Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#130936 Geriau rispoleptą, bet turbūt aš esu toks žmogus, kuriam jis netinka - jaučiau jo stiprų šalutinį poveikį. Visa drebėjau ir net žmoniškai vaikčiot negalėjau. Jį man paskyrė, kai nustatė šizotipinį sutrikimą. Dabar jo nebegeriu. Gal kažkam jis ir tinka, tačiau aš ne tarp jų.
Parašė apple
#130961 joa... as tai jau nebegeriu jokiu vaistu ir labai gerai jauciuosi ..nera nei debresijos ar apatijos ... ir pas gydytoja vaiksciot nebereikia... geriausia ,kad ir gydytoja sake jog pasveikau.. pagaliau galiu but kaip ir visi normalus zmones .
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
apple rašė:joa... as tai jau nebegeriu jokiu vaistu ir labai gerai jauciuosi ..nera nei debresijos ar apatijos ... ir pas gydytoja vaiksciot nebereikia... geriausia ,kad ir gydytoja sake jog pasveikau.. pagaliau galiu but kaip ir visi normalus zmones .

sveikinu. išlaikyk tai
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#136679 Kol kas labai patenkintas šituo vaistu. Vienas iš privalumų - palyginti nesukelia mieguistumo, būdingo, pvz., Seroquel (kvetiapinui).
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#138108 geriu jau pora menesiu. kai paimu vaista jauciasi uzsislopinimas, taciau dienos metu kur kas jauciuos zvalingesnis ir netaip kankina ikyrios mintis. taipogi siektiek naikina tustumos jausma. gan patenkintas siuo vaistu.
Parašėvers
#139727 kaip reikia nutraukti rispolepto vartojimą? kokiomis dozėmis mažinti?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#139810 as tiesiog nutraukiau be jokiu mazinimu, daktare apie mazinimus net neuzsimine.
Parašėvers
#139823 o kiek laiko buvai vartojęs?
Parašėnegative
#139824 negalima nieko nutraukt, bent jau nerekomenduotina. gali iššaukt sau psichozę ar dar kokią nesąmonę.
Parašėvers
#139831 bet tau juk nieko nebuvo, enigma?
Parašėnegative
#139832 man nebuvo, bet kiekvieno organizmas juk skirtingas, skirtingi vaistai, čia laimės reikalas jau.
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#141803 Man išrašė, bet bijau gert, kad nepastorėčiau ;vokie
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#141816 Baiminatės dėl velniai žino ko.
Na jei pradės tas svoris augt, tada ir baiminsies: svarstysit su gydytoja, keist vaistus, ar ne...
Parašė Livit
Farewell rašė:Man išrašė, bet bijau gert, kad nepastorėčiau ;vokie

svarbiausia gera savijauta :da
o kaip ji pageres ir nereiks gerti vaistu kilogramai dings, bent as taip tikiu :da

sekmes!!