Moderatorius: signs

Parašė Sunrise
#183063 Nesupratau ką tuo norėjai pasakyt. Jei ką gali pagulėt ;) blogiau nebus
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#183065 negulet o lankytis ten kasdiena reiks :) ..gulet neturiu kada :) ..
Parašė Sunrise
#183067 Na, nebūtinai kasdien - aš lankaius pradžioj 3 kartus per savaitę, o vėliau tik pas psichologę eidavau ;)
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#183068 Ishsigydei?
Vartotojo avataras
Parašė nausea
#183146 Sunrise, apie kurį dienos stacionarą kalbi? aš neseniai grįžau iš kmuk psichiatrijos klinikos, gulėjau apie pusantro mėn., vienintelis ten minusas, kad nėra jokios indvidualios psichoterapijos, psichologo. yra tik grupinė, bet ir tai labai paviršutiniška, išeini ir nėra apie ką pagalvoti. nesuprantu kaip klinikos gali neturėti psichologų. sąlygos ir gydytojai psichiatrai (gydžiausi pas daktarą V.Vilką) labai geri, bet Dariaus ir Girėno psichiatrinėj, kai gulėjau psichologė net vidury nakties su manim kalbėjo. o čia niekas taip nuodugniai, tik rezidentė. todėl ir išėjus iš ligoninės nesijaučiu gerai, nes jaučiu, kad reikia pokalbių, psichoterapijos? ką rekomenduotumėt Kaune? geriau nemokamų, lėšų neturiu..
Parašė Sunrise
deadcandance rašė:Ishsigydei?

Taip. Bent jau jaučiuosi labai gerai, nebejaučiu daugelio simptomų. O gydžiaus Vilniuje. Dėl psichologo - poliklinikoj yra nemokami 10 kartų. Man asmeniškai užteko 4. Bet aš labaiintensyviai ieškojau būdų sau padėti. Dirbau su savim juodai. Taigi priklauso nuo noro pasveikt ;) psichologė sakė, kad čia aš pati išsikapsčiau, bet ji užvedė ant kelio. Morališkai palaikė :)
Parašė Migle
nausea rašė:Sunrise, apie kurį dienos stacionarą kalbi? aš neseniai grįžau iš kmuk psichiatrijos klinikos, gulėjau apie pusantro mėn., vienintelis ten minusas, kad nėra jokios indvidualios psichoterapijos, psichologo. yra tik grupinė, bet ir tai labai paviršutiniška, išeini ir nėra apie ką pagalvoti. nesuprantu kaip klinikos gali neturėti psichologų. sąlygos ir gydytojai psichiatrai (gydžiausi pas daktarą V.Vilką) labai geri, bet Dariaus ir Girėno psichiatrinėj, kai gulėjau psichologė net vidury nakties su manim kalbėjo. o čia niekas taip nuodugniai, tik rezidentė. todėl ir išėjus iš ligoninės nesijaučiu gerai, nes jaučiu, kad reikia pokalbių, psichoterapijos? ką rekomenduotumėt Kaune? geriau nemokamų, lėšų neturiu..

O tai kuo gydo,tik tabletem seria,ar labai daug ju duoda,nes kai gulejau Dariaus ir Gireno ligoninej,tai taip buvau vaistais uzslopinta,kad ir dabar to paties bijau.
Vartotojo avataras
Parašė nausea
Migle rašė:
nausea rašė:Sunrise, apie kurį dienos stacionarą kalbi? aš neseniai grįžau iš kmuk psichiatrijos klinikos, gulėjau apie pusantro mėn., vienintelis ten minusas, kad nėra jokios indvidualios psichoterapijos, psichologo. yra tik grupinė, bet ir tai labai paviršutiniška, išeini ir nėra apie ką pagalvoti. nesuprantu kaip klinikos gali neturėti psichologų. sąlygos ir gydytojai psichiatrai (gydžiausi pas daktarą V.Vilką) labai geri, bet Dariaus ir Girėno psichiatrinėj, kai gulėjau psichologė net vidury nakties su manim kalbėjo. o čia niekas taip nuodugniai, tik rezidentė. todėl ir išėjus iš ligoninės nesijaučiu gerai, nes jaučiu, kad reikia pokalbių, psichoterapijos? ką rekomenduotumėt Kaune? geriau nemokamų, lėšų neturiu..

O tai kuo gydo,tik tabletem seria,ar labai daug ju duoda,nes kai gulejau Dariaus ir Gireno ligoninej,tai taip buvau vaistais uzslopinta,kad ir dabar to paties bijau.

Sunrise, taip šeria vaistais, slopina ypač pirmas savaites, priklausomai nuo būklės. gulėjau ir Dariaus Girėno aš, bet čia nepalyginsi, Klinikose geriau. Dariaus ir Girėno ligoninėj aš prabuvau 5 dienas, tada paprašiau, kad tėvai mane pasiimtų, nes gulėjau kaip pagalys, net iki tualeto pati nesugebėdavau nueit. Klinikų privalumai : geri psichiatrai (mano nuostabiausias - V.Vilkas), minusai - jokio indvidualaus psichologo ir neveikli (bent jau man) grupinė psichoterapija, kurią man leido lankyti tik po beveik mėnesio. pragulėjau mėnesį su puse.
Parašė Sunrise
#183269 Turbūt čia buvo Miglei skirtas atsakymas ;) Aš negulėjau jei ką, vaiksčiojau į dienos stacionarą. Pradžioj gėriau net dvejus AD Mirtazapiną ir Seroxat
Vartotojo avataras
Parašė nausea
Sunrise rašė:Turbūt čia buvo Miglei skirtas atsakymas ;) Aš negulėjau jei ką, vaiksčiojau į dienos stacionarą. Pradžioj gėriau net dvejus AD Mirtazapiną ir Seroxat

taip, atsiprašau, Miglei.
o į kokį dienos stacionarą vaikščiojai? Kaune?
Parašė Sunrise
#183287 Vilniuj aš vaiksčiojau, ne Kaune :P
Parašė Migle
#183343 Tai jau dabar visai bijau gultis i ligonine,bijau but uzslopinta,o jau taip buvau nusiteikus turiningai leist laika ir knygas skaityti ir megzti,bet ko gero nieko nepajegsiu :bloga
Parašė violet
#184315 atlankiau dienos stacionara Kaune Dariaus ir Gireno g. mane gyde skyrioaus vedeja, daug kas jos tiesiog nekente, nes ji labai tiesmuka. bet man patiko. palyginus su uzdarais skyriais labai daug laisves ir gydytoja kasdien ateina su tavim pakalbeti ir kalba tiek, kiek reikia, jokio "limito". minusas - labai daug israso vaistu ir nepatogu nuvaziuoti, nes ten toks Kauno uzkampis.
Parašė Daraida
#185824 Kas ka gero ar blogo galite parašyti apie Švėkšnos psichiatrine ligonine.
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#186420 man tai va nuo geguzes 10 reikes i dienos stacionara vaiksciot Vilniuje vasaros gatveje, prie olandu ziedo :) ..ka galit pasakyt?