Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė amika
#192836 Vienas geriausiu gyd. Vilniuje yra Daubaras. Padekite draugui, sunkioj depresijoj sunku paciam ka nors susirasti. Padekite jam.
Parašė BunaGeriau
amika rašė:Vienas geriausiu gyd. Vilniuje yra Daubaras. Padekite draugui, sunkioj depresijoj sunku paciam ka nors susirasti. Padekite jam.

Aciu labai uz atsakyma :heart Bandysiu tempt is tos duobes...
Parašė BunaGeriau
#193125 Gal kas nors galit suteikti informacijos apie gyd. Avižonienę. Ar priima ji privačiai, kaip su ja susisiekti. Labai pagelbėtumėt. Draugas norėtų pas ja patekti, bet nesiseka mums rasti jokios informacijos... Ačiū
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#193132 kad berods vasaros 5 I skyriuj dirba tik nepamenu ar vyru ar moteru

o siaip pas Daubara gydausi kokie 5 metai :super
Parašė BunaGeriau
Virtual rašė:kad berods vasaros 5 I skyriuj dirba tik nepamenu ar vyru ar moteru

o siaip pas Daubara gydausi kokie 5 metai :super

O Daubaras priima privačiai? Ir kokios kainos?
Parašė arturas7
#193325 norejau paklausti gal kas turejo reikalu su psixoterapeute Vijole Aputyte? uz du kartus sumokejau 300 taip ir neikirtau apie swiesta swiestuota :) gal cia tokia terapija sedet ir tylet,as bandziau ir pajuokauti o ji sako kad mums su ja reiks matytis metus ir po pora kartu i sawaite :)
Vartotojo avataras
Parašė amika
#193435 Ji matyt pinigus gerai skaičiuoja... Tokios kainos - retai girdėtos. Gal pas Laurinaitį ir gali būti tokios, ar net ir daigiau ? Jis bent, įtikėtina, kad gali padėti.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#193438 Dar galimas variantas ivadine terapija, kad susipazint su tavim. Tada pradziai man kainavo valanda 100lt ir jos buvo dvi, po to seke uz 45min 70 lt. Na su konkrecia terapiaute pamineta arturas7 nesusiduriau.
Vartotojo avataras
Parašė maraija
arturas7 rašė:norejau paklausti gal kas turejo reikalu su psixoterapeute Vijole Aputyte? uz du kartus sumokejau 300 taip ir neikirtau apie swiesta swiestuota :) gal cia tokia terapija sedet ir tylet,as bandziau ir pajuokauti o ji sako kad mums su ja reiks matytis metus ir po pora kartu i sawaite :)

kodėl už du kartus 300 Lt? kiek laiko tęsias konsultacija? man atrodo brangu.....aš už pusantros valandos moku šimtą..... :bloga
Parašė arturas7
#193684 DAUBARAS DIEVAS :angel pasirodo as sweikas tiesiog tai buvo steroidu poveikis,sake mesk lauk vaistus... B) as jus visus myliuuuuuuuu... :da
Vartotojo avataras
Parašė amika
#193688 Aš taip ir toliau tebeieškau psichoterapeuto, kur galėčiau dalyvaut grupiniuose užsiėmimuose Kaune. Buvau Neuromedoj, bet ten tik nuo rugsejo ar spalio pradės. O man taip toli ir ilgu jau laukti - greičiau reiktų pagalbos. Gal kas lankot Psichoterapijos konsultacijų centre(Kaunas)? Kaip ten? Gal galit ką nors pasakyt? Būčiau dėkinga.
Parašė Stiklinės_akys
amika rašė:Gal kas lankot Psichoterapijos konsultacijų centre(Kaunas)? Kaip ten? galit ką nors pasakyt? Būčiau dėkinga.

Aš čia lankausi, bet ne grupiniuose užsiėmimuose. Lankau psichoterapiją pas psichiatrę. Aplika patinka man ir gydytoja taip pat.
Vartotojo avataras
Parašė amika
#193712 Neuromedoj lankei? Aplinka tikrai ten gera. Aš užsirašiau pas gyd. Deltuvienę, bet dabar atostogos tuoj, tai tik nuo rudenio, ooo, gaila. Jei ne paslaptis, gal gali -ka gali, papasakok daugiau. Aciu :aciu
Parašė Stiklinės_akys
amika rašė:Neuromedoj lankei? Aplinka tikrai ten gera. Aš užsirašiau pas gyd. Deltuvienę, bet dabar atostogos tuoj, tai tik nuo rudenio, ooo, gaila. Jei ne paslaptis, gal gali -ka gali, papasakok daugiau. Aciu :aciu

Neuromedoj nelankiau ;)
Pradejau Psichoterapijos konsutacijų centre, taip ir lankau :) Einu kas savaite į psichoterapiją, pas Ž.Paulauskienę. Labai maloni gydytoja. Nežinau, net ką papasakot daugiau :D
Vartotojo avataras
Parašė amika
#193727 Ačiū už info, aš irgi, ten galvojau kreiptis, bet nežinojau kurią gyd. prašyti.