Moderatorius: signs

Parašė antaneca
#157065 kvailystes snekat dievazi. zinai kad tai beveik nuodai ir vistiek geri.
visada yra kitas sprendimas. visada! pats tuo isitikinau.

del skydliaukes. net ir prie geru skydliaukes testu, gali buti skirti skydliaukes vaistai. kaip sake viena daktare - gydomi ne testu rezultatai o zmogus. ribos kurios nustatytos kaip geros nebutinai yra teisingos. moterys apskritai 10x sudetingesnes su savo hormonais - nenuostabu.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157075 nu tai vaistai , o ne nuodai , tik kelinatis apetita :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#157082 Aš problemą jau išsprendžiau. Žinau net statiską - tik 20 % Remeroną vartojančių pacientų auga svoris. Įtariu, kad didžioji dalis iš tų 20 yra lietuviai, baisiai mėgstantys cepelinus, kepsnius, spirgučius ir visokį kitokį riebų maistą. Kadangi aš riebaus maisto nevalgau, tai į tą 20 % garantuotai nepapuolu. :DD :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157087 o kaip savijauta pradejus vartot ? noris labiau valgyt ? miegas kaip ?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#157092 Šįvakar gersiu pirmą tabletę, tai dar nežinau. =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157094 aa...nu sekmes..papasakok paskui =)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#161306 Taip, Mirtazapinas kelia apetitą - aš pradėjau valgyti ir man tai būtina (nes prieš kokį mėnesį beveik nebevalgiau). Bet tas apetitas nėra nekontroliuojamas.

Ir dar... Šitas vaistas man grąžina miegą, kad ir po truputį, bet grąžina. Taip pat daugiau, nei perpus, jau sumažino nerimą.

Nėr kuo skųstis, man regis. =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#161309 na tai saunu...gal ziurek dar tiks ir patiks sis ad =) kad nekontroliuojamas tai tikrai :) valgydavau be perstojo ir viska ir jausdavaus alkana :D bet as linkus storet ir nelabai liesa , man kaip tik reikia biski numest svorio tai as kitas atvejis :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#161311 Ne taip supratai - rašiau, kad apetitas nėra nekontroliuojamas. Aš ne ryju, o normaliai valgau. Ir tikrai galiu kontroliuot apetitą ir valgymą - 4 kažkada man buvę įprasti kartai per dieną. Tik dabar porcijos kurį laiką, kol atgausiu normalų svorį, turi būti didesnės. Bet ir tų didesnių aš dar nesuvalgau. Gali būti, kad net normalių nesiekiu. =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#161312 aa.tiksliai netaip perskaiciau :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#161494 Tiesa, pamiršau paminėt, bet va skysčiai nuo šito gėrio tikrai kaupiasi. Jaučiuosi kaip per PMs nuolat. Neskaičiau čia, ar dar kam nors taip buvo, bet pradėjus vartot šitą vaistą, aš labiau sulėtėjau, taip pat atsirado gan smarkus spaudimas krūtinėj ir duria širdies plote.

Tai va. Dabar jau bus viskas. Žiūrėsiu, kas toliau.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#161496 pabandyk gal skyscius varancias arbatas..pvz raudona..
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#161498 Nezinau, gal reiks. Bet jausmas tai labai nemalonus. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#161540 O taip visą šitą jis turi.. Šiaip tai nepaisant kad man nelabai tiko bet manau yra geras vaistukas, bent jau miegą kam problemos tikrai tvarko, aš tik atsigulus gerdavau nes išjungdavo kaip reikiant ir ryte vos pasikeldavau. Ir išpūtė nerealiai ir nors visi aiškino kad nustojus atsistatys(gal dėl tų skysčių kitiems taip) bet man nekrenta visiškai. Žodžiu reik žiūrėt kiekvienas organizmas savaip reguoja.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#161597 Va čia ir bėda... Kad man reikia miego, bet ne visai parai, o tik nakčiai, nes kitu paros metu man reikėtų kažkiek skirt laiko mokymuisi. O miegančiom smegenim tai beveik neįmanoma. :bloga