Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#183434 Praeina, bet juos isgyvent kosmaras....
Vartotojo avataras
Parašė deadcandance
#183459 Menesi vartojau siuos vaistus...Nieko nepadejo man..Tik orgazmo pasiekt negalejau..Po to kai nutraukiau viskas atsistate...
Parašė Stiklinės_akys
#183460 Aš juos vartoju dar tik savaitę ir keturias dienas, bet jokių siaubingų šalutinių poveikių nepajaučiau. Kiekvienas skirtingai reaguoja :)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#183461 Na, tikiuosi gal ir man nebus tu visu siaubu....Orgazmu nebuvimai man neaktualu :D Taip, kad gal viskas bus gerai...
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#183556 Anksčiau esu juos vartojus,tačiau jokių pašalinių poveikių nebuvo,o žymus pagerėjimas buvo po 3 savaičių.
Vartotojo avataras
Parašė erika963
#184768 Geriau siuos vaistus 2 men. Is lyg ir jokio poveikio nebuvo nes geriau 1 tablete kas diena , poto padidino doze iki 2 tab. kas diena. Tada ir prasidejo galvos skausmai, padidejas prakaitavimas, troskulys. Galiausiai sutriko regejimas daiktai pradejo plaukioti vos ne 'sokti' . Pasidare baisu. Juos tada ir nueme. o Man yra 14 metu
ParašėŠiršė
#184771 O apskritai gi antidepresantai skiriami nuo 18, ar ne? Kažką berods informaciniame lapelyje skaičiau.
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
Širšė rašė:O apskritai gi antidepresantai skiriami nuo 18, ar ne? Kažką berods informaciniame lapelyje skaičiau.

seip tai taip, taciau vistiek skiriami ir nepilnameciams.
ParašėŠiršė
#184795 Gal dėl to ir pasireiškia stiprus šalutinis poveikis.
Parašėnegative
#184809 matyt, suėjus aštuoniolikai pradings šalutiniai. :D
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
enigma rašė:matyt, suėjus aštuoniolikai pradings šalutiniai. :D

visiskai pritariu, manau tikrai taip ir bus ikart 18-niolikto ryta :da
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#184963 Turiu pasakyti, kad baisesniu vaistu nesu vartojus gyvenime. Salutinis poveikis buvo kosmariskas. Juos nustojau pati vartot po savaites ir is karto geriau pasijauciau. Baisiausi panikos ir nerimo priepuoliai, nemiga, su skrandziu kazkas pradejo darytis- pykinimas, apetito nebuvimas, maisto skonio praradimas. O nerimas tai nepakenciamas buvo. Jau geriau tokiu vaistu man nereik :x Jie gi antidepresantai, bet mane vare i dar didesne depresija, o ne is jos kele.
Parašėnegative
#184967 na jei jau šalutinių savaitėlę kitą negali atkentėt, tai, matyt, esi pasiryžus ir toliau sirgti. gėriau ir aš zoloftą, taip, šalutiniai nemalonūs, vienam didesni, kitam mažesni, bet taigi come on... :bloga
Parašė Stiklinės_akys
#184968 O aš jau beveik mėnesį geriu - šalutiniai vienintėliai atsiradę - vidurdienį pradeda galvą skaudėt (daug protiškai galvojant - per bandomuosus egzus ar kontrolinius - po jų, nesvarbu, kad rytas) ir miegu daugiau, bet normaliai. Prieš pradedant Zoloftą gerti miegodavau po keturias penkias valandas per parą - tiesiog negalėdavau užmigt... Dabar miegu po devynias, aštuonias, kartais ir dieną nusnaudžiu(prasidėjus galvos skausmui) - tuo labai džiaugiuosi. Esu dabar patenkinta, jaučiuosi tikrai geriau, geriau pakentėsiu, bet pasaulis tikrai gražesnis, nei prieš mėnesį....
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#184998 Tai, kad man pasaulis nuo ju baisesnis, o ne grazesnis daros...Matyt netinka man sie vaistai visiskai.