Moderatorius: signs

ParašėRoundMidnight
#179366 gal kas lankotes ar lanketes pas Vitalija Ivanauskiene? Naujamiestyje cia kur poliklinika yra? Kokia nuomone? niekur nerandu
Parašė Smilte
#179373 na, aš nieko negirdėjus apie šią gydytoją, bet radau pincete kelis atsiliepimus, gal įdomu bus:
http://www.pincetas.lt/index.php?action ... ti&id=4800
http://www.pincetas.lt/index.php?action ... ti&id=1517

bet atkreipiu dėmesį, kad įvertinę yra tik keli pacientai, o tai nėra objektyvu. sėkmės =)
ParašėRoundMidnight
#179377 Smilte aciu gera atsakyma =) na tai tik keliu zmoniu nuomone, bet as pas ja senokai lankausi ir beveik ta pati galeciau pasakyti... as apskritai noreciau pakeisti gydytoja ir psichologe, jei imanoma tai jog butu net kitoje poliklinikoje. nes minetoji per daug toli. Ar tai imanoma?
Parašė Smilte
#179380 Viskas yra įmanoma, bet tarkim aš persikrausčiau, bet nekeičiu poliklinikos vien todėl, kad mane tenkina ir net labai PSC paslaugos. Jei pakeisčiau polikliniką, jau tuomet ten negalėčiau lankytis (tiksliau negaučiau nemokamų paslaugų).

Tiksliai nežinau Tavo situacijos, bet jei pakeiti polikliniką --> keičiasi ir visas personalas --> kitas gydytojas ir kitas psichologas.

Tame pačiame psl gali palandžioti ir pasiieškoti kitų gydytojų ir pagal tai pasirinkti gydymo įstaigą, bet aš nelabai pasikliauju atsiliepimais.

Sėkmės =)
Parašė Smilte
#179381 Dar kartą perskaičiau, turbūt neatsakiau į Tavo klausimą. Galima pakeisti. Reikia nueiti išsirinkti polikliniką, į kurią nori pereiti, nueiti į jos registratūra ir Tau ten bus paaiškinta. Tau nelabai ką reikės daryti, bet jei neklystu teks sumokėti nediduką mokestį 5-6Lt (bet negarantuoju). Su savimi turėk asmens dokumentą (p.s. labai nustebau, kad Vairuotojo pažymėjimas LT nepripažįstamas kaip asmens dokumentas).

dabar man rodos aiškiau :)
ParašėRoundMidnight
#179382 taip, Tu teisi, as kitose institucijose esu susidures su vairavimo teisemis, nepripazino ju kaip dokumento :bloga . O tai jei as pereisiu i kita, be to vienkartinio mokescio reikes kazka moketi? ar tik tuomet jei noresiu gryzti pas savo sena gydytoja? Nes kaip minejau man tenais nepatogu tiek del pacios gydytojos tiek del susisiekimo. Ka manote apie karoliniskiu poliklinika? ar tenais kas nors yra, gal ka nors patartumete kad butu kuo arciau zveryno?
Parašė Smilte
#179383 oi... kaip gėda...neįsiskaičiau, kad vyras esi :)

kai pereisi, ar reikės mokėti tai nežinau, priklauso, kur pereisi. Pvz aš pripažįstu tik valstybinį sektorių ir net nežiūriu į privatų (kalbant apie sveikatos apsaugą). Turėtų toje naujoje įstaigoje Tau būti nemokamos paslaugos. Esmė tokia, kurioj esi registruotas, ten nemokamai, o kitur mokama, bet jei vėl persiregistruosi atgal ten bus nemokama. Bet reikia pasiknaisioti įstatymuose ir pan, kažkur girdėjau, kad yra ribotas limitas keisti gydymo įstaigą: rodos tik du kartus per metus gali. Na, čia, kad nebūtų korupcijos ir pan. Tarkim lankausi pas gydytojus dviejose poliklinikose ir du kartus per savaitę keičiu gydymo įstaigą.
ParašėRoundMidnight
#179384 ne ne, niekada neesu keites g.istaigos, tiesiog dabar prisireike, na tai geriausias budas manau butu nueiti ir issiaiskinti. Taip reikes ir padaryt :lakstau :lakstau
o kodel nepasitiki privaciu sektoriu, as kaip tik atvirksciai, tik nera privaciam pinigu, na zinoma dar reikia zinot pas ka eiti.
p.s.: dar vienas dalykas, ka keicia tai, jog as vyras esu? ;puf
Parašė Smilte
#179386 keičia tai kreipinį ir kai kurių žodžių galūnes :) pvz mačiusi --> matęs ir tt :)

valstybiniame sektoriuje gauni nemokamai paslaugas (daugumą, bet man nereikėjo mokamų)
privačiame suinteresuoti, kuo daugiau paslaugų prakišti, todėl nori nenori Tu tampi "ligoniu".
žinoma, visur yra visokių gydytojų ir labai svarbu atsirinkti. Tam pačiam PSC kur aš lankausi yra ir "gerų" ir GERŲ - reikia mokėt atsirinkti.

P.s. nesu aš iš Vilniaus tai nieko Tau negaliu rekomenduoti
ParašėRoundMidnight
#179387 bet kokiu atveju dekui uz konsultacija :flo
Parašė Smilte
#179388 :))) gera kai gali padėti, bet man tai niekis pasirodė

parašyk, kaip sekėsi tvarkytis, kad paskui tikrąją tvarką ir kiti žinotų

sėkmės =)
ParašėRoundMidnight
#179389 okay, manau iki 5ienio tureciau viska issiaiskinti ;lolo
Vartotojo avataras
Parašė Kosik.
#179639 Labukas ;flash Dar nespėjau perskaityti visą temą,todėl noriu paklausti jūsų nuomonės apie psichoterapete Dalia Pečiukaitienė,gal kas lanko arba lankę ją. Dirba gydytoja Šeškinės poliklinikoje Psichikos centre,dar turi savo kabineta Antakalnyje,galiu suklysti dėl rajono. Lankau ją 2 metus,negaliu pasakyti apie ją nei gero nei blogo,parinko man gerus vaistus,bet bendravime jinai labai šalta ir kaip man atrodo net abejinga. Labai įdomu sužinoti it kitų nuomone.IKI :by
Parašė Smilte
#179666 svarsčiau kaip čia pasielgti... jei rašau į forumą, kad nežinau, tai reiškia, kad šiukšlinu, bet man svarbu parašyti, nes išgirdau Tave ir pagooglinau, bet neradau nieko. Pati nesu nieko apie ją girdėjus nei badžius, bet aš visad už savo nuomonę ir patyrimą. Nepasiduodu, jei kas nesigavo, pakalbinu pati gydytoją ir pareikalauju jos dėmesio, jei man jo reikia. padeda keletas frazių: "O Jūs vaistus skiriat iš lempos?", "o tikrai tiek mažai laiko skiriama vienam pacientui?", "Tai kol Jūs gersit kavą, aš noriu su jumis pasišnekučiuoti". - šitas aš jau išmėginus, kai man reikėjo :)

Sėkmės atrandant savuosius receptus =)
ParašėRoundMidnight
#179689 kai kam zinok toli iki tokiu zodziu, vieni neisdrysta, kitiem jau tas pats buna...