Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#106333 Dėl Li užvestos temos. :)
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#106336 hmm... taip ir pagalvojau, bet nespėjau iki temos aptvarkymo visko perskaityt. kiek supratau, enigmai labiausiai kliuvo :bloga
ParašėLi
#106358 ))
mano tema pamirskit,nesupratot ka norejau pasakyt-nieko tokio,atsipalaiduokit ir pamirskit.Agni zino,kuo pagristi buvo mano samprotavimai,nesvarbu.Isplauke is pasamones kazkoks poreikis pasisakyt butent apie tai ir viskas.Forumas tam ir reikalingas,kad pasisakyti o ne kovoti su nuomone,kuri nesutampa su tavaja.Mano nesamones nera geresnes uz jusu nesamones,ramu?)
Komentarui apie panikos atakas uzteks paskaityti medziagos nete apie ligas,ligu grupes,tipus ir pan.Galima prisiskaityt iki profesoriaus lygio...)
Dar keleta zmoniu uzgavo pasisakymas apie piktus tipus(ir tipes).Kiekvienas mastantis galejo suprast,kad kalba ejo SUSITIKIMU kontekste o ne ligos kontekste.Ir arkliui aisku,kad sergant depresija buni piktas,niekas nesiruosia jusu smerkt ir linciuot draugai.Bet pykti galima tramdyt ir reikia.KOMENTARAS BUVO SKIRTAS ZMONEMS,KURIE MANO ATVIRKSCIAI.
Ir apie face control...
)Tai jau visai grazu...)
Jus nebijot depresija neserganciu ,piktu zmoniu?Puiku!Bet ka gi cia darot siame forume?Yra begale kitu.Kam tokia griezta komentaru kontrole?Kam atskiri,uzdari kambariai,i kuriuos gali patekti tik ,,dedushkos,,,surinke tam tikra skaiciu zinuciu -tasku?)Man tai primena rusu armucha su sektos prieskoniu.Bet visi mes esam ne mazi vaikai ir suprantam,kodel jus ivedet tokia tvarka.
Taigi girdeti apie cenzuros zala is lupu cenzuruojanciu zmoniu labai malonu,nes tai taip zmogiska...
)
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
#106362 li uzdari skyriai skirti tik del privatumo, ten zmones gali pasakyti tai, ko gal but niekada nepasakytu viesam orume.
O atskiru zodziu ir fraziu cenzura yra automatine.
ParašėLi
#106371 Ar moderatoriai ir administratorius tikrai neskaito kitu zmoniu tarpusavio susirasinejimo,jiems to nezinant?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#106372 Skaitom, aišku, visas asmenines žinutes.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#106373 Oi, norėjau pasakyti, kad neskaitom. :bloga
ParašėLi
#106374 Be jokios abejones klausimas buvo apie tai,ar turi moderatoriai tokia galimybe.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#106375 Atsakymas be jokios abejonės irgi buvo apie tai. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Li rašė:Ar moderatoriai ir administratorius tikrai neskaito kitu zmoniu tarpusavio susirasinejimo,jiems to nezinant?

Ne, moderatoriai neskaito.
ParašėKatinas
nulis rašė:Skaitom, aišku, visas asmenines žinutes.

:D
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#106423 niekas negali to daryt, mes gi nematom slaptažodžių.
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#153175 Na, aš tiesiog pamąsčiau, kad būtų daug patogiau, jei būtų galima redaguoti savo pranešimus ;palyboy
Parašė Sunrise
#153277 Va šito tai tikrai tūksta, nes įsivelia kokia klaidelė ir nebegalima ištaisyt...
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Sunrise rašė:Va šito tai tikrai tūksta, nes įsivelia kokia klaidelė ir nebegalima ištaisyt...

Dienorasciuose ir daugelyje uzdaru skyriu galesite taisytis, bet kitur ne.
Sekmes..