Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#136947 Šįkart atliksiu nedidelį eksperimentą. Dabar mėnesį vartosiu Zoloft, nepatingėjau sumokėti tą dvidešimt trijų litų priemoką. Anksčiau vartodavau generic'ą Stimuloton, jo vartodavau kartais net iki 150 mg efektui pasiekti sunkesniais atvejais. Kol kas turiu pirminį įtarimą, jog gali skirtis veikliosios medžiagos - sertralino - grynumas ir iš to išplaukiantis jo stiprumas, taigi ir efektyvumas. Šiaip yra žinoma, jog generic'uose naudojami kiti dažai ir tablečių užpildai, apvalkalai.
Parašėnegative
#137011 o man nebuvo jokio skirtumo, visiškai, keisdavau, kuriuos vaistininkė duodavo pagal receptą, pigesnius ar originalą, tuos ir gerdavau.
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
Ars Velvetica rašė:Klausykit, ar jūs subjektyviai jaučiat skirtumą vartojant Zoloft ir bet kokius kitus pigesnius analogus, generic'us?

Man irgi tas yra dabar svarbiausias klausimas.
Vartotojo avataras
Parašė Aleksej
#159982 Man ish viso susidaro ispudis ,kad daugelis cia ish tikro ish del nieko stradalina..Prisigalvoja sau bedu, susidariau ispudi butent del kai kuriu parasymu ir pasipasakojimu, na nesvarbu..

Trumpai apie mane..
Man 23 metai, simptomai - galvos svaigimas, lygsvaros nejautimas, drebulys, sunkus kvepavimas, sirdis tai per greit tai per letai plaka, baime del savo sveikatos, kuri pasireishkia esant miniai zmoniu, univere gatvej ir tt..Sunku kur nors eiti...Atrodo kad galvoje kazkas juda, buna nutirpimai kuno, kojas atima, na tiek...Priezastys : nesaikingas alkoholio vartojimas, zole...Piknaudziauvau apie 5 metus...

Kodel as cia rasau?..Todel kad siandiena man paskyre gerti si vaista ZOLOFT, pries 4 menesius man buvo ishrase COAXIL, taciau jis man nueme tik krutines spaudima po menesio, daugiau nebegeriau, nes maniau kad per vasara atsistatysiu, taciau nieko panasaus.Tikiuosi tiks sis vaistas, priedo geriu lexotanil, lexotonilis man padeda ant koju stoveti ir priduoda nuotaikos...Ishsamesne informacija apie tai po savaites parasysiu, ir tikiuosi jusu kokiu patarimu...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#159995 Labas :) as irgi geriu sertralina jau 2men.poveikis yra,bet netoks kokio noriu,nuotaika banguoja,tai yra energijos,tai visiskai negaliu nieko daryt...as irgi rukydavau zole,tik negaliu pasakyt,kad be saiko... :rukau ...ir dabar kartais patraukiu... :baubas ...bet tik kartais...nes jau mama esu,surimtet laikas..
Vartotojo avataras
Parašė Aleksej
#160005 tokiam amziuj zole kumarint?..geda turetu but, rimtai dabar man tai atrodo labai kvaila..alkoholis geriau, nors as kartais ir pats mintimis sau prieshtarauju :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#160010 negalima teigt kad kiti issigalvoja bedas...beveik visi cia serga...taip pat kaip tu...nes jeigu ziuret per tavo prizme tada ir as issigalvoju ir tu issigalvoji...
Vartotojo avataras
Parašė Aleksej
#160011 as turiu minty kazka panasaus kaip kokie EMO ir tt...mano aishki priezastis....gyvenimo budas ishderino man receptorius ir nervus....
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#160013 cia tokiu nera :) sutinku labai erzina tokie kurie verkia man depresija , o kai issigasti paklausi ko nors rimciau tai pasirodo siaip nuotaika bloga lyja, ner panos :D
Vartotojo avataras
Parašė Aleksej
#160016 na jie net nenutuokia ka reishkia ta depresija...kai man buwo 16 metu, mano pana teige kad ji serga depresija, o as pasakiau kad depresija serga tik debilai...karoce jai tiesiog buvo nuotaikos suoliai ir ji tai pavadino depresija, o as realiai priesh metus laiko tik supratau realiai kas yra ta depresija..tai yra baisiau uz sirdies operacija turbut...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#160018 man yra buves panasus atvejis tai ir pykau ir zvengiau :) o del baisumo,dvasiniu kanciu tai jos zveriskos...
Vartotojo avataras
Parašė Aleksej
#160019 tai kuo mes sergame, nepavadinciau dvasinia kancia nenene..nebent siusta ish dangaus kad mes suprastumeme kox gyvenimas ish ties yra grazus ar ne? :angel
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#160022 et nzn..perdaug ji is manes atima..ta liga...o suvokimas tai taip atsirado siek tiek kitoks...noris dziaugtis sia akimirka..patirti kuo daugiau kai bunu sveika..
Vartotojo avataras
Parašė Aleksej
#160024 atmink, kad tai yra daugiau intelektualu liga, manau kad kazkodel mum neleista tiesiog kai kuriu dalyku daryti...