Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#112922 Šį kartą jau tikrai gersiu. Turėčiau pradėti nuo rytojaus, bet ryt ryte vairavimas, nenoriu rizikuoti prieš pat jį. Pradedu nuo penktadienio, bandysiu pasidalint patirtim. Išrašė 75 ryte.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#113603 Galva svaigsta, labai lengvai pykina, šiek tiek rankos dreba ir kažkokia "atsieta" pati nuo savęs truputį :bloga
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
Rėja rašė:Galva svaigsta, labai lengvai pykina, šiek tiek rankos dreba ir kažkokia "atsieta" pati nuo savęs truputį :bloga

greit praeis. paskui nuo šitų vaistų labai laimė būna
Vartotojo avataras
Parašė mango
Rėja rašė:Galva svaigsta, labai lengvai pykina, šiek tiek rankos dreba ir kažkokia "atsieta" pati nuo savęs truputį :bloga
:jap
Va, as pradejau mazinti nuo 150 iki 75, tai galva svaigsta, tr. pykina, tr.ausyse spengia, diena ne tokia sviesi. Labai po truputi sake mazinti, gal si karta per daug pamazinau. Kas antra diena mazinu. Viena diena 150, kita is dozes nupilu, tai gaunasi maziau. Va, tik neuzfiksavau kiek laiko kas antra diena reikia mazin, toliau kas 3-cia ir t.t. Gal kas galit pasakyt, nes pas gyd. po 2 men.tik?
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#114419 Cia asmeniskai nuo organizmo priklauso, ash rudeni geriau 150mg, nuotaika per gera pasidare tai per diena nuime ant 75 mg, nejauciau jokio skirtumo :bloga. Dabar pablogejo ir vel uzdejo 150mg, jokio fiziniu pakitimu organizme nejutau ir nejauciu. Na cia vertetu labiau klausyt daktaro.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#115470 Gersiu 150 mg dabar.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#116313 Visiškai dingo apetitas :bloga
Parašėnondescript
#117804 man daktare nori diferencijuot gydyma, tai pasiule pakeisti AD i alventa, pasakiau, kad pasiskaitysiu apie juos ir pirmadieni nuspresiu... tai va skaitau skaitau cia, ir labiausiai baisu del tos nemigos, nes as ir taip negaliu uzmigt, naktis baisiausia paros dalis, visokie kosmarai, kliedesiai, o ryte isvis baisu is lovos islipt. bet turbut reiks imt, nes dabartiniai per daug slopina ir nenuima nerimo
Parašė Fabas
#154995 Man keista skaityti, kad kažkam nuo Alventos pagerėjo nuotaika. Aš to absoliučiai nepajutau, nors geriu šį vaistą 3 mėn. Priešingai - padidėjo apatija, o nuotaikos jis visiškai nepagerino. Šioks toks pliusas - lyg ir labiau stabilizavo nervus, tapau mažiau dirglus. Minusai: įsivyravo tokie stiprūs tarpkojo skausmai, kad teko eiti pas urologą, šis įtarė prostatos vėžį, ėmė diopsiją, prirašė vaistų ir tik tada atsitokėjau, jog visa tai nuo Alventos. Taip pat - didelis libido sumažėjimas, praktiškai jo nebeliko - moterų nebereikia:) Na, gal tai net pliusas, čia kaip pažiūrėsi. Kiti minusai - prakaitavimas naktimis, mieguistumas, sunki galva ir jos skausmas (ypač keletą valandų po pietų). Žodžiu, viską susumavus, man minusų daugiau negu pliusų. Galbūt šis vaistas tinka tiems, kurie jautė nerimą; aš jo nejaučiau, tik pastovų liūdesį, o liūdesio Alventa negydo. Abejoju, ar verta dar toliau jį vartoti.
Tiesa, prieš tai vartoti Zoloft ir Remeron buvo dar blogesni, su dar stipresniu pašaliniu poveikiu ir taip pat negerino nuotaikos.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#154998 hmm idomiai as vartoju ta pati venlafaksina, tik efexor...tai man libido jis nemazina...pati liga mazina...nuo jo as tik prasciau miegu...sumazino apetita..na ir jis man kartais energijos duoda, minciu antpludi, kosmarus...bet ir tai pradzioj gydymo...esu labai patenkinta tuo vaistu..man tai stebuklingos tabletes :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#155001 Man nuo venlafaxino irgi padidėjo apatija, sumažėjo dėmesio koncentracija, dėl apetito nežinau, ko gero, nieko nepakeitė, nes ir šiaip labai mažai valgiau, tačiau tapau mažiau dirgli, jaučiu mažiau nerimo. Nuotaikos negerina. Pirmąkart, kai vartojau šį vaistą, jis man suveikė po 3-4 mėnesių.

Dar nesu tikra, kad vaistas tinkamas, nes su tokia apatija ir buvimu be nuotaikos tiesiogine ta žodžio prasme (nors ir prieš pradedant vartoti AD tas pats buvo) labai sunku mokytis. =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#155003 as kai vartojau pries kelis metus tai mane per menesi jis normaliu zmogum padare...o dabar veikia leciau..tai biski neramina...o jau antra menesi geriu..
nerima sumazino..bet ne iki galo...ir nuotaikos labai mainosi...ir esu labai dirgli...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#155005 Na, dabar dar ir toks laikas - ruduo. Net visiškai sveikus žmones jis veikia. =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#155013 na taip nyku..bet vistiek as jau esu isitikinus , kad per kiekviena atkriti liga sunkiau iveikt ..o tai neramina..:?
Vartotojo avataras
Parašė Meta
#155019 Kodel? Nebutinai... Kaikurie sako, kad kaip tik netaip issigasta epizodu su laiku ir patirties jau turi, neuzdelsia, beto zino, jog jei karta pavyko istrukt is epizodo - reiskia tai imanoma. :jap