Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnemoku
#171577 Pjūklo visas dalis jau mačiau, man reikia kokio nors labai baisaus, gali būti ir senesnis, kaip, pavyzdžiui, "The Shining".
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#171579 as tai paskutines nemaciau, nes negaliu kol sergu ziuret...
wrong turn geras , hostel baisus bet nesveikas...bjauriausia ka maciau philosophy of the knife...dar geras irreversible...
Parašėnemoku
#171620 Ačiū, dviejų iš tavo pasiūlytų dar nemačiau.
Ką tik baigiau žiūrėti vieną labai gerą siaubo filmą - "Paranormal Activity".
Tinkamoj aplinkoj žiūrint labai baisus, gal kas žino panašių?
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#171621 Nemoku, panašų į "Paranormal Activity" žinau tik "The Blair Witch Project" Nors jį turbūt beveik visi jau žino. Man nebuvo nei vienas iš jų baisus, o šiam naujajam filmui baimės faktorius labai priklauso nuo pačio žiūrinčio žmogaus, jo įsitikinimų, gaila, manęs visai neišgąsdino.
Parašėnemoku
#171622 Man tiesiog patinka tokio žanro siaubas, o ne visokie šaudymai, gaudymai ir kraujas. Su kokybiška garso ir vaizdo aparatūra šis filmas ("Paranormal Activity") tikrai įspūdingas.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#171663 blair witch man patiko bet antra dalis...as tai kazkaip dvasiu nelabai bijau tai mane irgi nevisada isgasdina...
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#173187 maciau paranormal activity. draugas parpute ir sake butinai ziuret ryte. ziurejau gal 12h nakties ir kai paziurejau buvau toks: o kas cia baisaus? poto kai atsiguliau i lova, supratau kad visgi paveike tas filmas.. .dar ir kaip. sunku buvo miegot praktiskai pirmaja savaite. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#177129 Prieš kokį gal pusmetį per tv rodė filmą apie vyrą kuris sirgo kažkokia psichine liga (maniakine depresija ar kažkuo panašiai) Gal žinot kas ten per filmas? na taip taip mažai aš čia jį apibūdinau .
Vartotojo avataras
Parašė enya
#177184 uzvakar ziurejau ''the skeptik''. savotiskas.
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#177776 Pavardinsiu mano mylimiausius filmus .
„Pykšt, pokšt – tu negyvas“, „Klasė“ ( Čia apie patyčias mokykloje)
„Juno“ , „trylika“ (čia labiau paagliams , bet laaabai geri)
„An American Crime“ (žiaurus filmas apie mergaitę kurią degino, mušė ir pan. )
ParašėŠiršė
#177826 Iš senesnių "Psycho" geras.
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#177832 yze,jo,klasė geras,yra panašus į šitą "amerikos širdis",dar labai patiko:
"niūrios dienos"(motina alkoholike,2vaikai,vienas iš jų ją nužudo,(labai tinka mano gyvenimui))
"septyneri metai Tibete"
rusiškas "bumerang" ir "papa",bei vienas,kurio pavadinimo neatsimenu...
Vartotojo avataras
Parašė Emilija
#181626 Aš mačiau porą gerų filmų apie psichikos ligas, bet jie su gera pabaiga, suteikiantys vilties. Tai "I am Sam"(apie autizmą) ir "Barfuss"( liet. "Basomis per grindinį") Rekomenduoju pažiūrėti :flo
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#181704 basomis per grindini nuostabus...o dar ta daina pagrindine....
i am sam man ir patiko...silti filmai
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#182743 http://www.youtube.com/watch?v=wOrhpRtEXH8
The Metamorphosis of Franz Kafka

Nerekomenduoju šito jautrių nervų žmonėms. Nei skaityt, nei žiūrėt.
Bet šiaip… Kad ir Prokofjevas skamba… Ir visa kita… Gera literatūra kine tampa šiek tiek nesėkme. Beveik visada.