Moderatorius: signs

Parašėvers
#148220 Aš irgi buvau visus metus. Kelias savaites pabudau ir tekina nulėkiau pas daktarus.
Per kelias savaites tavo organizmas išsivalys nuo vaistų ir galėsi aptikt tikrus ligos simptomus. Bent jau man taip aiškino psichologė. Tada gal tinkamesnius vaistus parinks. Man pvz. rispoleptas netiko, jaučiausi kaip zombis. Dabar geriu kitus iš tos pačios neuroleptikų grupės ir jie man tinka, pašalinis poveikis labai silpnas. :)
Vartotojo avataras
Parašė enya
#148225 rispolepta jau seniau meciau. as vemiu rytais nuo jo, mane tampo siaubingai. o kada nors gerei soliana? ar cia jau i kita tema reiketu rasyt?
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#149608 Is asmenines patirties, tai pats blogiausias neuroleptikas vartotas mano, isskyrus triftazina. Kuris lb slopindavo ir sukeldavo pykti ir agresija kaip pasaliniai tokie jo poveikiai.
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#154592 rispolepta geriu tik porą dienu. man labai nepatinka šalutinis poveikis. nuolat svaigsta galva, visa drebu. norisi tik miegoti, bet užmigti negaliu. man jį skyrė nuo nervinio tiko. tipo šis vaistas veikia tam tikrus receptorius, kurie manoma reguliuoja tikus. nežinau kaip bus. jau visokių vaistų gėriau. sakė, kad šitie jau turėtų padėti, bet ilgai jų vartoti negalėsiu. maždaug baigsiu gerti ir vėl traukuliai prasidės
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#154607 Reikia vartot jei pasaliniai poveikiai cikladoli ar parkopana salia ju pasakyk apie tai gydytojai
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#154608 drebuli nuima cyclodolis
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#154609 reikės pasitarti su gydytoja. jau greitai važiuosiu. kolkas aš geriu labai mažą dozę, bet jau šiandien vakare ją didinsiu, tai net nenoriu pagalvoti apie rytojaus savijautą
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#154617 siaip skirdama gydytoja turejo israsyt ar bent perspet...
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#154619 perspėjo tik, kad bus šalutinis poveikis nemalonus. bet man tada buvo į viską nusispjauti, nes noriu jaustis gerai. bet gerai, kaip matau, nesijausiu ;D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#154647 jausies viena diena =)
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#154659 nežinau ar čia nuo vaistų, bet anksčiau man taip nebuvo. mane kankina toks nerimas nuolatinis. toks kur pilve būna. kaip prieš lipant į sceną ar sakant viešą kalba. kur iki pykinimo nuvaro. čia gali būti nuo šitų vaistų?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#154660 paziurek ar raso toki salutini poveiki...
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#154668 radau. labai atitinka mano dabartinę būseną ;D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#154680 na tai vadinas viskas gera :) ( na cia truputi ironizoju ) na bet kai labai galima ir pasijuokt
Parašė Keleivis
#158768 Ar niekam nebuvo taip, kad rispoleptas uzslopintu emocijas? Vartoju si vaista jau 3 menesiai. Kai gulejau ligoninej, ivede rispolepta vietoj haloperidolio. praejo 3 savaites ir dingo nesveikas nerimas, itarumas ir t.t. Bet tuo paciu dingo ir visos emocijos. Nereaguoju emociskai i nieka. Kaip pavyzdys tarkim muzika. Groja ir man nei silta, nei salta nuo jos. Ziuriu filma - irgi tas pats. Visose gyvenimo situacijose, kur dalyvauja emociniai impulsai, man ju nera. Taip ir sedziu namie nieko negaledamas veikt, nes nieko nejauciu, jokio malonumo. Tas taip pat trukdo orientuotis bendraujant su zmonem. Nesuprasi kada juoktis, kada liudet. Nusprendziau pasitart su psichiatru ir pabandyt pakeist vaista. Netikiu, kad nuo ligos numire kokie nors smegenu centrai ar receptoriai.