Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Girulis
#134719 Kazkas siame forume minejo kad is gyvenimo retai kanors gaunam ko norim.Aisku is esmes tai tiesa.Bet kas del to kaltas?Gal mes per mazai stengemes? Jums taip neatrodo?As pilnai isitikines, kad gyvenimas turi begales turtu kuriuos tik ir laukia atiduosias.Bet zmones supraskit kad nieko lengvai negausi.Gyvenimas tikrai del jusu laimes nesiaukos.Priesingai.Mums reikia uzduoti klausima ne "Ko mes galime tiketis is gyvenimo?", o "Ko gyvenimas gali tiketis is musu?".Viskas sioje visatoje yra proporcinga.Na bent as taip manau.Jis tau tikrai nedovanos konors uz dyka.Noru vien neuztenka.Negali guleti lovoj ir prasyti gyvenimo kad rytdiena acikelus is lovos butum stiprus, pasitikintis.. Negali tiketis kad busi paaukstinas is "oro", be atitinkamu pastangu.Kad visa tai gautum ko nori, turi kazka paaukoti.Ar tai butu laikas, pinigai, sunkus darbas.Turi irtis link savo svajones.Negana to, kad mes kasdien skundziames jog esame silpni, agresyvus, be nuotaikos, kad pats gyvenimas kaltas del to koks tapau ar koks esu..Mes dar is jo kazka norime gauti..Taciau mes renkames patys(aisku neskaitant nelaimingu ivykiu ar rimtu lygu).Del to kokie esame dabar, ar kuo dirbame, kuo tikime, viskas buvo pasirinkta musu paciu, to net nepastebint.Juk tarkim ir i mokykla neprivaloma eiti.Tai musu pasirinkimas.Galime neiti ir praleisti pamokas, paskaitas ir taip nebaigti mokslu, dirbti uz minimalu atlyginima(Aisku Lietuva bedarbiu salis....) ir keikti savo likima uz tai jog visa gyvenima dirbote siuveju, ar statybininku, nors norejote daugiau.Tai jusu pasirinkimas..Aciminkit, kad daug mazu pastangu duoda viena dideli rezultata. Mums reikia tiesiog tureti tikslu ir ju siekti bet kokia kaina..Vat dauguma zmoniu plaukia pasroviui ir daznai skundziasi, kad "gyvenimas ju nelepina".Bet mes mazai tepasieksime, jei nezinosime, ko is gyvenimo norime.O kas iesko, tas visada randa.Tereikia issiugdyti tinkamas nuostatas, ir klausyti sirdies..As tuo pilnai tikiu.Ismoke sitaip gyventi issunksim is gyvenimo viska ka galime..Jug gyvenime tik viena karta?
Parašė Girulis
#134720 Tikiuos nesumaliau visko i viena nesuporantama mase. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Lola
Girulis rašė:Kazkas siame forume minejo kad is gyvenimo retai kanors gaunam ko norim.Aisku is esmes tai tiesa.Bet kas del to kaltas?Gal mes per mazai stengemes? Jums taip neatrodo?As pilnai isitikines, kad gyvenimas turi begales turtu kuriuos tik ir laukia atiduosias.Bet zmones supraskit kad nieko lengvai negausi.Gyvenimas tikrai del jusu laimes nesiaukos.Priesingai.Mums reikia uzduoti klausima ne "Ko mes galime tiketis is gyvenimo?", o "Ko gyvenimas gali tiketis is musu?".Viskas sioje visatoje yra proporcinga.Na bent as taip manau.Jis tau tikrai nedovanos konors uz dyka.Noru vien neuztenka.Negali guleti lovoj ir prasyti gyvenimo kad rytdiena acikelus is lovos butum stiprus, pasitikintis.. Negali tiketis kad busi paaukstinas is "oro", be atitinkamu pastangu.Kad visa tai gautum ko nori, turi kazka paaukoti.Ar tai butu laikas, pinigai, sunkus darbas.Turi irtis link savo svajones.Negana to, kad mes kasdien skundziames jog esame silpni, agresyvus, be nuotaikos, kad pats gyvenimas kaltas del to koks tapau ar koks esu..Mes dar is jo kazka norime gauti..Taciau mes renkames patys(aisku neskaitant nelaimingu ivykiu ar rimtu lygu).Del to kokie esame dabar, ar kuo dirbame, kuo tikime, viskas buvo pasirinkta musu paciu, to net nepastebint.Juk tarkim ir i mokykla neprivaloma eiti.Tai musu pasirinkimas.Galime neiti ir praleisti pamokas, paskaitas ir taip nebaigti mokslu, dirbti uz minimalu atlyginima(Aisku Lietuva bedarbiu salis....) ir keikti savo likima uz tai jog visa gyvenima dirbote siuveju, ar statybininku, nors norejote daugiau.Tai jusu pasirinkimas..Aciminkit, kad daug mazu pastangu duoda viena dideli rezultata. Mums reikia tiesiog tureti tikslu ir ju siekti bet kokia kaina..Vat dauguma zmoniu plaukia pasroviui ir daznai skundziasi, kad "gyvenimas ju nelepina".Bet mes mazai tepasieksime, jei nezinosime, ko is gyvenimo norime.O kas iesko, tas visada randa.Tereikia issiugdyti tinkamas nuostatas, ir klausyti sirdies..As tuo pilnai tikiu.Ismoke sitaip gyventi issunksim is gyvenimo viska ka galime..Jug gyvenime tik viena karta?

Is gyvenimo galima gauti viska, ko tikrai nori. Ir tikrai nereikia tam jokiu dideliu pastangu. Tik zmones dazniausiai nezino, ko nori. Tiksliau mano, kad zino, o is tikro yra kitaip. Dazniausiai vejasi ne savo tikslus ir gyvena iliuzijomis. Isitikines, kad nieko lengvai negausi, nieko ir negauna. Tam kad gautum, visu pirma turi buti isitikes, kad tai tau priklauso, tada tiesiog eini ir tai pasiimi ir nereikia nieko tam aukoti ir moketi kazkokios kainos. Is tikro gyvenimas toks koki ji isivaizduoji. Jei manysi, kad tai kova uz buvi, taip ir kovosi su vejo malunas, jei manysi, kad jis tau duoda viska, ko nori, taip ir bus. Ir jei taip yra kad keiki savo likima, del to kaip gyveni, tai butent taip ir gyveni. Gyvenimas toks, koki ji pasirenki pats.
Parašė Girulis
#135062 Is esmes sutinku.Bet negalim naiviai tiket kad viska gausim lengvai..Bukim realistai.Jei tikesi kad savo svajone isspildysi lengvai daugiau tikimybes kad iskilus didesniems issukiams, pasipriesinimams greiciau pasiduosi.Tarp konkurentu busi sutryptas..Nesakau kad turi iki kraujo to siekti, bet turi buti pasiruoses kazka paaukoti jei to prireiks.
Vartotojo avataras
Parašė Lola
Girulis rašė:Is esmes sutinku.Bet negalim naiviai tiket kad viska gausim lengvai..Bukim realistai.Jei tikesi kad savo svajone isspildysi lengvai daugiau tikimybes kad iskilus didesniems issukiams, pasipriesinimams greiciau pasiduosi.Tarp konkurentu busi sutryptas..Nesakau kad turi iki kraujo to siekti, bet turi buti pasiruoses kazka paaukoti jei to prireiks.

Tas visko gavimas labai neapibreztas. Nes visko gi nereikia. Dazniausiai negauni butent to, ko tau ir taip nereikia. Kai zinai kur eini nebaisu jokiu issukiu ir kliuciu. Dazniausiai tokie dalykai atsiranda kai eini netinkama kryptimi, tik primindami, kad kazin, ar tikrai tai yra tai, ko nori gyvenime. Bet zmones i tai nekreipia demesio ir toliau kovoja kovoja kovoja. Retas zino, ko tikrai nori. Kai tikrai zinai, tada tai jau ne tikejimas ir ne naivus tikejimas, o zinojimas.
Vartotojo avataras
Parašė linn
#135122 nereikia dideliu pastangu kazko siekti,reikia tiesiog atsipalaiduoti zinoti ko nori ir zingsnelis po zingsnelio tas ateis pas tave,nes jei sieksi isikibes savo siekimu noru tai tuo labaiu nepasieksi,nes per didelis isikibimas i savo norus ir siekius nieko gero neduoda.
Vartotojo avataras
Parašė Auksinezuvele
Girulis rašė:Tikiuos nesumaliau visko i viena nesuporantama mase. :bloga

Puikiai i suprantamai viska isdestei.
Pirmas klausimas: o kodel tema "religijos , filosofijos, ezoterikos " skyrelyje?
Tai ne prietaravimas, tiesiog man idomu suzinoti - dekui
Apie gavima ir sunkums - musu isitikinimai sutveria musu "realybe". kuri materijos lygmenyje vadinama "iliuzija".Galiu pasakyti, jog tai klaida. Materija nera iliuzija, tai musu mintyjimu padarinys.Iliuzija yra POJUTIS, jog norint sutverti ar gauti, reikia labai daug stengtis, iliuzija yra tai, jog tu rasai "labai sunku gauti"... zodziu - pojutis jog reikia labai stengtis ir yra iliuzija materijoje:) PRadziai tiek ;)
Parašė gruodine
#145327 noreciau padiskutuot sia tema nors ir paveluotai...apie norus ir gavima...mano nuomone,jei nori gyvenime ko nors pasiekti butina tureti prota,gera charakteri ir sekme(atsidurt reikiamu laiku,reikiamoj vietoj)...be siu dalyku pajudet labai sunku,visa kita yra niuansai...ir jei kuri nors is siu grandziu slubuoja,musu siekiai ir svajones tampa apriboti...tada reikia sugebet objektyviai vertinti savo galimybes,kad teisingai nukreipti save reikalinga kryptimi....tada bus viskas lengva ir paprasta, nereikes su niekuo kovoti ir per jega siekti..dar ir posakis toks yra"reikia,kad musu norai atitiktu galimybes "...
Vartotojo avataras
Parašė aukštai
#145399 gaunam tiksliai tai, ko norim ir apie ka galvojam.
dabar as turiu tai, ko norejau ir maniau kad tai kazkas ypatingo ir sunku gauti, bet norejau: turiu zmogu, kuris mane myli labiau nei as ji ir turiu pajamu ne minusa o pliusa. tas pliusas aisku gerai, maziau galvos sukt. bet su meile labai nesamone, nes noras issipilde pazodziui. taip, jis mane myli nenormaliai, to demesio ir meiles yra nesveikai daug ir ilgai, jis nori mane vesti ir t.t. ir pan. tik vieno dalyko neaposvarsciau noredama - kas tai bus per zmogus. ir Visata nepasivargino manes atsiklausti. ir turiu buvusi alkoholika narkomana sau po kojom. nei verk nei juoktis.
Parašė gruodine
#145470 ....nei juoktis,nei verkti nereikia...gyvenimas pasiule tau sansa padeti zmogui atsitiesti,meile yra labai didele jega,su ja galima nuversti kalnus...
mylintis zmogus kaip plastilinas,is jo gali nulipdyti ka nori...dabar viskas yra tavo rankose(nebent jis tau visai nepatinka)....gali ji prikelti arba sugniuzdyti...
...zmoniu misija sioje zemeje yra padeti kitam zmogui...ir Dievo isakymas toks yra "mylek savo artima kaip pats save",todel mastyk apie tai....
Vartotojo avataras
Parašė aukštai
#145471 Jis man patinka, taciau kai jam uzeina atkrytis, jis nieko nedaro blogo, bet buna labai agresyvus. as neapsisprendziu ar tai tikrai sansas padeti zmogui ar man tiesiog reikia saugoti save nuo neteisingu santykiu. pagalvosiu dar apie tai.
Parašė gruodine
#145485 ....tai ka as parasiau,man yra grynai tik teorija,realybe yra visai kitokia...tokios patirties as pati niekada neturejau,....itariu,kad tu esi labai jauna,ir skubeti nera reikalo,patarineti neturiu moralines teises,nes pati su savo problemom nesusitvarkau....kadangi sis skyrelis ir apie religija,prisiminsiu ka vienas kunigas sake per pamoksla:
-reikia labai atidziai rinktis vyra ar zmona(galima manyti,kad drauga ar drauge taip pat)
ir dar, jei butum mano dukra,nenoreciau,kad tu bendrautum su tokiu zmogum,tuo labiau susietum su juo tolesni savo gyvenima...
Vartotojo avataras
Parašė aukštai
#145526 nelabai jauna... nu man 30.
Vartotojo avataras
Parašė aukštai
gruodine rašė:.... ir dar, jei butum mano dukra,nenoreciau,kad tu bendrautum su tokiu zmogum,tuo labiau susietum su juo tolesni savo gyvenima...

o kokio nors tokio patarimo man labai reikejo. dekui.
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#147546 Kiekvienas mūsų kažko norime iš gyvenimo ,tačiau ar visada ,tai ko labai trokštame mums būna naudinga dvasine prasme?Būna,kad atrodo,gavai ko norėjai,tačiau suvoki,kad visai ne to norėjai...Nes kieno nors išsipildymo ar pasiekimo,ko taip troškai išankstinis įsivaizdavimas kartais taip skiriasi nuo realybės...Taip,norint kažką pasiekti reikalingos tam tikros savybės-protas,valia,sugebėjimas adaptuotis...Tačiau yra svarbios ir aplinkybės,galimybės...pasitikėjimas savimi labai svarbu...Žinoma,labai gerai,kai jaunam žmogui kažkas tai padeda susigaudyti,atsiskleisti,paskatina,jei turi kokių gabumų ar talentų,juos lavinti,parodo teisingą kryptį...Tačiau ne visiems likimas (ar aplinkybės)taip susiklosto-daugybė žmonių taip ir pragyvena ,net
nesupratę,ar turėjo kokius talentus...nes jų niekas,, neužvedė ant kelio''...Gerai,kai jaunas žmogus gerai žino,ko nori,žino,kaip to pasiekti,susivokia pats savyje ir be kažkokios pagalbos iš šalies,bet tai ne visiems duota...arba žmogus intuityviai jaučia,ko jam reikia,kad jaustųsi gyvenantis,taip kaip iš tiesų norėjo gyventi,turintis,ko visada troško(nebūtinai materialine prasme),turintis galimybę save pilnai realizuoti...Atleiskit,kad taip privėliau,bet gal suprasite apie ką norėjau pasakyti...