Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mona
Jozhik v'tumane rašė:Kaip suprast neslopina? Nu, netampi mieguistas ir lėtas, toks tarsi šiek tiek išgėręs?.. O kaip su trumpąja atmintim? Gal irgi ne taip vožia per ją kaip koks Klonazepamas arba Lexotanili? =)

Man pastaruoju metu reikia daug mokytis. Pervargstu. Sesija. Dar šiaip visokios barakinio gyvenimo aplinkybės prisideda. Ir man nuo įtampos ir streso veržia galvą, skauda sąnarius, streikuoja skrandis ir t.t. Tai aš vartoju Klonazepama. Bet jis iš tų, kurie slopina. Tai galvoju, kad gal geriau Xanax išsirašyt?.. :?

Aš tiek negeriu, kad jausčiausi kaip išgėrus :achtung Didžiausia dozė, kurią esu suvartojus per dieną 1,5 mg. O klonazepamas man tik nakčiai tinka, dieną net nerizikuočiau jų bandyt.
Bet atmintis tikrai labai suprastėja.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#183389 Aha vadinas tiesa ir man pasirodė kad išrėrus po kiek laiko lyg aktyvesnė pasidarau, bet labai jau bijau priprast, nors vakar gėriau tik aštuntadaly(jaučiu net tiek) nors turbūt gi neveltu pasauly viens iš populiariausių vaistų.. Paskutiniu metu toookia įtampa, kad jau kasdien atsikėlus noris bent trupinėlį nuryt.. o gal nuo tiek nepriprasi..nors kažin..
Vartotojo avataras
Parašė enya
#183442 toks jausmas, kad manes neveikia jokie vaistai. isgeriu xanaxo 4 tabletes po 1mg, bet pagalvoju, kad be reikalo geriau, nes jokio poveikio nejauciu :bloga Tas pats ir su relanium, ir su visais kitais. dar kloniko nebandziau padaugint. Viena tablete isgeriu dienos begyje, bet neveikia manes, tai speju, kad ir dvi neveiks...
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#183559 Šiaip jo beveik nevartoju,retkarčiais esu paėmus,bet kažkaip jis man nelabai...lyg apglušina,o kažkokio labai raminančio poveikio tai lyg ir nelabai jaučiu(0,25mg)...o kai kam padeda užmigti...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#185828 Žinau, kad reiktų klaust pas specus, bet gal kas įsivaizduoja ar nieko jei gėrus buronil(Melperoni hydrochloridum) dabar nebeiškenčiau ir paėmiau trupinį x, ar nesipjauna jie?
Vartotojo avataras
Parašė abc
#188408 norejau pasiteirauti del xanax na man vidutie depresija ir panikos atakos bet man daugiu toks nerimas sakyciau vis apie kzka nerimuju mastau kas gali nutikti ir panasiai ...ziodziu geriu cipralexa du su puse menesio ir db isre prie jo alprazolams(latviskas xanax) tipo gerti kas keturias valndas o tomis valandomis kai jauciuosi bogiau didesne doze tai yra 0.25 ,0.5,0.5 ir vakare 0,25 db geriu tik 0,25 per pietus nes kazkaip paskaicius bijau as tu apstinensiju lomkiu gal galite kas patarti pakomentuoti ar cia didele doze o gal geriau lexotamil vartoti vietoj xanax kaip jums su tuo xanax ?dekui...
Parašė zvalgas
#197240 Kiek kainuoja xanaxas ? Prasysiu kad israsytu man jo ...
Vartotojo avataras
Parašė abc
#197242 tai xanax kaina iki 57.64 Lt , o ALPRAZOLAMS-GRINDEKS Jūsų kaina: 23.75 Lt ,bet tipo xanax nepataria gerti sako priprntama greitai ...pastebejau toki dalyka kaip man veikia xaxa (nors geriau tik dvi dienas po pusike) zodziu lexotamilis tai isgerus nurimsti viskas ok, bet mintys blogas labiau nubaido tas xanax'as
Parašė zvalgas
#197248 ALPRAZOLAMS-GRINDEKS kas tai ?
Vartotojo avataras
Parašė abc
#197251 tas pats xanax tik Latviskas
Parašė zvalgas
#197347 Neraso xanaxo :bloga tik padidino olanzapino doze ryte ir vakare po 10 mg... dabar miegosiu visa diena ... :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė abc
#197348 sakau kad tas xanax nerekomenduojamas
Parašė zvalgas
#197354 taip ir sake gydytoja , noriu stot mokytis ir reikia kazkur nerima padet , o sitie vaistai nepadeda , speju xanaxas padetu ? =)
Vartotojo avataras
Parašė abc
#197356 istikro turi pats sau zmogus padeti kiek banaliai beskambetu ...
Parašė zvalgas
#197357 as bandau , bet man nei velnio nesigauna :D