Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#150539 Šiaip čia tema apie Xanax vaistus, bet nuo tiko girdėjau magnio reik..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#150544 na cia reiktu kelt prie problemu...
as pati drebejau kaip lapas, sutraukdavo veido raumenys..bet man raminamieji ir andidepresantai nuima tai...lexotanil gerai nuimdavo nes raumenis atpalaiduodavo...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#150545 gal kas bandet xanax su efexor ? nes noriu issirasyt jo..pasibandyt..lexotanilis kazkaip veikia dalinai...pripratau jau matomai..
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
smekla rašė:Šiaip čia tema apie Xanax vaistus, bet nuo tiko girdėjau magnio reik..

tai aš ir kalbu apie xanax ir jo poveikį būtent man
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#150643 na man nuo xanax ir haliunikai yra buve ir dar didesnis nerimas, bet buvau su kitais vaistais sumaisius...
siaip eik pas daktara israsys gal ko kito...nes sunku su tokiom ligom cia kazka ismastyt...nes kai man netinka kas labai as einu ir nelaukiu vizito sekancio ir keiciu..
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#152368 o kokia xanax saveika su alkoholiu? aprašyme lyg nieko ir nerandu
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#152384 negalima....esu kazka girdejus apie haliucinacijas...nu bet pagerus tokiu vaistu su alhogoliu man atrodo gali blogai baigtis..
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#152387 o aš jau tikėjausi, kad su šitais galima. dabar kaip grybas sėdžiu per visus klasės tūsus ir niekam negalu paaiškinti kodėl nenoriu gerti. juk negaliu sirgti du mėnesius šiaip. prieš tai gėriau tranxene, tai ten tikrai jokiu būdu nebuvo galima, o tikėjausi, kad su xanax bus kitaip :/. bent nemigdo
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#152389 as jau n metu kuriu pasakas kodel negeriu :) uzknisa...net nzn ka pasakyt ... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#152391 O ka gydytoja sako, del gerimo? Man tai paaiskino, kad 100g vyno isgerti galima. Bet tik retkarciais. As geriu Zyprexa.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#152393 bet ne su trankviliantais ..su jais negali but galima :bloga
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#152395 aš gydytojo dėl gėrimo nieko neklausiau, nes esu nepilnametė, tai kažkaip nenorėjau... beto galvojau ai čia gi tik kokias dvi savaites gersiu tuos vaistus, kol nesupratau, kad dvyliktos klasės metai bus ne tokie girti, kaip anksteni. vakar, tai man buvo "gripas" ir geriu "antibiotikus". ką vėliau sakysiu nežinau
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#152405 mane tai labiausiai nervindavo kai grusdavo vos ne per jega..kiek esu net susipykus...as tai manau kad zmogus turi teise rinktis gert ar negert :) kai ir gerdavau man budavo tokiu dienu na kad nenoriu ir viskas...o siaip aiskinu kad isvis nevartoju alhogolio ir tiek..tada visi ziuri kaip i trenkta...na bet prie to jau pripratau
Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#152406 As 5 metus alkoholio ne laso negeriau. Ir dabar tik lupas suvilgau.
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#152409 oho. reikės man dabar atlaikyti šita maratoną. paskui visokius vasaros festivalius, studentų stovyklas, krikštynas, cementovkes ir t.t. arba gal gausiu kitus vaistus ;D. nors man xanax tikrai patinka