Moderatorius: signs

Parašė zvalgas
dangiska rašė:o kodel nori but vienas ?
na man neteko...cia nuo ligos priklauso turbut...lengvesniais atvejais neguldo..

Bijau nepažystamų kaip velnio , prasidės baimės, įtarinėjimai visoki ir t.t. nenoriu aš ten kankintis ... Man iš pradžių sakė , kad nereikės . Pagėriau vaistus , nueinu po kiek laiko , nieko naujo apie mane nesužinojus sako , kad reikia gultis , o aš sakau gal nereikia , gerėja man nuo tų vaistų , sako reikia kitaip vaistų negausi bebebe . Ir dabar aš visko prisigalvojau ...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#153110 na jei sako gal ir reikia...turbut is pradziu bijosi paskui apsiprasi....idomu kaip kiti jauties ligoninej su panasiom baimem...
Parašė zvalgas
#153161 Su pripratimu tai man sudėtingas reikalas . Kaip supratau gali be ligoninės skirt vaistus ? (įtariu , kad kažką meluoja , man sako, kad kitaip negali toliau vaistų skirt) Arba aaaaaaaaaa...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#153165 nu matai pas mane nerimo sutrikimas...man sunku kazka komentuot ...o su rimtesniais atvejais daug kas yra is cia guleje...
Parašė Livit
zvalgas rašė:o visiem tenka pagulėt , kad nustatytų tikslią ligą ir skirtų vaistus ?

man tai teko gult i neuroziu skyriu todel, kad vaistu niekaip nepritaike gydantis ambulatoriskai ir buvo sunkus nepageidaujami pozymiai vardojant vaistukus :da o stebint gydytojams zymiai lengviau :super
Parašė Livit
Livit rašė:
zvalgas rašė:o visiem tenka pagulėt , kad nustatytų tikslią ligą ir skirtų vaistus ?

nors man irgi nerimas OKS nustatytas gulejau,man tai teko gult i neuroziu skyriu todel, kad vaistu niekaip nepritaike gydantis ambulatoriskai ir buvo sunkus nepageidaujami pozymiai vardojant vaistukus :da o stebint gydytojams zymiai lengviau :super

gydytojai pagal pozymius sake , kad greiciausiai tai gali buti vienakartine tokia busena is kurios isejus niekada nepasikartos, to labai tikiuosi ir dziaugiuosi, kad patekau pas gerus gydytojus :da
As irgi labai bijojau, bet bent jau neuroziu skyriui tikrai nera ko bijoti
Parašė Livit
#153208 As irgi labai bijojau, bet nera ko bijot :da
Parašė Livit
#153209 taigi jei norit pasveikti pagalvokit apie atsigulima, gal tikrai labai pades jums :da
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#153211 emm... Siaip nenorek vienutes, nes man rodos vienutese yra tik lb sunkus ligoniai, ziurint kokia ligonine ir koks skyrius. Siaip dvivietis, trivietis pats tas. O va kur 8 zmones tai biski sudetingiau.
Vartotojo avataras
Parašė enya
#153573 gal kam teko gydytis Kauno 3-oj ligoninej pas gydytoja Petraviciene? kokia nuomone apie ja susidaret? gal yra tokiu, kuriems padejo?
kokia nuomone apie Abeciuna, bei Zivulinska?
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
enya rašė:gal kam teko gydytis Kauno 3-oj ligoninej pas gydytoja Petraviciene? kokia nuomone apie ja susidaret? gal yra tokiu, kuriems padejo?
kokia nuomone apie Abeciuna, bei Zivulinska?

Gydytojai Abeciunas ir Zivulinskas yra saunus, labai rupestingi, atsakingai dirbantys savo darba. To nepasakyciau apie gyd. Petraviciene. Karta gydesi pas ja ligoniai verciau renkasi Abeciuna arba Zivulinska. As gydausi pas Abeciuna, tai neturiu jokiu pretenziju, isskyrus padeka uz gera prieziura ir gydyma.
Vartotojo avataras
Parašė Meta
#154815 Gal kas nors zino ar imonoma anonimiskai paguleti ligoninej? Noreciau naujoj vilnioj, girdejau neblogu atsiliepimu apie depresiju skiriu. Idomu kiek kainuotu ir kokia butu regostracijos ir apmokejimo tvarka.
Parašė zvalgas
Prakeiktasis rašė:emm... Siaip nenorek vienutes, nes man rodos vienutese yra tik lb sunkus ligoniai, ziurint kokia ligonine ir koks skyrius. Siaip dvivietis, trivietis pats tas. O va kur 8 zmones tai biski sudetingiau.

Pagulėjau 3 sav. iš pradžių 2 vietų , po to 5 , visai nebuvo taip baisu kaip galvojau :super
Parašė Impresija
#157449 Ar pabuve stacionare zmones gauna koki nors pazymejima, kuri reiketu pateikti norint isidabrinti, laikytis teises ir pan? Ar ta zyma, kad ten gulejai gali sukelti kokius nrs barjerus ateityje?
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#160451 [quote="Impresija"]Ar pabuve stacionare zmones gauna koki nors pazymejima, kuri reiketu pateikti norint isidabrinti, laikytis teises ir pan? Ar ta zyma, kad ten gulejai gali sukelti kokius nrs barjerus ateityje?[/quote

Jokio pažymėjimo niekas neduoda. Duoda išrašą, kurį turi nunešti gyd. psichiatrui į tą polikliniką, kur esi prisirašęs.Vien dėl gulėjimo ligoninėje jokių barjerų nėra, tai priklauso nuo diagnozės, sunkius ligonius (sergančius šizofrenija ir nežinau kokiom dar kitom ligom) registruoja į įskaitą. Kai laikaisi teises arba daraisi sanitarinę knygelę ( kai kuriuose darbuose reikia pvz. jei darbas pamaininis) reikia atnešt pažymą, kad neesi įtrauktas į tą įskaitą.