- 2007 12 28, 16:44
baxuriux rašė:drasus jus zmones,
nebijot kad jusu pavarde bus yrasyta visiem laikam kortelese?
nesusiduret sutuo kad kiti gydytojai rade yrasa, lankosi pas psichologa.... y jus ziures kitaip?
arba tarkim kai po 20 metu, sieksit prezidento(es) posto koks nors zurnaliuga ishkas, tokia informacija? :/
pfffiiiii, tegul žiūri .... tada aš gydytoją pakeisiu, beje psichikos sveikatos centre - kita kortelė. tik šeimos gydytojas žino, kad davė siuntimą, o visi kiti - ne. į presidentus neisiu, dar ko...

o toliau - su psichiatre kalbėjom - sakė į policiją nepriims. o ten aš irgi neisiu. begerdama vaistus teises išsilaikiau - ji leidimą davė ir dar parašė kad ne narkomanė aš

Klausiau dėl pažymos kitam svarbiam reikalui - sakė - duos. nes nėra nepagydoma liga. įdomiai tada sušnekom - sako tu ir tokios būklės gali imtis, o kai pasveiksi - be jokių kalbų, tik tiek kad sveikatos apsaugos ministras neleidžia, kol sergi TOKIĄ pažymą rašyti.. taip kad nieko baisaus nematau.
geriau gyventi likusį gyvenimą su kažkokiais apribojimais negu tokios būklės be apribojimų.
Beje, ar kitaip žiūrėtum į kažką, jei pasisakytų - sirgau depresija, pasveikau? ar tikrai žiūrėtum kitaip? ar tau labai svarbu kad "plačioji visuomenė" žiūri kreivai? ji už mane mano gyvenimo nenugyvens, ji už mane mano ašarų neišlies.. taip kad tegul susikiša savo nuomonę kur saulė nešviečia ir vėjas vienos krypties...