Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnemoku
#156932 Atsikeliau labai anksti ir ziurejau 'Family guy', prisijuokiau.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157005 ismiegojau 12 valandu ...pailsejau puikiai...bet nuo persimiegojimo skauda galva nerimas kamuoja...tiek miegot man netinka pasirodo :?
Vartotojo avataras
Parašė OnDrugs
#157014 Kelias valandas naktį pamiegojau. Apsilankė negeras svečias kosulys ir sloga. Rutiniškai, kaip visad, skaudėjo galvą. Dar ir dabar skauda. Atigėriau arbatos, pasimatavau temperatūrą, mama išpranašavo, kad vakare jos bus.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#164672 Kaip visada - dušas, pusryčiai, dabar sėsiu prie knygų. =)
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#164682 Prabudau ir iskart prie kompo,cia ir pusrycius pavalgiau :achtung
Parašėnemoku
#164863 Su keliais priepuoliais ir atsigulimu i ligonine.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#166086 Dušas, pusryčiai, tuoj bus kavos puodelis. :DD
Parašėnemoku
#166090 Susimaisiau laike ir is lovos atsikeliau valanda anksciau (nakti kas pusvalandi prabudinejau) ir pastebejau,kad neturiu nei kavos, nei cigareciu.
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#166099 Nuo pat ryto daug nuveikiau- skalbiau, pasidariau kaukę veidui, pylingą kūnui, žolių nuovirą plaukams, nusilakavau nagus, bendrauju su vaikinais drauge ir verdu sriubą.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#166559 ...susibarem su "katinu" dar neatsikele is lovos...ir isleke "uzsisikes"...
Parašėnemoku
#169288 Su panika 'nespesiu, nespesiu, ka daryt?'
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#170589 Nuo kraupaus barakinio šalčio. Va taip ir nubudau... ankstokai... =)
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#170783 atsibudom velai,po 11 val.gal...nuejom i dusa po viena...ir gryzom svarus i lova abu:) :heart ...man patinka kai taip prasideda diena :da tik truksta orgazma susigrazinti...iki pilnos laimes..
ir kavos po to dar padare :angel
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#170864 nu cia geriausias dienos prasidejimas :da

mane pakele 8, paskui 12 ...neisimiegojau ..
Vartotojo avataras
Parašė enya
#170972 kaip visada - dvieju valandu meginimu islipt is lovos :bloga tai buvo 14h :bloga irgi, kaip visada...