- 2009 10 17, 16:49
Man keista skaityti, kad kažkam nuo Alventos pagerėjo nuotaika. Aš to absoliučiai nepajutau, nors geriu šį vaistą 3 mėn. Priešingai - padidėjo apatija, o nuotaikos jis visiškai nepagerino. Šioks toks pliusas - lyg ir labiau stabilizavo nervus, tapau mažiau dirglus. Minusai: įsivyravo tokie stiprūs tarpkojo skausmai, kad teko eiti pas urologą, šis įtarė prostatos vėžį, ėmė diopsiją, prirašė vaistų ir tik tada atsitokėjau, jog visa tai nuo Alventos. Taip pat - didelis libido sumažėjimas, praktiškai jo nebeliko - moterų nebereikia:) Na, gal tai net pliusas, čia kaip pažiūrėsi. Kiti minusai - prakaitavimas naktimis, mieguistumas, sunki galva ir jos skausmas (ypač keletą valandų po pietų). Žodžiu, viską susumavus, man minusų daugiau negu pliusų. Galbūt šis vaistas tinka tiems, kurie jautė nerimą; aš jo nejaučiau, tik pastovų liūdesį, o liūdesio Alventa negydo. Abejoju, ar verta dar toliau jį vartoti.
Tiesa, prieš tai vartoti Zoloft ir Remeron buvo dar blogesni, su dar stipresniu pašaliniu poveikiu ir taip pat negerino nuotaikos.