Moderatorius: signs
- 2009 10 17, 05:04
Bandziau gert savaite, iskarto pajutau kad valgyt norisi labiau uz viska, pabijojau sustoret ir meciau. Man 19-metei tai atrode baisiau uz depresija ir vezi kartu.
- 2009 10 28, 00:19
Šiandien man paskyrė paskyrė šitą brudą. Pažiūrėsim, kiek aš vartosiu jį, ir kiek gydysiuos, kai skiriami AD, kurių vartoti aš visiškai nenoriu.
- 2009 10 28, 07:55
Nuo šito vaisto auga svoris. Todėl jo ir nenoriu.
- 2009 10 28, 10:08
Tik šįvakar pradėsiu vartoti. Mane labiausiai siutina tai, kad man išrašė AD, prieš kuriuos aš nusiteikusi. Įdomu, kiek toks gydymas gali atnešti naudos.
- 2009 10 28, 10:17
na tu pabandyk gal tau neaugs, arba uzaugs koks kilogramas...o jei nepatiks eik po kokiu dvieju savaiciu ir sakyk keiskit , o jei nepakeis gi daktaru daug
o gal ir labai tau tiks , verta pabandyt bent jau ka daktarai siulo manau , nesinervuok
va as kazkur skaiciau , kad kazkam nuo efexoro svoris augo ir miego norejos...o daugumai buna priesingai...
o gal ir labai tau tiks , verta pabandyt bent jau ka daktarai siulo manau , nesinervuok
va as kazkur skaiciau , kad kazkam nuo efexoro svoris augo ir miego norejos...o daugumai buna priesingai...
- 2009 10 28, 11:17
As tave suprantu, man taip pat nepatinka gert stiprius vaistus, ypac jei yra salutinis poveikis koks nors, bet buna situaciju kai AD butini.
O tave visa istyre? Skydliauke gerai funkcionuoja? Kartais depresija buna antrine liga...
Manigrivette rašė:Tik šįvakar pradėsiu vartoti. Mane labiausiai siutina tai, kad man išrašė AD, prieš kuriuos aš nusiteikusi. Įdomu, kiek toks gydymas gali atnešti naudos.
As tave suprantu, man taip pat nepatinka gert stiprius vaistus, ypac jei yra salutinis poveikis koks nors, bet buna situaciju kai AD butini.
O tave visa istyre? Skydliauke gerai funkcionuoja? Kartais depresija buna antrine liga...
- 2009 10 28, 11:22
Mano skydliaukė išsipūtus ir vis dar pučiasi. Pavasarį dariausi tyrimus, funkcijos nesutrikusios. Bet gydytoja liepė tuos tyrimus darytis reguliariai, nes bet kada gali sutrikti ir funkcijos, tam labai didelė tikimybė.
Nežinau, kaip bus. Aš, kaip daugiametė anoreksikė, dietų nesibijau, tai...
Nežinau, kaip bus. Aš, kaip daugiametė anoreksikė, dietų nesibijau, tai...
- 2009 10 28, 13:18
Man tikrai nesvarbu, pavojinga anoreksija ar ne. Sergu daug metų, specialaus gydymo niekad netaikiau ir į VSC niekada nesikreipčiau (man nepriimti jų gydymo būdai).
O svorio tai aš tikrai pasistengsiu nepriaugti ir man tikrai pavyks.
Garbės žodis, mergaitės, neguoskit ir neieškokit padrąsinimų ir paskatinimų. Aš prieš tai, kad žmogus vartotų AD, prieš kuriuos jis nusiteikęs. Ypač užjaučiu tas moteris, kurios per tą Remeroną nuo vienos ligos - depresijos - perėjo prie kitos - nutukimo.
O svorio tai aš tikrai pasistengsiu nepriaugti ir man tikrai pavyks.
Garbės žodis, mergaitės, neguoskit ir neieškokit padrąsinimų ir paskatinimų. Aš prieš tai, kad žmogus vartotų AD, prieš kuriuos jis nusiteikęs. Ypač užjaučiu tas moteris, kurios per tą Remeroną nuo vienos ligos - depresijos - perėjo prie kitos - nutukimo.

Bet ragavus nemazai, gerimu to nepavadinsi. 
bet pasikeist galesi po poros savaiciu jei bus blogai =)