- 2009 01 30, 07:01
aš nesuprantu , kas daros. išgėriau eilinį kartą ir taip bloga. skrandį skauda. gerklė kažkokia keista. lyg ir pykina.
Moderatorius: signs
- 2009 03 12, 22:31
Mano pirmasis antidepresantas vartotas gal pries 7 metus gal anksciau nieko nepamenu, pasaliniu poveikio nebuvo, tik geris tas kad svoris neaugo nuo jo.
- 2009 05 29, 15:55
Zoloft®, kaip ir kiti jo generikai arba nefirminiai preparatai - Asentra, Sertralin Actavis, Stimuloton, - yra pirmo parinkimo saugus SSRI (serotonino sugrąžinimo į neuroną) tipo antidepresantas. Pirmasis, kurį vartojau nuo 11 klasės. Poveikis pasireikšdavo per pirmąsias dienas, tik jusdavau tokį sujaudinimą, nervingumą, tarsi nerimastingumą. Gerai slopina nerimą, netgi mažina svorį (sumažėjo apetitas), pakankamai stimuliuoja, teikia jėgų, bet man pastebimai atbukdavo emocijos, tapdavau mažiau emociškai jautrus, pagavus. Ir bendras SSRI tipo antidepresantų trūkumas - lytinės funkcijos sutrikdymas (pasireiškia individualiai, bet reiškias a i š k i a i).
F25.1: 25mg Zoloft, 400mg Seroquel XR, 2000 mg Depakine Chrono
- 2009 06 05, 13:46
Asarele, Zoloft'as tikrai turi savybių mažinti apetitą, man būdavo tas pats
Kaip SSRI grupės antidepresantas, kol pradeda veikti, Zoloft'as gali padidinti nerimą, sujaudinimą, ypač tokį siautėjimą, "žaibavimą" pilvo srityje (bent man). Po kurio laiko toks poveikis praeina ir vaistas ima slopinti nerimą. Gali būti, kad tavo būklei esant reikia papildomai paskirti raminamųjų, kol pradės veikti Zoloft.
Kaip SSRI grupės antidepresantas, kol pradeda veikti, Zoloft'as gali padidinti nerimą, sujaudinimą, ypač tokį siautėjimą, "žaibavimą" pilvo srityje (bent man). Po kurio laiko toks poveikis praeina ir vaistas ima slopinti nerimą. Gali būti, kad tavo būklei esant reikia papildomai paskirti raminamųjų, kol pradės veikti Zoloft.
- 2009 06 07, 12:20
a, aisku =)
nezinau, kai busiu pas gydytoja- pasiklausiu del siu pasaliniu poveikiu =)
tj pats gal vartoji, ar vartojai kada ZOLOFT?
Ars Velvetica rašė:Asarele, Zoloft'as tikrai turi savybių mažinti apetitą, man būdavo tas patsKaip SSRI grupės antidepresantas, kol pradeda veikti, Zoloft'as gali padidinti nerimą, sujaudinimą, ypač tokį siautėjimą, "žaibavimą" pilvo srityje (bent man). Po kurio laiko toks poveikis praeina ir vaistas ima slopinti nerimą. Gali būti, kad tavo būklei esant reikia papildomai paskirti raminamųjų, kol pradės veikti Zoloft.
a, aisku =)
nezinau, kai busiu pas gydytoja- pasiklausiu del siu pasaliniu poveikiu =)
tj pats gal vartoji, ar vartojai kada ZOLOFT?
- 2009 06 13, 17:18
Vartojau zoloftą keletą metų (su pertraukomis)-labai man jis tiko, tik dėl nerimo nelabai jaučiau poveikio.Dėl visų kitų dalykų padėjo.Būčiau jį vartojus ir toliau,tačiau šį pavasarį nei iš šio,nei iš to pablogėjo būklė,pakilo spaudimas ,padažnėjo pulsas,sugrįžo depresija su visais priedais...praėjo savaitė,kita ,niekas nėjo geryn...Kreipiausi pas psichiatrę,pakeitė į seroxat...
- 2009 07 09, 15:49
Asarele, taip, vartojau Zoloft nuo 11 klasės (dabar jau būčiau ketvirtame universiteto kurse), su pertraukomis, tačiau kol kas, išbandžius Coaxil, Wellbutrin ir Cipralex, tai yra labiausiai man tinkantis antidepresantas susikaupimo, nerimo slopinimo ir mokymosi gebėjimų gerinimo prasme. Taip pat sumažėja apetitas ir šiek tiek krenta kūno masė.
- 2009 07 09, 21:35
aš tai paklausiu tokio nepunktualaus klausimo: ar nesi aseksualus nuo jų? nes aš buvau visiškai asexuali kol juos gėrius, apie orgazmą tik svajojau.
Ars Velvetica rašė:Asarele, taip, vartojau Zoloft nuo 11 klasės (dabar jau būčiau ketvirtame universiteto kurse), su pertraukomis, tačiau kol kas, išbandžius Coaxil, Wellbutrin ir Cipralex, tai yra labiausiai man tinkantis antidepresantas susikaupimo, nerimo slopinimo ir mokymosi gebėjimų gerinimo prasme. Taip pat sumažėja apetitas ir šiek tiek krenta kūno masė.
aš tai paklausiu tokio nepunktualaus klausimo: ar nesi aseksualus nuo jų? nes aš buvau visiškai asexuali kol juos gėrius, apie orgazmą tik svajojau.
- 2009 07 09, 21:36
man tas pats buvo. 15kg numečiau.
asarele rašė:sveiki =) as zoloft geriu daugiau nei savaite. apetitas dingo. po savaites stacionaro 3,5 kg numeciau. ar cia gali buti su siuo vaistu susije? apetitas dingo, didelis nerimas ir daznai dusina, sunkumas krutineje kazkoks.....
- 2009 07 10, 09:21
Enigma, negaliu sakyti, kad visai, tačiau sumažėja susijaudinimas
- 2009 07 10, 11:46
be sansu pajusti orgazmas su zolftu
, bent taip man kazkada buvo
enigma rašė:asarele rašė:sveiki =) as zoloft geriu daugiau nei savaite. apetitas dingo. po savaites stacionaro 3,5 kg numeciau. ar cia gali buti su siuo vaistu susije? apetitas dingo, didelis nerimas ir daznai dusina, sunkumas krutineje kazkoks.....
be sansu pajusti orgazmas su zolftu
, bent taip man kazkada buvo
- 2009 07 10, 20:02
Klausykit, ar jūs subjektyviai jaučiat skirtumą vartojant Zoloft ir bet kokius kitus pigesnius analogus, generic'us?
- 2009 07 10, 22:15
ne. gailiuosi, kad išvis jį vartojau pusmetį. anyway, nežinau, ar dabar be jo pagalbos taip čia ir sėdėčiau prie kompo, o ne psichiatriniam skyriuj.
Ars Velvetica rašė:Klausykit, ar jūs subjektyviai jaučiat skirtumą vartojant Zoloft ir bet kokius kitus pigesnius analogus, generic'us?
ne. gailiuosi, kad išvis jį vartojau pusmetį. anyway, nežinau, ar dabar be jo pagalbos taip čia ir sėdėčiau prie kompo, o ne psichiatriniam skyriuj.