Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė glowinthedark
#144496 aš irgi juos gėriau..dabar jau negeriu gal 2 metus ir mano kūnas kaip sukaustytas..siaubingai jaučiuosi...
Parašė Livit
glowinthedark rašė:aš irgi juos gėriau..dabar jau negeriu gal 2 metus ir mano kūnas kaip sukaustytas..siaubingai jaučiuosi...

bet galbut tas sukaustymas yra nuo savijautos?galbut organizmas nebemoka atsipalaiduoti, ar gal geri kitokius vaistukus?
nes nemanau, kad vaistai palieka salutini poveiki net po dvieju metu, manau, kad ju salutiniai poveikiai dingsta po keliu menesiu po vaistuku nutraukimo.
Vartotojo avataras
Parašė glowinthedark
#144665 manau tiesa sakai.ir ash taip manau...
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#145907 Geriu po 0,5 mg ir priaugau 6 kg. Galvoju, ar čia nuo vaistų taip? :robot
Vartotojo avataras
Parašė glowinthedark
#146116 jei nepradejai valgyt daugiau saldumynu ir nepradejai valgyt po 6 vakaro,tada nuo vaistu...beje,gali instrukcija pasiskaityt,ten turi but pamineta tai,jei jie duoda toki poveiki...
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#146119 Nu lyg ir tiek pat valgiau. Tai aš skaičiau, kad svorio galima priaugt, bet kažkaip nesitikėjau, kad net 6 kg priaugsiu ir dar per tokį trumpą laiką. Pas psichiatrę tik mėnesio gale eisiu, tai jau dabar mečiau. Fui
Parašėnegative
#146124 nuo rispolepto man žiauriai svoris augo, skrandis, atrodydavo, visad tuščias, ir ėsdavau kaip kaiulaitė.
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#146179 na tai kartais neišvengiama. belieka žiūrėti ką valgai, kada valgai, kaip valgai ir sportuoti.
Vartotojo avataras
Parašė enya
#148056 atsakykit kas nors, o ar bandet is viso vaistu negerti? kazkodel, kai geriu juos zymiai blogiau jauciuos. dabar rispoleptas. geriau soliana, tai apie ta visai patyliu... kad ir ka begerciau man nuo vaistu tik blogiau. jauciuosi, kaip lavonas...
Parašėnegative
enya rašė:atsakykit kas nors, o ar bandet is viso vaistu negerti? kazkodel, kai geriu juos zymiai blogiau jauciuos. dabar rispoleptas. geriau soliana, tai apie ta visai patyliu... kad ir ka begerciau man nuo vaistu tik blogiau. jauciuosi, kaip lavonas...

aš irgi belenkokius vaistus gerdama jaučiaus lavonu. zombiu.
Vartotojo avataras
Parašė enya
#148148 nesuprantu, kodel geriau jauciuos, kai negeriu vaistu... gal paprasciausiai neatitaikymas? bet kiek kartu gali nepataikyt...
Parašėnegative
#148151 galbūt iškart nuvertini teigiamą vaistų poveikį dėl side effects?
Vartotojo avataras
Parašė enya
#148189 o kas tas side effects??
Parašėvers
#148199 Tai pašaliniai poveikiai. Vieniems žmonėms jie silpnesni, kitiems stipresni.
[/quote]
Vartotojo avataras
Parašė enya
#148209 aciu, vers, kad paaiskinai. na, gal ir del ju man taip atrodo, nezinau... meciau visus vaistus, ziuresiu, kas bus...