- 2009 12 20, 23:00
Ziurekite kame reikalas, lankausi dienos stacionare jau 3 savaite, pries tai gulejau 10 dienu kriziu centre, niekas Man nepadejo, seni vaistai didziausia doze cipralexo isvis jau nebeveike, daktarai bande kombinuoti su ketipinoru ir pasaka be galo. Pakentek vaikinuk gydytoja sako
Cia jau reikia laiko, kad pasveikti. Toliau Man Sy ketvirtadieni israse Asentra vaistu arba tas pats zoloftas, ir Ka ? Isvis viskas apsiverte, jauciuosi kaip Naujas, gryzau i save. Cipralexa net nemazinau iskart prie Asentros ir pagerejimas sviesos greiciu, Stebuklai vyksta jauciu "))) Viskas taip gerai
Cia jau reikia laiko, kad pasveikti. Toliau Man Sy ketvirtadieni israse Asentra vaistu arba tas pats zoloftas, ir Ka ? Isvis viskas apsiverte, jauciuosi kaip Naujas, gryzau i save. Cipralexa net nemazinau iskart prie Asentros ir pagerejimas sviesos greiciu, Stebuklai vyksta jauciu "))) Viskas taip gerai

Na whatever, ziuresime
. As dedu visas pastangas kad issikapstyti.... o ji reikalauja neimanomo.... Man nesitiki, kad gali atsirasti pripratimas..... Sutinku, kad gali atsirasti "abstinensijos" pozymiai, jei staigiai nutrauksiu siuos vaistus. Bet.....