Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė comes
#164383 Is vienos puses vaistas kaip ir geras. Kiek teko susidurti, daugiau skyriamas sergant epilepsija, kaip pridetinis medikamentas. Istiesu, jis slopina nerima, itampa ir t.t...... Nera nerimo ir visu kitu susierzinimu, mazeja priepuoliu tikimybe. Gal todel ji skiria ir prie depresijos.... Bet kuo ilgiau ji geri, tuo silpneja jo poveikis. O kad priprantama, tai faktas :bloga. Ir be to, jis vienas, be kitu vaistu, vargu ar turi kokia reiksme. Tik apdurnina ir uzmigdo....
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#185733 Vartoju si vaista seniai,man jis tinka.Kai gerai jauciuosi,jo nenaudoju,jokio pripratimo nejauciu ir nemanau kad nuo sio vaisto atsiranda depresija.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#185780 O kas parase, kad atsiranda depresija :bloga..... Tik tiek, kad su sio vaistu reikia buti atsargiems, koks jis be butu geras ir kaip gerai bepadetu.... O labai ilgai vartojant (15-20 metu) - atsiranda dibilizmo pozimiai. Bet tai ateiciai....
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#186274 O nuo AD ne tas pats bus po 20-30 metu???????
Vartotojo avataras
Parašė comes
#186284 Labas, ne esu sutikus tokio zmogaus, kuris tiek metu butu gere AD. Nebent jus zinot..... Manau, kad tokui nera, nezinau, nezinau..... Daug metu gal tenka gerti kitokio pobudzio vaistus, esant kokiems nors psichikos susirgimams.... ir tai, man atrodo su pertraukom. O gerencius Clonazepama be pertraukos, esu sutikus pacientus..... Kaip ir Fenobarbitali... (cia biski ne i tema). Tai rodo pripratima prie vaisto, ir si fakta patvirtins bet kuris medikas. :dream:
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#186286 Mediku nuomones labai skyriasi del sio vaisto.Tuo pati isitikinau.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#186287 Gal but. Bet skyriuje kur as dirbu, ne karta buvo atvyke pacientai "juodai" priprate prie Clonazepamo. Ir kai is ju atimi ji, prasideda piktumai, asaros, konfliktai.... priseina grazinti ir nusispjauti.... tegul geria kiek nori.... kitaip nieko nebus, prasidedavo abstinencija :bloga. Ir tai jau pas pagyvenusius zmones.... Tai rodo, kad jie vartoja daug metu.... O siaip, ka begertum... anksciau ar veliau atsiliepia... jei ne ant galvos, tai ant kepenu... sirdies, ar dar kur nors.....
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#186288 Tai ka daryti,kai vienas gydytojas nutraukia kloz.,ji keicia Lorafenu,o kita sako kad tai nesamone ir vel skyria klonozepama?
Vartotojo avataras
Parašė comes
#186289 Bet tai visai skirtingi vaistai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#186291 Suprantu kad skirtingi,bet pripratima duoda ir tie ir tie.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#186292 Abu benzodiazepinai.... abu pagrindinai pries traukuliniai.... Bet Clonazepamas prie indikaciju turi biski kitu savybiu nei Lorafenas.... Ir pvz. man skyria Clonazepama, jis kur kas veiksmingesnis dengiant priestraukulinius vaistus, nei Lorafenas. Net atsisake nuo Relaniumo.
Vartotojo avataras
Parašė comes
#186293 Taip ,visi benzodiazepinai turi tokia savybe. Bet jei jos vartoti su protu.... su pertraukom, manua nieko baisaus neturi atsitikti. reikia tik jausti, kada sau pasakyti STOP.
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#186294 As kloz. geriu nerimui nuimti,
Vartotojo avataras
Parašė comes
#186295 Taip, jis siuo atveju veiksmingesnis uz Lorafena.
Vartotojo avataras
Parašė nnijole
#186296 Ir geriu tik kai jauciu nerima.Didziausia doze per diena buna iki 1tabletes.