Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Lota
#163243 Žinau, nevartoju.
Vartotojo avataras
Parašė Dharma
#163255 O galiu paklaust, kokius vaistus geri apskritai? Ką valgai? Kur tą maistą perki?
Aišku, sąmoningai kišti į save nuodus - nesąmonė. Bet nereikia ir išprotėti. Yra visiškai kvaila rėkti, kaip kenkia vienas ar kitas vaistas, kuris, šiaip ar taip naudojamas gydymui, o net nepasidomint kišti į save velniai žino kiek bjauresnį turinį vien iš pomėgio ar "būtinybės".
Dar kažin, kas labiau kenkia kartais - vaistų kursas ar besitęsianti liga.

Atsiprašau, čia ne į temą, iškelkit kur nors. :)
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#163259 Atsiprašau. Galėjau smulkiai aprašyti, kas man darėsi nuo haloperidolio ir kodėl man jis netiko, bet nenoriu to net prisiminti, todėl ir parašiau tokia forma.
Labai gerai, jei kažkam tinka.
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#163260 Aš manau, kad yra visiškai kvaila diskutuoti apie vaistus, kurių poveikio niekada neteko patirti.
Vartotojo avataras
Parašė Dharma
#163263 Aš pažįstu žmogų, kuris nuo Alventos, kurią aš galėjau valgyt kaip saldainius, dvi savaites negalėjo išeit iš namų, nes pastoviai vėmė, viduriavo, svirduliavo ir taip toliau.
Manau, yra kvaila teigti, kad vaistas yra labai baisus, jei tau jis netiko.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#167211 Aš tokiai šizovais šaltiniais nepasikliaučiau, Lota. =)
Ten gi parašyta: Kategorija: Abejotini faktai.
Aš tokį vaisto aprašymą dėčiau į cha.lt :D
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#167216 Na, taigi dėl baikės idėjau. Kas kuo nori tas tuo tegul ir pasikliauna.

Čia dar vienas apie aminaziną:

http://pipedija.laikas.lt/index.php/Aminazinas
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#167218 Va čia viskas labai gerai ir teisingai, mano nuomone, aprašyta.
Prieštaraujančius kviečius pasisakyti, remiantis asmenine patirtimi .=)

http://pipedija.laikas.lt/index.php/Neuroleptikai
Parašė dalyba iš nulio
#167227 Manau, kad tuos straipsnius parašė koks nors medicininį išsilavinimą turintis žmogus, kuris susidūrė su psichikos ligom ir tai jį traumavo
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#167234 Ne, dalyba iš nulio, Wikipedios straipsnius rašo savamoksliai, todėl ten pateikiama info griežtai draudžiama naudotis rašant informacinius straipsnius, kurie bus pateikiami viešai (laikraščiuose, žurnaluose ir pan.), mokslinius darbus ir net tūpus referatus. Deja, šio dalyko mažai kas paiso, todėl gaunam daug niekam tikusios informacijos. :flo

Išduosiu paslaptį - info apie vaistus geriausiai ieškot ne internete, o informaciniam lapelį, kuris paprastai būna įdėtas vaisto dėžutėje, arba aptarti juos su savo gydytoju. =)

Jūs tik nepykit, kad aš taip... Tiesiog iš patirties žinau, kad prisiskaičius visokios neigiamos info apie vaistus, ne tik sergi, bet ir apsunkini savo sveikimą, galvodamas, kad vartoji nuodus, o ne vaistus. =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#167292 man kazkaip baisiai cia parasyta paskutiniame straipsnyje...sunku patiket kad taip medikai legtusi su zmogum vien del diagnostikos...nesamone kazkokia ..cia gi neteisybe ???
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#167339 mane irgi šiurpina šie straipsniukai, nes pati jau antri metai geriu antipsichotikus, ir matyt tai tapo jautria tema. Bet esu optimistė ir tikiu, jog šie vaistai atneša daugiau naudos nei žalos
Vartotojo avataras
Parašė Lota
dangiska rašė:man kazkaip baisiai cia parasyta paskutiniame straipsnyje...sunku patiket kad taip medikai legtusi su zmogum vien del diagnostikos...nesamone kazkokia ..cia gi neteisybe ???

neteisybė, dangiška, neteisybė, netikėk, ką pikti žmonės šneka :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#182403 Vartojau šiuos vaistus, bet tik apie du mėnesius. Turbūt jie man netiko. Gerdama juos jaučiausi daug blogiau nei be jų apskritai. Žiauriai kaustė judesius, tempė veidą, būdavau nuolat prasižiojus, slopino, labai didino apetitą...Kiek žinau tai seni vaistai, bet gal jie kažkam ir padeda, negaliu spręsti.