Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#15741 O koks būna tas pirmasis vizitas? Ko tikėtis? Kas laukia? Ką teks sausį eiti, niekur nedingsiu, nors ir yra toks nejaukumo, baimės jausmas. Pirma reik kreiptis į psichiatrą?
Parašėlakstute
Sheila rašė:O koks būna tas pirmasis vizitas? Ko tikėtis? Kas laukia? Ką teks sausį eiti, niekur nedingsiu, nors ir yra toks nejaukumo, baimės jausmas. Pirma reik kreiptis į psichiatrą?

pirmas vizitas, labai gazdino mane, bet be reikalo, nes pasijutau suprasta ir isklausyta, elgiasi normaliai, maloniai. siunte tirtis pas psichologa testus ivairius. ir tikrai niekas neguldo i ligonine be tavo sutikimo.
nebutinai is kart gali kreiptis i psichiatra, gali i psichologa.
tvirtybes tau. :flo
Parašė magde
#16668 o kai as pirma syk nuejau pas psichologa..antra karta nebenorejau...apie jokius psichiatrus negalejo but ne kalbos...man padave kazkokia labai nesamoninga anketa ir dar labiau isiutau...tiesiog pradedu suprasti, kad tikrai daugiau nesikreipsiu pas jokius trenktus medikus.
kas del gydymosi..as antidepresantu stipriu negeriu.karts nuo karto isgeriu triptan complex.kazkaip pagerina nuotaika nors laikinai ir svorio nedidina.neturi lyg ir pasaliniu reiskiniu.nzn ar esat ka girdeje apie ji.
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#16673 Magde - ir be reikalo siutai. testas nustato ligą. juk depreija toks dalykas, kad organiai pokyčiai sunkiai nustatomi ir jų gali išvis nebūti. o sui triptanu tik užilginau ligą.
Parašė magde
#17016 gal...nzn... :angel
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#17029 taip, psichologe ir man dave testu - piesiau medzius, mergaite, nama...bet labiausiai istrigo testas rastu, kai klausinejo ivairiu klausimu, ir pamacius kad i viena klausima atsakiau teigiamai, iskart pasizymejo kazka.po to psichiatre to klausimo dar karta paklause kai ziurejo man nustatyta diagnoze ir lygiai taip pat reagavo... keista net...negi is atsakymo galima nuspresti ar yra depresija ar ne.as pvz budama geros nuotaikos i ta klausima atsakyciau neigiamai, o ta dien teigiamai atsakiau.manau isvis sunku nustatyti tikslia depresija, nes zmogaus charakteris gali but linkes i tylejima, uzsisklendima...
Vartotojo avataras
Parašė Mints
#17060 Tiksliai nustatyti sunku, bet taip yra su daugeliu nuotaikos/psichikos sutrikimu. neretai ir gydo ne nuo to, bet tie vaistai tokie... kai kurie nuo visko padeda :D

Esant problemoms su nervais, nuotaika ir panasiai visu pirma rekomenduoju eit pas psichiatra. Patyres sichiatras net is to kaip tu pas ji atsisedi, kaip laikaisi kalbedamas, jau gali numanyt kokios tavo bedos ir kas tokiu atveju padeda. Psichologas tik dalis kompleksinio sprendimo.
Parašė autodafe
#21082 Gal galit kas perekomenduot gerą psichiatrą Kaune arba Vilniuje, noriu gultis į ligoninę, nes man gydymas vaistais nė velnio nepadeda: vis taip pat nemiegu, nevalgau absoliučiai ir stogas galutinai važiuoja, vistiek suicidinės mintys kankina, nes juodai išvargau.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
autodafe rašė:Gal galit kas perekomenduot gerą psichiatrą Kaune arba Vilniuje, noriu gultis į ligoninę, nes man gydymas vaistais nė velnio nepadeda: vis taip pat nemiegu, nevalgau absoliučiai ir stogas galutinai važiuoja, vistiek suicidinės mintys kankina, nes juodai išvargau.

aš lankausi pas Arūną Germanavičių, jis dirba vasaros5, vilniuje.
bet daug pinigų kainuoja vizitai. bet jis yra vertas to.
Vartotojo avataras
Parašė Loreta
#21117 o mano pirmasis vizitas pas psichologa buvo toks, kad ten vedžiau savo vaika, bet gyditojas su mumis pabendraves gal 10 minučiu pasakė kad problema ne vaike o manyje. sekantis vizitas buvo mano.
taip testu magija išbandžiau ir aš... rezultatas psichiatrai ir vaistu terapija nes psichologas bejėjis.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#21118 ZNS, rašei, kad nesergi, kam tuomet lankaisi pas gydytoją?
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#21187 nerašiau, kad nesergu...
sergu, ir netgi dvipole depresija.
Parašėlakstute
#21222 dvipolle depresija? kas tai?
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#21236 depresija ir bipolinis sutrikimas kartu.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#21243 please, neišradinėk naujų terminų. nėra dvipolės depresijos.