekomendacijas =)

Baisu eiti, net nežinau, ką kalbėti reikės. O ir dabar geroji nuotaikos banga yra. Bet reikia eiti, nes per dažnai jau kartojasi blogosios nuotaikos nuopolis.

parinkis mažiausiai dėl to, kad neturėsi ką pasakyt psichologei. geriau apmąstyk viską, kokios tavo problemos, gali susirašyt ant lapo, perskaitysi jai, jei jau labai nekalbi bus ta psihologė.
Parašė Epinette
enigma rašė:
parinkis mažiausiai dėl to, kad neturėsi ką pasakyt psichologei. geriau apmąstyk viską, kokios tavo problemos, gali susirašyt ant lapo, perskaitysi jai, jei jau labai nekalbi bus ta psihologė.

Ačiū. :) Sąrašas - gera mintis, reikia pasikonspektuoti savo problemas ir gyvenimą.
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#138171 klaipedoje lankausi pas 2 psihotarapeutes ant kalniuko pas s babas ji labai gera super daktaryte visada isklausys ir patars. ir dar lankausi dieninem stacionare pas ivaskeviciute irgi labai gera :DD
Parašė mazuikiene
apple rašė:kas nors pas gydytoja Dalia Minialgiene vaiksciojo?
Kiek jums visiems yra metu beje??

Gal galit pakomentuoti Liesienės gydymą Neuromedoje.Sako gera gydytoja.Kankinuosi nuo nemigos,o gal tai jau depresija?
Parašėnemoku
#139882 Man baigėsi AD, o pas psichiatrą dar negreitai. Ar labai blogai, kad kelias dienas praleisiu?
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#139972 jei kelios dienos, nieko tokio.bet jei ilgiau, gali prasidėti "lomkės".
Parašė krepestukas
#140873 Laba,sakykit ar kas nors lankesi pas psichoanalitika RAIMUNDAS MILAŠIŪNAS???
Parašė antaneca
krepestukas rašė:Laba,sakykit ar kas nors lankesi pas psichoanalitika RAIMUNDAS MILAŠIŪNAS???

jis vienintelis psichoanalitikas lietuvoje
Parašė Anonimous
#142081 Reiktu psichiatro poliklinikoje, gal kas ka parekomenduos? Vilniuje :)
Parašė mazuikiene
#142468 O gal kas galite parekomenduoti gerą psichologą kAUNE
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#142630 Pirma reikia eiti pas psichologa? Ta prasme, pas ka man eiti? :bloga registruosiuos pas psichologe, bet dabar susimasciau- nuo ju paredama, ir jei reikia- perkeliama pas psichiatra, ar pas ka pasirenki, pas ta ir keliauji?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#142631 tai priklauso nuo to, ko tau reikia, jei problemos psichologinės, jei sunku susitvarkyti savo mintyse eini pas psichologę, o jei pavyzdžiui jauti nerimą, baime, kankina blogas mintys ar pan. ir galbūt jau būtu reikalinga vaistų, tuomet pas psichiatrą, nes psichologai neišrašo vaistų, bet gali vėl gi nukreipti pas psichiatrą. Tau, kaip įsivaizduoju, galbūt ir reiktų pabandyt nuo psichologo, pasikalbėsit ir kartu nuspresit ar reik medikamentinės pagalbos =)
Parašė Baubas
Kramtoma guma rašė:
Sigutė Klevickaitė :x

Labai smagu buvo paskaityti komentarų apie šią psichologę, nes pati pas ją lankiausi porą metų ir tikrai neblogai susidėliojau šriūbelius, pastojau, vaiką išnešiojau be vaistų.
Jos bendravimo stilius - specifinis, bet turbūt man tai ir tiko. Šiaip man patinka konkretūs, "nenusisaldinę" žmonės. Tik truputį pabaigoje jau buvau išsigandus, nes man pradėjo rodytis, kad ji su manimi bendrauja ne kaip su paciente, bet kaip su drauge, atrodė, kad ji laukia mūsų susitikimų, jai įdomu su manimi bendrauti. Užkliūdavo tokie pareiškimai: "Gal gali palaukti, labai noriu parūkyti" (kadangi pati rūkau, tai aš ją suprasdavau :D ). Tada buvo kažkoks nesusipratimas su registratūra ir patekimu pas ją, kažką jai apie tai pasakiau, o ji: "Ai, nekreipk dėmesio, čia ne vienam su galva negerai" :D Tai skambėdavo kiek neprofesionaliai, bet dėl įsigilinimo į mano problemą tikrai jokių priekaištų neturiu. Kažkada užėjau į kabinetą ir siaubingai trenkė vyriškais kvepalais, o ji sako: "Ar galiu langą atidaryti? Jau tiek vyras prisikvėpino, kad vos neapsivėmiau" :D

Viena mano draugė taip pat atsisitktinai buvo patekus pas S. Klevickaitę, tai taip nešė kudašių kuo toliau nuo jos po pirmo vizito, sakė, visiškai išbalansavo :D