Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#110679 man silpnas tas xanaxo poveikis, vartojau savaite netiko.
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#113724 Esu gėrusi vieną tabletę, tai nuramino neblogai. :)
Vartotojo avataras
Parašė Breta
#127508 Ir aš pasisakysiu: bandžiau visokius raminamus, bet man šitas geriausias, nusikratau visų baimių nuo jo, nors gydytoja man išrašo bromozepamo, iš tėvų gaunu xanaxo, o jiems atiduodu aną :super net keista, kaip skirtingai mus visus veikia vaistai.
Parašė Nematoma
#127544 xanax gerai, 0.5 mg daug geriau veikia nei lexotanil 3 mg
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#127821 man xanax tik 1 mg nuima nerma, o lexotonil net nejauciu jokio poveikio....
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#129120 Xanax - vienas geriausių trumpo poveikio simptominį nerimą malšinančių anksiolitikų (vaistų nuo nerimo). Beje, vienas daugiausia problemų keliančių su priklausomybe ir pripratimu. Labai greitai veikia, didžiausia koncentracija kraujyje būna, jei neklystu, po 1-2 val. Įdomu, kad vartojant jį su Zoloft, jis man net skatindavo nerimą, todėl atsisakiau (!). Diazepamas, nors pradeda veikti labai greitai, bent man veikia ne taip stipriai, neramios mintys vis tiek sugeba "prasimušti", o Xanax leidžia nukreipti jas ir dirbti reikiamus darbus nejaučiant įkyrumų.
Parašė Cinderella
#129121 oj kiek pas tave patirties su vaistais :bloga :bloga
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#129122 Va, va... Aš irgi nustebau, Velvet..
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#129124 Yra kaip yra.
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#129158 geriau Xnanax pacioje ligos pradzioje,tuo momentu padejo.Mes cia visi pusiau daktarai,daznai gydytojui tiesiog irodinet reikia kad tie vaistai netinka.Teisingai, raso jie visiems pagal viena sablona
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#129469 Ką tik grįžęs supratau, kad visąlaik gėriau 0,125 mg, o ne 0, 25 mg Xanax'o ; gydytojos prašiau recepto 0,5 mg, kad galėčiau laužti perpus, nes pusė 0,25 mg tabletė, kiek pamenu, man ne kažkaip veikdavo. Pasirodo, vaistinėje man netyčia pardavė 0,25 mg plokštelę ir jau kelias dienas geriu 0,125, o ne 0,25 mg ir jaučiuos gerai :D Gal ir gerai, kad taip.
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#129574 tai dar karta irodo kiek mums reiskia isitikinimas,man kartais vien mintis kad pamirsau namie vaistus prie priepuolio privesdavo
Parašėvers
#132956 Mano nerimo xanax nenuėmė, tik užmigdė. Pabudau ir vėl tas pats
Vartotojo avataras
Parašė dziun
#141407 nu ash dar tik kelias savaites geriu xanaxa 3 tabletes per diena pirmom paciom dienom tai nuimdavo biski nerima, bet dbr vienodai sviecia, jai reik tik kur y poliklinika pora stoteliu pavaziuoti tai 3 tabletes iskarto ishgeriu bet nelabai kas pasikeicia :) dar neturiu normalios nuomones apy sy vaista susidares :)
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#150477 nejaučiu aš jokio nerimo, esu viskuo patenkinta ir t.t. ir pan. mano gyvenimas man nuostabus, bet... mane kankina stiprūs nerviniai tikai, kurie nuveda iki traukulių. psichiatras paaiškino, kad man viskas gerai todėl kad viskas kaupiasi viduje ir tipo vieną dieną sprogsiu. išrašė man tranxeno nuo kurio visą laiką norėjau miego. dabar gavau xanaxo, bet man visiškai tas pats. tik labiau sušikta nuotaika. anksčiau man taip nebūdavo. vieną naktį galvojau, kad iki beprotybės nuvarys, nes užmigti niekaip negalėjau, kalbėjau su savim ir daug verkiau. dabar verkiu kiekvieną dieną, o tikai vistiek nesiliauja.