Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė hailiee
#96204 man israse pries menesi remerona kad augintu svori, nes sveriu itin mazai. taciau svoris nelabai auga ir nuo tada kaip pradejau gerti labai smarkiai pradejo berti veida. gal cia pasalinis ar tik sutapimas??
Parašė Forgiven
#96216 Tik svorio auginimui israse? :?
O berimas kaip alergija?
Prie salutinio poveikio lyg tai nieko ir neraso, bet kiekvienas organizmas individualiai juk reaguoja.
Vartotojo avataras
Parašė hailiee
#96221 ligoninej teke gulet yra. bet seip dabar viskas ok :) joa pagrinde rase kad svorio priaugt. galvoju gal nutraukt bandyt, nes jau nebegaliu koks veidas
Parašė Forgiven
#96233 O pasiklaust dermatologo negaletum?
Tik nemesk (!), negalima!!! Negalima nutraukti vaistu vartojimo savo nuoziura, nepasitarus su gydytoju! Cia ne juokai!
Ir visa menesi beria? Ar neseniai pradejo?
Gal dar apsipranta organizmas..
Vartotojo avataras
Parašė hailiee
#96237 pageriau kokias dvi savaites ir pradejo. sia sav sesija tai neturiu laiko niekam bet kita einu pas dermatologa. kalbejau su vilku tai irgi liepe pas dermatologa nueit sake kad nelabai nuo remerono gali but. bet man taip sutampa viskas :(
Vartotojo avataras
Parašė eivila
#98559 Mirzaten(Remeroną) geriu trejus metus. Per tuos metus priiaugau keturis kg. Taip,kartais apetitas pakyla žverišas,bet su tuo dar apvyksta susidorot.Turiu kitą problemą,jeigu vakarais neišgeriu vaistų visiškai neužmiegu.Gydytojas sako nuo antidepresantų neturėtų taip būti. Ar kam nors yra taip buvę? =)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
hailiee rašė:pageriau kokias dvi savaites ir pradejo. sia sav sesija tai neturiu laiko niekam bet kita einu pas dermatologa. kalbejau su vilku tai irgi liepe pas dermatologa nueit sake kad nelabai nuo remerono gali but. bet man taip sutampa viskas :(

Tokiu atveju pas dermatologą ar alergologą reikia neštis vaistų informacinį lapelį. Paskaičius sudėtį gali paaiškėti, kad esi alergiškas kokioms nors pagalbinėms medžiagoms.
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
#114786 Man Remeron svorio nedidino, gal dėl to, kad ir apetitą galėjau reguliuoti, nebūdavo "ėdimo priepuolių". Ir sportavau priedo.
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#114991 Nesuprantu kaip jums vaistai svorio neaugina :bloga , kada vartojau ramerona tai priaugau isvis svorio 30 kg per metus, po to kad ir dirbau fizini darba po 12h svoris nekrito, nei kiek. Man visi vaistai absoliuciai svori augina, be vaistu kaip nevartoju buna minus 30kg, tik vaistus bet kokius vartoju svoris is kart +30kg :x
Vartotojo avataras
Parašė Bitė Maja
TasPats rašė:Nesuprantu kaip jums vaistai svorio neaugina :bloga , kada vartojau ramerona tai priaugau isvis svorio 30 kg per metus, po to kad ir dirbau fizini darba po 12h svoris nekrito, nei kiek. Man visi vaistai absoliuciai svori augina, be vaistu kaip nevartoju buna minus 30kg, tik vaistus bet kokius vartoju svoris is kart +30kg :x

Gal kiekvienam skirtingai? Man svoris neauga, bet ir nekrenta.
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#114994 Na gal tiesa kiekvienam skirtingai, be to priklauso turbut dar ar sportuoji, kaip maitiniesi ir t.t
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#127823 Man Remeronas superinis vaistas, norint gerai issimiegot, kito teigiamo poveikio nuo siu vaistu nelabai matau. Kas liecia svori, jis kinta priklausomai nuo to, kaip maitinuos. Kazkodel esu tuos nuomones, kad vaistai vieniems skatina apetita, todel ir bevalgydami uzsiaugina svori. Svoris auga nuo kaloriju pertekliaus, jis is oro negali uzaugti.
Vartotojo avataras
Parašė gilu
#143451 joa, nuo pacio vaisto svoris neauga, bet jis auga nuo nervu ramybes busenos, nes daznai sergantys depresija buna iprate valgyt per daug, nes nuo nervu svoris neauga taip baisiai (pati kimsdavau daug, bet kaip greit augdavao, taip greit ir krisdavo). bet pvz remeronas man netiko, nes menesi vartojant, miegas taip ir nesusitvarke, ant kiekvieno kampo miegojau ir visai judet nenorejau, tad valgiau ir miegojau siaip, o pvz alventa (effexor) buvo super - dingo apetitas ir energijos atsirado. cia kam ko truksta:)
Parašė Nematoma
#143561 nuo Remerono dažnam skysčiai kūne kaupiasi, o tai papildomo svorio ir prideda
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#145518 esu gerusi sita vaista, bet po keliu dienu begau pas gydytoja, kad pakeistu, nes daugiau nieko nedariau tik valgiau ir miegojau :)