Moderatorius: signs

Parašėnegative
#100883 aš nesuprantu , kas daros. išgėriau eilinį kartą ir taip bloga. skrandį skauda. gerklė kažkokia keista. lyg ir pykina.
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#110685 Mano pirmasis antidepresantas vartotas gal pries 7 metus gal anksciau nieko nepamenu, pasaliniu poveikio nebuvo, tik geris tas kad svoris neaugo nuo jo.
Parašė Element
#127873 geriau, nepadejo, bet ir nebuvo jokiu pasaliniu
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#129119 Zoloft®, kaip ir kiti jo generikai arba nefirminiai preparatai - Asentra, Sertralin Actavis, Stimuloton, - yra pirmo parinkimo saugus SSRI (serotonino sugrąžinimo į neuroną) tipo antidepresantas. Pirmasis, kurį vartojau nuo 11 klasės. Poveikis pasireikšdavo per pirmąsias dienas, tik jusdavau tokį sujaudinimą, nervingumą, tarsi nerimastingumą. Gerai slopina nerimą, netgi mažina svorį (sumažėjo apetitas), pakankamai stimuliuoja, teikia jėgų, bet man pastebimai atbukdavo emocijos, tapdavau mažiau emociškai jautrus, pagavus. Ir bendras SSRI tipo antidepresantų trūkumas - lytinės funkcijos sutrikdymas (pasireiškia individualiai, bet reiškias a i š k i a i).
Parašė asarele
#130736 sveiki =) as zoloft geriu daugiau nei savaite. apetitas dingo. po savaites stacionaro 3,5 kg numeciau. ar cia gali buti su siuo vaistu susije? apetitas dingo, didelis nerimas ir daznai dusina, sunkumas krutineje kazkoks..... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#130823 Asarele, Zoloft'as tikrai turi savybių mažinti apetitą, man būdavo tas pats :) Kaip SSRI grupės antidepresantas, kol pradeda veikti, Zoloft'as gali padidinti nerimą, sujaudinimą, ypač tokį siautėjimą, "žaibavimą" pilvo srityje (bent man). Po kurio laiko toks poveikis praeina ir vaistas ima slopinti nerimą. Gali būti, kad tavo būklei esant reikia papildomai paskirti raminamųjų, kol pradės veikti Zoloft.
Parašė asarele
Ars Velvetica rašė:Asarele, Zoloft'as tikrai turi savybių mažinti apetitą, man būdavo tas pats :) Kaip SSRI grupės antidepresantas, kol pradeda veikti, Zoloft'as gali padidinti nerimą, sujaudinimą, ypač tokį siautėjimą, "žaibavimą" pilvo srityje (bent man). Po kurio laiko toks poveikis praeina ir vaistas ima slopinti nerimą. Gali būti, kad tavo būklei esant reikia papildomai paskirti raminamųjų, kol pradės veikti Zoloft.

a, aisku =)
nezinau, kai busiu pas gydytoja- pasiklausiu del siu pasaliniu poveikiu =)
tj pats gal vartoji, ar vartojai kada ZOLOFT?
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#131692 Vartojau zoloftą keletą metų (su pertraukomis)-labai man jis tiko, tik dėl nerimo nelabai jaučiau poveikio.Dėl visų kitų dalykų padėjo.Būčiau jį vartojus ir toliau,tačiau šį pavasarį nei iš šio,nei iš to pablogėjo būklė,pakilo spaudimas ,padažnėjo pulsas,sugrįžo depresija su visais priedais...praėjo savaitė,kita ,niekas nėjo geryn...Kreipiausi pas psichiatrę,pakeitė į seroxat...
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#136685 Asarele, taip, vartojau Zoloft nuo 11 klasės (dabar jau būčiau ketvirtame universiteto kurse), su pertraukomis, tačiau kol kas, išbandžius Coaxil, Wellbutrin ir Cipralex, tai yra labiausiai man tinkantis antidepresantas susikaupimo, nerimo slopinimo ir mokymosi gebėjimų gerinimo prasme. Taip pat sumažėja apetitas ir šiek tiek krenta kūno masė.
Parašėnegative
Ars Velvetica rašė:Asarele, taip, vartojau Zoloft nuo 11 klasės (dabar jau būčiau ketvirtame universiteto kurse), su pertraukomis, tačiau kol kas, išbandžius Coaxil, Wellbutrin ir Cipralex, tai yra labiausiai man tinkantis antidepresantas susikaupimo, nerimo slopinimo ir mokymosi gebėjimų gerinimo prasme. Taip pat sumažėja apetitas ir šiek tiek krenta kūno masė.

aš tai paklausiu tokio nepunktualaus klausimo: ar nesi aseksualus nuo jų? nes aš buvau visiškai asexuali kol juos gėrius, apie orgazmą tik svajojau. :bloga
Parašėnegative
asarele rašė:sveiki =) as zoloft geriu daugiau nei savaite. apetitas dingo. po savaites stacionaro 3,5 kg numeciau. ar cia gali buti su siuo vaistu susije? apetitas dingo, didelis nerimas ir daznai dusina, sunkumas krutineje kazkoks..... :bloga

man tas pats buvo. 15kg numečiau.
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#136838 Enigma, negaliu sakyti, kad visai, tačiau sumažėja susijaudinimas :)
Parašė antaneca
enigma rašė:
asarele rašė:sveiki =) as zoloft geriu daugiau nei savaite. apetitas dingo. po savaites stacionaro 3,5 kg numeciau. ar cia gali buti su siuo vaistu susije? apetitas dingo, didelis nerimas ir daznai dusina, sunkumas krutineje kazkoks..... :bloga

man tas pats buvo. 15kg numečiau.

be sansu pajusti orgazmas su zolftu :), bent taip man kazkada buvo
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#136898 Klausykit, ar jūs subjektyviai jaučiat skirtumą vartojant Zoloft ir bet kokius kitus pigesnius analogus, generic'us?
Parašėnegative
Ars Velvetica rašė:Klausykit, ar jūs subjektyviai jaučiat skirtumą vartojant Zoloft ir bet kokius kitus pigesnius analogus, generic'us?

ne. gailiuosi, kad išvis jį vartojau pusmetį. anyway, nežinau, ar dabar be jo pagalbos taip čia ir sėdėčiau prie kompo, o ne psichiatriniam skyriuj.