Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė abc
#184360 comes o kiek tau metu ? as jis man 31 :)
Vartotojo avataras
Parašė comes
#184391 Man siek tiek daugiau.... :DD . O Cipralexo kartu su Fluanxoliu poveiki, pajutau tik po 4-5 menesiu, pasidare siek tiek sviesiau. Bet as dar lankiausi pas psichologe ir turbut tesiu grupinius psichologinius uzsiemimus..... kazkaip reikia vaduotis is sitos kemsynes.... Eina peklon, kaip atsibodo.... :bloga. Ir padariau isvada, kad vien vaistais nepasveiksi, reikia arba psichoterapines knygas skaityti, trumpai tariant gerai apsisviesti, paciam daryti kazkokius pratymus.... arba meginti ieskoti papygiai psichologines pagalbos..... Kai buvo riesta, man labai padejo sis forumas. Po to dikai gavau konsultacijas... :DD. Dabar vel kazkaip kapstysiuos... :lakstau. Ir aisku, niekuomet neuzmirsiu ir neapleisiu siuo forumo - :flo
Vartotojo avataras
Parašė abc
#184392 aisku jog zmogus turi deti pastangu vien vaistais sveikas nebusi :) ir aisku labai gerai jog yra tokie forumai paskaiti apsisvieti ...na tai palyginis man dar cia visai pofik jai geriu tik penkias savaites ir pagerejimas yra pasirodo kitiems buna ir ilgiau rikia gerti ... turbut laiku pastebeta buvo mano ta vidutine depresija ir panikos nerimo priepoliai....yra labai gera pratimas paziureti kokioje tavo nervai bukleje : zinote kaip policininki liepia eiti viena linija ?tai va taip atsistokite koja prie kojos uzsimerkite ir rankas istieskite i sonus ir bandykite pasiekti keleta kartu nosies galiuka jai isstovesiote tai nervu sistema dar gan gera jai nea tai raminkite nervus ;)
Vartotojo avataras
Parašė abc
#185330 geriu Cipralex jau sesios savaites nuotaikos gereja tik va norejau paklausti ar jums uzeina tokie silpni pikinimai ypac pavalgius ir toks silpnumo jutimas kepenyse ar cia gali buti nuo to cipralex ?
Vartotojo avataras
Parašė comes
#185364 Laba! Jau nepamenu, kas parasyta toj anatacijoj, bet kiek pamenu ir man ilgokai buvo negera gerent si vaista.... bet po keleriu menesiu viskas praejo.... dabar tik laiks nuo laiko uzeina pikinimas... kazkoks blogumas, bet sunku jau ir pasakyti ar tai nuo Cipralexo. Idomu ar kas nors dar parasys kokius pastebejimus.... :paroda
Vartotojo avataras
Parašė abc
#185496 tai jauciu kad cia nuo Cipralex , tipo pikinimai tokie tipo skrandis kad butu sustojes ir dar koju raumenis maudzia pavarge tokie , ir sunkumas toks bendras jauciasi...aisku jau nebe taip kaip pat pradzioje pradejus gerti tuos vaistus tai kosmaras ...kaip tau comes buvo tokie pojuciai ? manau cia dar vis organizmo reakcija i ta vaista dar normaliai nepriprates ...
Vartotojo avataras
Parašė comes
#185504 Del skrandzio, kazka blogo jauciu jau labai retai. O del raumenu, tai yra sastingis ir skausmas..... bet jei gerai pamenu, apie tai rasoma ir anotacijoj. Yra salutinis poveikis ir del raumenu.... Nieko baisaus. Dzaugiuosi, kad kazkiek padeda... visa kita smulkmenos :DD
Parašė cacao
#185810 aš kokius metus geriau Cipralex, po to buvo bandymai kitų vaistų, bet vėl grįžau prie Cipralex, nes jis man geriausias. Nors iki galo vis tiek nepadeda... vos ne tris metus jau AD geriu... :x
Vartotojo avataras
Parašė abc
#185821 cacao o tai kodel sakai nepadeda iki galo ka jauti ?gal tikrai tau reikia dar bandyti atitaikyti kita koki ad juk ju daug pilna yra visokiausiu...
Vartotojo avataras
Parašė abc
#186181 na comes kaip tu jautiesi ? as tai va antradieni bus kaip geriu lygiai du menesiai tai savijauta ka as zinau tu panikos ataku smarkiu kaip ir nera uzeina tai spranda surakina virskinimas puliuoja kartas nuo karto va isgerus tablete tai dar jauciasi protarpiais toks kaip nesavas ziuri pro svetimas akis o siaip gal ir geriau lenda tos mintys bet kai lenda kazkaip jau pofik nebereguoji i taip ,o siaip busena manau tokia kaip ir visu kurie geria cipralex manau kol gersiu tikrai nebus taip kaip be vaistu visai kaip zmones be tokiu problemu kaip mes :) zodziu reikia laiko nes manau tokias ligas tik laikas gydo :)
Vartotojo avataras
Parašė comes
#186227 Sveikas abc! Aciu, jauciuosi neblogai, nesenai buvau pas gydytoja, galvojau kad pasiulis mazinti vaistus... bet liepia gerti ne maziau metu... paaiskino, kad neziurint pagerejimo... liga gali recidivuoti.... ypac rudeni, pavasari.... Siaip man nemaiso tos tabletes.... Tempsiu save uz ausu kiek turesiu iegu :DD. Tik kad padetu. O laiko ir kantrybes tikrai reikia.... gal net gi maziau reikia kreipti demesio i savo savyjauta.... vaistai savo padaris... Tesiog uzsiimti megstama veikla.... ar dar ko nors.... :kompas....
Vartotojo avataras
Parašė abc
#186252 tai po kiek laiko gerimo cia tokie rezultatai tavo ?o dar prie cipralex ta flu flo kazkoki dar geri ? jo tas cipralex galca praskraidina as ir pastebiu jog sviesiau galvoje po dveju menesiu gerimo bet aisku dar islenda bauba bet nebetokie nu beveik nepastebimi jie jau ...
Vartotojo avataras
Parašė comes
#186258 Po 6 menesiu :D.... ir tai vienu momentu pritruko tableciu, praleidau kelias diena... tai ir pradejau zliumbti.... cia ir supratau, kad dar neiseina be vaistu. Geriu dar Fluanxoli, bet ji man liepia gerti iki birzelio, neva pavasaris pavojingiausias, kol oro kaita stipri..... vasara sake bus lengviau. Bet Cipralexas lieka. Na ir gerai... tik kad nuotaika nesokinetu ir nelystu durnos mintis.... :bloga. Bet meginsiu vaikscioti i grupinius uzsiemimus, (pas psichologe), gal irgi pades. Vien vaistais neisvaziuosiu... reikia spresti ir esamas problemas.... :roll:
Vartotojo avataras
Parašė abc
#186260 o tau kokia diagnoze buvo ? man tai vidutine depresija ir panikos nu tipo nerimo atakos ...va man liepe gerti ta lexotanili prie cipralex tai lexa per tuos du menesius geriau dar tik du kartus kai buvo stipriai uzeje seniau db tai phu phu phu kaip ir sakiau tik cipralex poveikis jauciasi galva tokia tipo kartais pavaziuoja mintis ir sklaidosi po truputi bjaurios ,pavalgius dar vis jauciasi toks negerumas bet nieko man ir gydytoja sake tipo puse metu gersime kad neatsinaujintu matyt taip reikia ...bet kiek zinau is gyvenimo patirties jog buna pageria du menesius ir nustopja vartoti ta cipralex ir nieko ....
Vartotojo avataras
Parašė comes
#186266 Man nustate sunkoka forma depresijos. nes buvo mintis apie savizudybe. Norejau gultis i ligonine, bet nepagulde, pasake kad susitvarkysiu, tuomet ir paskire vaistus. Panikos ataku niekados gyvenime nesu patirus. Aciu Dievui, isivaizduoju, jog tai labai sliksti savyjauta. Turiu viena pazistama, turi panikos atakas, kaip suprantu nesunkios formos, sugeba valdytis... gere pusmeti vaistus... pagerejo... mete.... bet viskas tesesi toliau.... Pati dabar gailisi, kad mete vartoti medikamentus..... Pagal viska, gydytis reikia ne maziau metu. O as manau, kad mesiu vaistus tik tuomet, kai pati pajusiu vidine laisve, stiprybe ir pasitikejima savimi..... Ir gydytoju nelabai klausysiu.... Man mano sveikata svarbiausia... Gydytojas niekados taip gyliai man i "dusia" neilis, ir nenuspres.