Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#3303 bet nuo aliejaus as neviduriuoju ar kokio sviesto :roll:
prisimenu irnuo ryklio tauku tas budavo
Vartotojo avataras
Parašė Lireta
Agni rašė:Niekam ne paslaptis, kad sergant depresija, dažnai susergama ir fizinėmis ligomis. Pakalbėkime apie imuniteto stiprinimą. kaip stiprinate imuniteta? aš dabar geriu ryklio taukus, dar nusipirkau spanguolių, bet nžn ką su jomis daryti.
spanguoles reikia valgyti. teko skaityti, kad Mildazytei jie atstoja visus vitaminus. suvalgo 10 - 20 uogu per diena.
Vartotojo avataras
Parašė Lireta
#3365 as tai pamirsau persalimus pries pora metu. 2 men. kasdien geriau svieziai spaustas morku sultis ir nuo to netik imunitertas atsistate, bet ir neurodermitas praejo, kuriuo as sirgau 26 metus.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
Lireta rašė:
Agni rašė:Niekam ne paslaptis, kad sergant depresija, dažnai susergama ir fizinėmis ligomis. Pakalbėkime apie imuniteto stiprinimą. kaip stiprinate imuniteta? aš dabar geriu ryklio taukus, dar nusipirkau spanguolių, bet nžn ką su jomis daryti.
spanguoles reikia valgyti. teko skaityti, kad Mildazytei jie atstoja visus vitaminus. suvalgo 10 - 20 uogu per diena.

su spanguolem atsargiai irgi reikia ,jai inkstai pazeisti spanguoliu sulciu gert negalima. :!:
Vartotojo avataras
Parašė Lireta
lynkute rašė:
Lireta rašė:

su spanguolem atsargiai irgi reikia ,jai inkstai pazeisti spanguoliu sulciu gert negalima. :!:
tai cia ne apie sultis. sulciu negalima jei skrandzio rustingumas padidejes.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#3386 tas pats ar uogos ar sultys nes kai buvo su inkstais negerai uzvalgiau uogu svieziu buvo labai negerai
Vartotojo avataras
Parašė Lireta
lynkute rašė:tas pats ar uogos ar sultys nes kai buvo su inkstais negerai uzvalgiau uogu svieziu buvo labai negerai
na gali buti, tiesiog manau skirtumas sioks toks yra. pvz. as galiu valgyti obuolius, o ju sultys neskiestos peilis skrandziui. :roll:
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#16810 Na, neseniai ant mano ranku atsirasdavo pulingu zaizdeliu... Kol galiausiai sioki toki kraujo uzkretima pasigavau. Tai va. Kai susigydziau, gydytoja liepe vartoti Imuno Spectrum. Cia specialiai imunitetui. Ir geri siaip. Tokia pastiprejusi jauciuosi. :da
Parašė Praeive
#16827 Man labai skanu: sutrini spanguoles su medumi, laikyti šaltai, tokiomis spanguolėmis skiedžiu tiek vandenį, tiek naudoju maišydama su kokiu stipresniu gėrimu:)
O imunitetui visai padeda žiedadulkių tabletės, jų būna vaistinėse tablečių pavidalu, o turguose-granulės, prie medaus produktų pardavinėja.
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#16830 Spanguoles labai geros uogos, kai sirgau inkstu uzdegimu, jos vieninteles mane isgyde, jokie antibijotikai nebepadejo! Sakyciau, ju nereiketu vartoti kaip vitaminu pakaitala, nes jos turi ir diuretiko savybiu ir priesuzdegiminiu! Kas liecia vitaminus, manuo nuomone, juos reiktu keisti kas puse metu, nes organizmas pripranta prie maisto papildu ir kai kuriu komponentu nebeisisavina. As pati esu isbandzius kruva vitaminu! Nes sergu persalimo ligomis, vos ne kas du menesius. (Nors manau tam itaka daro ir rukymas). Pvz. mano ginekologe man buvo isralius triju menesiu kursa vitaminu ir maisto papildu kompleksa, pms sindromui mazinti. Negaliu pasakyti poveikio, nes neisgeriau visu vitaminu, labai rugstys kildavo nuo triovito. Man labai patinka imuno spektrum, vitamax. Sergant depresija, butina papildoma magnio doze, stengiuosi ir jo nepamirsti. Panangino isgeriu... Ir sirdelei geriau. Taigi, manau, kad vitaminu vartojimas yra labai individualus reikalas, kiekvieno organizmas, skirtingai juos isisavina! Svarbiausia imuniteta stiprinant nepamirsti sporto!!!! Tinka vandens sportas, tik ziema pavojinga su tais baseinais...
Kai nuo ranku lupasi oda, tai yra akivaizdus zenklas, jog organizme avitaminoze! Siulau pasidometi, kompleksiniu vitaminu gydimu...
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#19021 Tik pabaigiau sugerti Magnį ir vitaminą B, dabar geriu vitaminą C, A+E.
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#24722 Nesugalvojau, ar kurti nauja tema, ar cia Jusu paklausti, nes manau tai susije su imuniteto problemom.
Kai taip daznai sergu persalimo ligomis terapiautas vis israso antibijotiku. Pastarasias keliata dienu jauciu kartuma burnoje. Toki slykstu!!!! Ka bevalgyciau viskas kartu! Ryt uzsiregistravau pas gydytoja. Norejau pasiklausti, gal kam yra taip buve? Tiek, kad tai yra kepenu, tulzies ar kasos problema as suprantu! Bet gal kokiu patarimu is patirties??? Ka valgyti, ko ne ir pan.
Dabar geriu hepatili
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#26099 Matyt niekam nera taip buve.... Arba ne tuo adresu papuoliau :dream: Taigi, buvau pas daktarus, nieko nerado, kepenys, kasa, tulzis sveikos, kraujo tyrimas geras. Bet burnoje kartu buvo apie 4 dienas :bloga dabar jau praejo, terapiaute sake, kad matyt uzvalgiau ko riebaus, ir taip nutiko. Tie mano draugo senelio kepsniai :x daugiau nebevalgysiu, nors ir kokia nemandagi seneliams pasirodyciau :D
Liepe dabar pora savaiciu kosytem pasimaitinti, jokios kavos, kepto, astraus maisto. Alkoholio.... Valentinke bus be sampo :(
Na tiek jau to, svarbu kad nebepasikartotu, nes fui koks nemalonus jausmas! Ka i burna besidetum viskas brudo skonio :cry:
Na gal dar kas pasidalins kokiais nors pastebejimais sia tema.....
Parašė Praeive
#26100 O negali būti tokia reakcija nuo antibiotikų? Vaistai gali sukelti įvairiausių reakcijų, o gydytojai ne visada patys jas visas žino.
Vartotojo avataras
Parašė judiciukas
#26118 Manau, kad nuo daug ko gali taip buti, tame tarpe ir nuo antibiotiku :bloga Cia viskas kartu manau......