Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnemoku
Mona rašė:Irgi pradėjau skalaut nuoviru. Kokias žoleles naudoji? Aš tai ramunėles, dilgėles ir beržų lapus.

Dilgeles, apinius, ąžuolų žievę, čiobrelius, medetkas ir t.t. Šiuo metu skalauju vaistažolių mišiniu slenkantiems plaukams.
Šiandien dar teks susitvarkyti nagus.
Parašė Edas
#166933 o as pameginau nusikramtyt koju nagus-nepavyko :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#166965 nepuoseleju visai paskutinem dienom... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#167054 as net galvos neplausiu...:(....pasiteisinsiu pries save-kad sergu...pasidazysu tik ir i darba keliausiu...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#167090 na as irgi sergu...sekmadieni pasidarysiu visas proceduras...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#167192 isimaudziau,pagulejau karstoj vonioj..isitepiau kuna pieneliu..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#167193 nusidaziau plaukus
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#167200 blondine as :)o tu ? losjonu irgi katik tepliojaus tokiu kokosiniu..kvepia tai nuostabiai
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#167206 Pasidariau kaukę veidui, dabar lakuosiu nagus.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#167225 Eisiu isiplaut galva ir susitvarkyt plaukus,pasidazysiu blakstienas ir i soliariuma planavom,tik zinau,kad negerai eit negaluojant,bet aaai...o naguciai nulakuoti pries kelias dienas...
Parašėnemoku
#167583 Siandien sugebejau issitept kojas kremu, pasitept veida alavijo sultim ir tamanu aliejum. As baisi apsileidele, man tai daug. Dar laukia plauku kauke nuo slinkimo.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#168916 buvau soliariume :))) ...ir "uzsidejau"3 nagus,ryt pabaigsiu gal tvarkyt iki galo visus.. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#168989 isiploviau katik galva,uzsitepiau aliejuko plaukams...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#169056 vonia, depiliacijos. savaiminio idegio kremas, grifkos trumpinimas, pedikiuras
Parašėnemoku
#169283 Visiskai nieko, tik galva issiploviau, balzama ir tai tingejau minute palaikyt.