Moderatorius: signs

Parašė nusartim
#124842 Sveiki kovotojai su savo baimėm .Aš taipat toks pat :bum . Pastebėjau kad jūs ryjat tą klonazepamą arkliškom dozėm aš greta antidepresantų vartoju sita vaista bet ne daugiau ketvirtadalio tabletės rytais, na būdavo pusė tabletės vienu kart o čia visą ir kai kurie kelis kart per dieną, man jei po tokios dozės išeičiau į miestą būtų :bloga , per bordiūrus neperkelčiau kojų. Aišku baimių jokių nebūtų :D
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#127381 Pries pora savaiciu, be kitu vaistu israse ir situ tableteliu, gerti ketvirti tabletes uzejus dideliam nerimui. Negeriau dar nei trupinelio sio vaisto, vietoj jo nerima veju valerijono tabletemis, arbatelemis ir spitomin. Bet beabejo neatmetu galimybes, jog teks pradeti vartoti ir klonazepama, bet bijau del pripratimo, todel kolkas bandau verstis ir be jo.
Vartotojo avataras
Parašė Breta
#127507 Jei gali susitvarkyt su nerimu ir be vaistų, tai nevartok. Aš kai reikia išgeriu xanax pusę tabletės, gerčiau, bet atrodo atminčiai labai kenkia :bloga
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#127812 Breta as tau pritariu, jog jei iseina apsieiti su hemeopatiniais vaistais, stumt i sali chemija
Parašė Nematoma
#130721 Nieko man tas clonezapamas nepadeda, kaip miegu 5 valandas, taip miegu...negaliu patikėt, kad nuo ketvirčio tabletės žmonės miega saldų miegą...och, kaip aš jums jausti pavydą :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#131697 Nevartoju jo...nes man jo,kad užmigčiau reikia 2-jų tablečių ( o jo pakaitalo Rivotril užtekdavo pusės tabletės ).
Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#132720 Geriau clonazepama 2 metus. Paskui buvo sunku nutraukti. Gal kokius 3 menesius nutraukinejau. Dabar tik extra atvejais naudoju.
Vartotojo avataras
Parašė sin corazon
#138480 geriau ir as si vaista nuo nemigos beveik 2 metus po ketvirtuka tabletes, na, o nuo ilgo sio vaisto vartojimo atsirado depresija :D , tad nepatarciau ju vartoti ilgesni nei 3 menesiu laikotarpi
Vartotojo avataras
Parašė simili
sin corazon rašė:geriau ir as si vaista nuo nemigos beveik 2 metus po ketvirtuka tabletes, na, o nuo ilgo sio vaisto vartojimo atsirado depresija :D , tad nepatarciau ju vartoti ilgesni nei 3 menesiu laikotarpi

ar tikrai čia nuo to ketvirtuko atsirado? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė simili
#138793 Man tai įdomiai jis veikia-ketvirtukas kazkaip apramina bet nemigdo, o nuo pusės apsinešu kaip nuo "šnapso" ir "apsinešusi" užmiegu :D
Vartotojo avataras
Parašė sin corazon
simili rašė:Man tai įdomiai jis veikia-ketvirtukas kazkaip apramina bet nemigdo, o nuo pusės apsinešu kaip nuo "šnapso" ir "apsinešusi" užmiegu :D

Ta ketvirtuka geriau daugiau nei 2 metus, tai gydytoja pasake, kad nuo per ilgo vaisto vartojimo man pablogejo, anot jos pagerus 3 menesius vienu vaistu reikia 1 menesi pertrauka padaryti, o tada vel galima gerti vaistelius. As geriau sekmingai be jokiu pertrauku ir rezultatas yra toks koks yra, DEPRESIJA :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Meta
#154900 Kazkada vartojau "esant reikalui", nuramindavo ir uzmigdydavo. :super Veike net ketvirtukas, nesiodavausi su savim vienu metu ekstra atvejams. Prie jo tikrai priprantama, nes pastebejau kad doze tekdavo vis padidinti, po jo neveike jokie zoliniai vaistai, arbatos, valerjonas buvo kaip lavonui kompresas.
Praejus keliems metams galiu gerti ir zolinius ir homeopatinius, poveikis tikrai jauciamas.
Nepatarciau vartoti tokio vaisto pastoviai, ypac sergantiems depresija, tokio vaisto poveikis vienkartinis, jis negydo, tik nuima simtomus ir tik tam kartui, tad nieko smegenineje nesutvarko, netgi sakyciau, atvisksciai, ta pati man ir pazistama gydytoja sake. Ir siaip sake kad linkus savo pacientams, kuriuos kamuoja ne tik depresija, bet nerimas ir nemiga parinkti AD kuris turi labiau raminanti poveiki, o ne stimuliuojanti, anuot jos, idealu kai parenkamas toks vaistas, kurio pakanka vieno, o jei nesigauna - parenka ka nors tokio kaip truxalis, sako kad nereikia bijoti tu neuroleptiku, jie labiau tinkami ilgalaikiui vartojimui nei reminantys, nes nesukelia prieklausomybes ir ju poveikis ilgalaikis.

Oi kaip issipleciau... Zodziu, labai labai EXTRA atvejui clonozepamas liuks, nes greitai pades, o ilgam laikui patarciau ieskotis ko nors kito...
Vartotojo avataras
Parašė comes
#158793 Tai tiesa. Prie Clonazepamo priprantama, ir jo nuemimas yra ne lengvas. Labai senai buvau ant juo uzsedus.... gerai, kad geras gydytojas sustate mazinimo schema - uztruko 3 menesius. Ir daug valios reikejo.... Vartojau ji papildomai prie priestraukuliniu vaistu... ir pripratau. O dabar isgeriu tik kai labai stipriai pavargstu, arba susinervinu, ir zinau kad del to neuzmygsiu. Arba jauciu, kad gali buti traukuliukai... Aciu Dievui, dabar uztenka valios nepiknaudziauti siuo vaistu. Buvo gera pamoka :baubas
Parašėnemoku
#164264 Manęs jis visiškai neveikia.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#164360 Labai labai seniai jį gėriau, padėdavo nuo nerimo, bet stiprus gana.