Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#146040 Uodega tai atapaugo, bet mano triušis trečia diena neėda :bloga vis ant pilvuko gulasi.. šiaip neatrodo sergantis, susinervinus ant žolės išsinešiau, tos žinoma ėdė, bet kaip įprasta ryte triukšmą keldavo vos pamatęs, kad duot ėst, o dabar net nebereguoja..
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#146131 Deje....išgelbėt nepavyko.................
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#146140 uzjauciu :(
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#146145 uzjauciu...zinau kad prie augintinio labai prisirisi warm
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#146150 Labai užjaučiu. Bet jam linksma dabar turbūt, žaidžia danguj su kitais triušiais Paveikslėlis ;angel
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#147311 Kerol turi triušiuką t.y. triušiukę persišką marsikiešišką ir vardu Lalazara. Arba Lala + Zara B)

Triušiukė mokins Kerol taisiklingos mytybos.

Valio!!!!! :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#147740 ...sveikinu....daug džiaugsmo turėsi... :))) :heart
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#147890 JAu turiu... :))) :))) :))) :))) Ji labai graži ir meili. Buvau kaime - priroviau jai dobilų, pienių. Šakelių priskyniau. Abi sveiką gyvenimo būdą bandom prisijaukint.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#147891 gyvuneliai daug dziaugsmo atnesa ..dziaugiuos uz tave :da
Vartotojo avataras
Parašė oksana
smekla rašė:Deje....išgelbėt nepavyko.................

Uzjauciu del gyvuniuko.Bet gal jau senatve jam buvo?Triusiukai gyvena jai neklystu iki5 metu?...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
Kerol rašė:JAu turiu... :))) :))) :))) :))) Ji labai graži ir meili. Buvau kaime - priroviau jai dobilų, pienių. Šakelių priskyniau. Abi sveiką gyvenimo būdą bandom prisijaukint.

Saunu Kerol ,kad turi toki rupesteli :super Mano Ramunele megsta ipatingai burokeliu lapus nu su tais kotais ,pabandyk ir tu paduot matysi net ausys jai lapses :da
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#148068 Na su dekoratyvinių mityba kiek kitaip nei laukinių zuikių :da atsargiau su žalumynais, žinoma jie ėda tai jų prigimtį, bet nepamirškit kad jie jau nukrypę genetiškai, jie ypatingai jautrūs maistui, juk vaikai saldainius mėgsta, bet niekas vien jais jų nemaitina :da Žiemą juk nebus žalumynų, tai ir dabar rekomenduoju stengtis palaikyt stabilų racioną. Žiemą šieno, tik labai apžiūrėt pakuotes, kad tik jokio paplėkimo nebūtu.
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#148090 Aš išprotėjau :lakstau Noriu degu, labai labai noriu :song

Žinau, kad pačiai teks ir prižiūrėti ir kuopti ir vistiek noriuuuuuuuu :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#148093 :))) :))) :))) :)))

Taip, dekoratyviniai krolokai jau kiek kitokie nei kaimo triušiai.. Aš nupirkau maistelio kokį ji valgė parduotuvėj kad nesuviduriuotų nuo naujo maistuko. Sakė galima palepinti ir žole ir morka ir t.t. tik turėti saiką reikia viskam. Manoji Lalazara tai gali ėsti nesustodama. O žolę ir lapus reikia skinti tik neužterštuose pievelėse. Todėl ir krapsčiausi į kaimą Tauragnų pievas.. Mano psichiatrės vardas Ramunė :))) :))) Ji labai gera :da Myliu B)

Lalazara lėptom ausim kaip asiliukas ir mergytė.... Gal kada kai suaugs turės vaikučių. TOoooooookia graži. Ir šukuoju. Iš plaukų megsiu savo sielos broliui megstinį ar šaliką.