Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#145547 Aha ir mane panašiai jis veikė, bet kai pasakiau daktarei kad geriau kai negeriu, labai nustebo sako visiems tik gerai nuo jo =)
Vartotojo avataras
Parašė Meta
#154937 Bandziau gert savaite, iskarto pajutau kad valgyt norisi labiau uz viska, pabijojau sustoret ir meciau. Man 19-metei tai atrode baisiau uz depresija ir vezi kartu.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#154976 O yra vaistu, kuriu nebutum gerus?
Situ geriu po 15mg, visa laime, man nuo ju svoris neauga, tik pirma savaite apetitas didesnis, o veliau susitvarke. Tai tik pagirt galeciau, miegas geras, o kai esi pailsejes ir nuotaika visai kita.
Vartotojo avataras
Parašė Meta
Mona rašė:O yra vaistu, kuriu nebutum gerus?

Yra, yra... :achtung Bet ragavus nemazai, gerimu to nepavadinsi. :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#156661 Šiandien man paskyrė paskyrė šitą brudą. Pažiūrėsim, kiek aš vartosiu jį, ir kiek gydysiuos, kai skiriami AD, kurių vartoti aš visiškai nenoriu.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#156669 na jei nepriprasi pakeis ...nuo ju geriau miegosi ...ir apetita pakelia tai gal tau kaip tik bus tinkamas vaistas...nenusiteik taip is kart =) o esi vartojus , kad taip nenori ? ir kodel nenori ?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#156685 Nuo šito vaisto auga svoris. Todėl jo ir nenoriu.
Vartotojo avataras
Parašė Meta
#156691 Nevisiems pasirodo auga, beto nustojus gerti nukrenta, o jauti kad rmiau darosi? Nerimui gydyt jis labai geras kiek zinau.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#156712 Tik šįvakar pradėsiu vartoti. Mane labiausiai siutina tai, kad man išrašė AD, prieš kuriuos aš nusiteikusi. Įdomu, kiek toks gydymas gali atnešti naudos.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#156721 na tu pabandyk gal tau neaugs, arba uzaugs koks kilogramas...o jei nepatiks eik po kokiu dvieju savaiciu ir sakyk keiskit , o jei nepakeis gi daktaru daug :da
o gal ir labai tau tiks , verta pabandyt bent jau ka daktarai siulo manau , nesinervuok :flo
va as kazkur skaiciau , kad kazkam nuo efexoro svoris augo ir miego norejos...o daugumai buna priesingai...
Vartotojo avataras
Parašė Meta
Manigrivette rašė:Tik šįvakar pradėsiu vartoti. Mane labiausiai siutina tai, kad man išrašė AD, prieš kuriuos aš nusiteikusi. Įdomu, kiek toks gydymas gali atnešti naudos.

As tave suprantu, man taip pat nepatinka gert stiprius vaistus, ypac jei yra salutinis poveikis koks nors, bet buna situaciju kai AD butini.

O tave visa istyre? Skydliauke gerai funkcionuoja? Kartais depresija buna antrine liga...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#156751 Mano skydliaukė išsipūtus ir vis dar pučiasi. Pavasarį dariausi tyrimus, funkcijos nesutrikusios. Bet gydytoja liepė tuos tyrimus darytis reguliariai, nes bet kada gali sutrikti ir funkcijos, tam labai didelė tikimybė.

Nežinau, kaip bus. Aš, kaip daugiametė anoreksikė, dietų nesibijau, tai... :D
Vartotojo avataras
Parašė Meta
#156775 Skydliauke gali buti depresijos priezastimi... O anoreksijos atveju remeronas gerai turetu tikti, man atrodo, tu gerk ji, anoreksija labai pavojinga liga... :(
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#156780 Man tikrai nesvarbu, pavojinga anoreksija ar ne. Sergu daug metų, specialaus gydymo niekad netaikiau ir į VSC niekada nesikreipčiau (man nepriimti jų gydymo būdai).

O svorio tai aš tikrai pasistengsiu nepriaugti ir man tikrai pavyks.

Garbės žodis, mergaitės, neguoskit ir neieškokit padrąsinimų ir paskatinimų. Aš prieš tai, kad žmogus vartotų AD, prieš kuriuos jis nusiteikęs. Ypač užjaučiu tas moteris, kurios per tą Remeroną nuo vienos ligos - depresijos - perėjo prie kitos - nutukimo.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#156887 na ok neguodziu :) bet pasikeist galesi po poros savaiciu jei bus blogai =)