galvoju , kad spaudimas sukyla...gal tai nuo vaistu
kazkaip nermau biski
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Manigrivette rašė:Man nuo venlafaxino irgi padidėjo apatija, sumažėjo dėmesio koncentracija, dėl apetito nežinau, ko gero, nieko nepakeitė, nes ir šiaip labai mažai valgiau, tačiau tapau mažiau dirgli, jaučiu mažiau nerimo. Nuotaikos negerina. Pirmąkart, kai vartojau šį vaistą, jis man suveikė po 3-4 mėnesių.
Dar nesu tikra, kad vaistas tinkamas, nes su tokia apatija ir buvimu be nuotaikos tiesiogine ta žodžio prasme (nors ir prieš pradedant vartoti AD tas pats buvo) labai sunku mokytis. =)
Jozhik v'tumane rašė:Na, as nuo pat pradziu gelbejuosi situo antidepresantu. Is pradziu vartojau 75, bet buvo per silpnas. Po to perejau prie 150... Iki rudens jau buvo geris mano sieloj. Rudeni su gydytoja sumazinom iki 75... Ir va neaisku, ar del atsiradusiu problemu siokiu tokiu, ar del to sumazinimo, vel pablogejau. Dabar vel grizau prie 150. =) Tai va. Man nuolat zemas kraujospudis. Ar gali buti nuo sio antidepresanto? Gal kas dar ji vartojat? Informaciniam lapeli raso tik kad gali pakilti kraujospudis... Bet mano nuotatinis 90/60 sako visai ka kita...
Danguole rašė:as geriu si vaista jau antra savaite.....nerimo nera, apetitas dingo, ko pasekoje minus 3 kg (cia labai gerai), taciau buna kartais toks jausmas,kad galva lyg aptirpus..na tikiuos praies...
Danguole rašė:tuojau bus menuo,kai geriu sita vaista...geriu po 75 mg. nu man savijauta tai gera...tik va nakti keleta kartu prabundu, bet cia niekis..tuoj pat vel uzmiegu.vat kas gerai-apetito nera...tai tik kudeju ir dziaugiuos,kad ant pavasario labai pasitaisysiu figura
jauciuos puikiai...
Fabas rašė:O mano nuotaikos ir savijautos kol kas Effexor nepagerina. Tiesa, geriu jį tik 2 savaitės, be to, 75 mg. Prieš tai buvo Zoloft, Remeron – be teigiamų rezultatų, bet su stipriu pašaliniu poveikiu. Rasti „savo“ vaistą nelengva.
Ir apetito Effexor man beveik nemažina - kai depresucha sustiprėja, ypač vakarais, norisi prisikimšti iki soties, kad bent kiek smagiau taptų:)
Jei ir po mėnesio situacija liks tokia pati, prašysiu dozę padidinti.
dangiska rašė:man yra nerimo sutrikimas, atkrentu jau trecia karta.
kai sirgau antra karta vartojau si vaista ir man labai padejo ..
dabar vel pradejau ji vartot , nes pablogejo ..tikiuosi pades ir si karta![]()
beje labas visiemslabai dziaugiuos atradus sita foruma , nes labai noris pabendraut su zmonemis turinciais panasiu problemu
Jozhik v'tumane rašė:Vartoju venlafaksiną (75) jau mėnesį. Pirma reakcija buvo pykinimas, visiška apatija, mieguistumas, visiškas negalėjimas susikoncentruot.
Dabar vėl esu normaliai mieguista ir apatiška. Sumažėjo nerimas.
Kadangi turiu rimtų koncentracijos problemų, dozę padvigubinom. Žiūrėsim, kas bus toliau.
Beje, nuo šito AD mane kankina didesnė nemiga, nei paprastai.
=)
dangiska rašė:na kai pradejau gert miegojau tik su raminamaisiais ..
o stipriai sumazejo nerimas?
as geriu jau menesi , sumazejo, bet liko dar...
Jozhik v'tumane rašė:Man irgi tik sumažėjo. Bet džiaugiuosi tuo. Vadinasi, vaistai tikrai tinka, tik reikia kantrybės išlaukti, kol suveiks taip, kad jausiuosi tikrai gerai. =)