- 2007 12 10, 12:08#10696
nesenai pradejau gerti xanax siaip visi simptomai negeri apmazejo tik kad su skrandziu negerai pasidare . o siaip jis veikia gan gerai neslopina.
- 2007 12 11, 15:57#11026
man nuo xanax xr būna labai gera, tiesiog palaima apima, be to jis mane isjungia pusei paros. todėl geriu jo tik kritiniais atvejais, kai nereikia eiti į darbą ir noriu atsijungti nuo viso pikto pasaulio
- 2007 12 13, 20:57#11621
xexe...cia buv vien kart su jais man bajeris...mes dar nezinojom jo poveiki su mama tj isryta isejau i stotele(laukt autobusa) su broliu. ir ziuriu kad grioviais pradejau vaiksiot, gerj kad dar buva brolis nes parvede namo
Siais nuostabiais laikais nesvarbu kaip tu laikais tik svarbu pinigai, jai sumaniai pasimilet ar ka nors isimilet paieskok pinigu...
- 2007 12 13, 21:02#11628
Man Xanax per silpnas, geriu grynai trankviliantus: Finlepsiną (čia nuo mano stiprių nervinių priepuolių ir šiaip, išgeriu pusę tabletės, ir vaikštau visą dieną kaip apsinarkašinus) ir Grandaksiną geriu, raminantys. Nuotaiką sutvarko... Bet pas mane neurologinės problemos, tai gal ir vaistai dėl to stipresni, labiau raminantys
- 2007 12 25, 18:42#14390
as neseniai ( jau trys menesiai) vartoju Xanax. Apetitas sumazejo, is tikruju irgi kai kada uzvalgius ima mausti skrandi...siaip be galo ilgai miegot pradejau...pusei paros uzmiegu ir vistiek apdujus vaikstau, vis moego norisi.. db svenciu periodui pati nutraukiau nieko nezinant dakrarei, nes norejau pajaust ar jis man padeda. be to, labai pastebejau, kad man nuotaikos pradejo svyruot.ypac vakare...
- 2007 12 25, 22:28#14521
O šeip ar apsimokėtu pradėti vartoti xanax, gydytojas man skyrė bromozepamo, bet jis tik padeda trumpam laikui apraminti nerimą... Svarsčiau ar nevertėtų pradėti vartoti xanaxa...
Reikia išmokti gyventi net ir dūžtančiose formose...
- 2007 12 28, 18:50#15218
as geriu frontin toks pats kaip xanax tik firma kita bet sudetis tokia pati,man daktare sake gerti po dvi jai matysi kad mazai dar ir trecia isgerti po 0,5mg. o po kiek jus geriat?
bromazepama as geriau bet nuo jo labai priprato organizmas ir jis poto man neveikdavo,jis tik trumpam naudojimui nes tris menesius geriau tai buvo gerai poto tai atrode kad tik reikia o jokio gerumo nejausdavau.
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti
- 2007 12 28, 20:43#15243
Pastebejau, kad nuo bromozepamo priklausomybe issivysto... seip man liepe ji gerti po dvi tabletes i diena, bet gerdavau dvi ryte, ir tris vakare(kad uzmigti) bet kazkaip jis man nebepadeda, tai svarstau galimybe pradeti gerti xanaxa... nes galva kazko stipresnio reikalauja...
- 2007 12 29, 07:22#15263
tu cia sneki apie bromazepama tiek daug geri nes bromazepamas yra stipresnis nei xanax,nes as bromazepama gerdavau puse ryte tabletes ciela vakare
Sunkumai žmoguje gimdo gabumus,reikalingus jiems nugaleti
- 2007 12 29, 17:29#15402
Kai tokiais kiekiais gerdavau bromozepama, man buvo lb juodos dienos...
O seip kazkur cia skaiciau, kad xanax tik ramina... ka reiketu gerti, kad ne tik neramintu, bet ir gydytu? O seip nezinojau, kad xanax silpnesnis uz bromozepam.... sunkus laikas buvo(atsijungt reikejo nuo visko..)