Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Aleksej
#160204 Cia beje kazkas rase, kad zoloftas pakenke potencijai, nieko nuostabaus, sis vaistas didina prolaktino hormono kieki, del to potencija gali buti susilpninta...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#160242 visi beveik ad kenkia tiek potencijai tiek potraukiui...tik vieni labiau kiti maziau..
Vartotojo avataras
Parašė Aleksej
#160334 Jau ishgeriau antra tabletes puse, realiai jauciu to vaisto kazkokia itaka, na pvz. papildoma nerima, agresyvumo jausma, taciau priedo pradejau gerti lextotanilio puse ryte puse vakare, realiai jauciuosi pakankamai gerai..Pakolkas tiek, informuosiu po kokiu penkiu dienu apie tolimesni vaisto poveiki :) ..
Vartotojo avataras
Parašė Aleksej
#160338 Dar priedo noreciau palinketi zmonem, pameginti atsikratyti psichologiniu sios ligos priezasciu, paprasciausiais pamastymais, saves prievarta, gal but netgi ir itaiga..Nes tikrai yra zmoniu, kuriem pagrindine itaka daro butent psichologine puse...Reikia tiesiog per viska pereiti..O perejus, analizuoti viska ;)
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#160410 ..tau gerai,kad dave dar lexotanilio,o cia debilai kazkokie nieko neduoda sale AD,kankinuos 2men.,liepia vis laukt...lietuvoj tai visada duodavo ar lexo ar xanax...bet as atsisiusiu jauciu ir bus geriausiai...
Vartotojo avataras
Parašė Aleksej
#160433 As letoxanilio is seimos draugo gaunu :) ..Jis stomatologas, o seip mano psichiatras sake kad pasijusi geriau po 2 sav, jei ne, tai keist vaistus reikes po men ;) ..Daryk ishvadas apie savo tabletes ;) ..Nueik ir sakyk kad netoleruoji savo vaistu ;) ...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#160534 ...tai jau taip ir sakysiu,nes tikrai nejauciu palengvejimo didelio...tik biski biski..o zinau,kad kitaip turi but...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#160566 o kiek laiko geri ad? :?
Parašė Cinderella
#164684 dabar ir aš jį gersiu
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#181581 meciau per diena ir nieko nepajauciau jokiu lomkiu...ir tos lomkes ne pasaulio pabaiga...istvert galima..
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#183375 Man irgi israse situos vaistus. Bet paskaicius cia jusu pastebejimus apie salutinius poveikius kazkaip nedrasu pradet vartot. Juolab, kad nuo fluanxolio salutiniai poveikiai buvo kosmariski :bloga Klausimas kas blogiau tada ar iprasta savijauta ar salutiniai poveikiai :(
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#183380 Tiesiog pradėk vartot ir kurį laiką neskaityk apie tuos šalutinius. Kai man paskyrė AD, buvo analogiška situacija – prisiskaičiau visokių bėdų.... Bet kad nieko tokio bėdiško man nenutiko. Kiekvienas į tą patį vaistą reaguojam skirtingai. Kaip kad ir mūsų sirgimo būdai gana skirtingi, nors liga ir ta pati. =)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#183385 Tai taip ir darysiu...Bet vistiek labai bijau tu salutiniu poveikiu...Vot galetu but is karto pagerejimas...Bet per daug as cia jau noriu :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#183426 as ir bijodavau prisiskaitydavau ir bliaudavau :) bet jie praeina