- 2010 08 12, 19:01
paskambinau gydytojai
pasake isgerti fluanxolio
kazkada seniai ji geriu bet man stipriai svoris augo tai meciau bet nerimo tada nebuvo
kokia jusu nuomone
ar tinka jis nerimui gydyti?
Moderatorius: signs
- 2010 08 14, 20:00
gal kas zinot
turiu problrma..
visuomet naktim daznai prabundu ir labai noriu valgyti net negaliu save sukontruoliuot.. labai norisi miltinio maisto ( bulkuciu ir t.t... )
gal esat susidure su sia problema
vaistus geriu bet vis vien naktim prabundu ir valgau ( apie 4, 5 kartus ) ir tai labai vargina ir bloga sveikatai
turiu problrma..
visuomet naktim daznai prabundu ir labai noriu valgyti net negaliu save sukontruoliuot.. labai norisi miltinio maisto ( bulkuciu ir t.t... )
gal esat susidure su sia problema
vaistus geriu bet vis vien naktim prabundu ir valgau ( apie 4, 5 kartus ) ir tai labai vargina ir bloga sveikatai
- 2010 09 25, 00:03
As ir geriu si vaista jau keletas menesiu..labai susitvarke lovos reikalai,sexas tapo geresnis nei bet kada!Bet va geriu tik 100mg.ir jauciu,kad depresijos ir nerimo atzvilgiu pagerejimo nera,buvo lyg,bet siuo metu apsoliuti duobe-sirdi duria nenormaliai,net ranka skauda,gal nuo AD ?
Kiekviena mano diena nuostabesnė nei vakar, bet ne tokia nuostabi kaip rytojus !
- 2010 11 06, 12:59
geriu trecia menesi titicco,galiu pasakyt ,kad asmeniskai nieko gero....net atvirksciai ,atsirado pastovus nerimas,mintys ivairios,nors doze minimali....meginau padidinti ,tai tu keliu dienu is vis nenoriu net prisiminti....ko gero isvada bus ,kad man asmeniskai sis vaistas nelabai
Ne taip baisu suprasti,kad gyvenimas baigiasi....zymiai baisiau susivokti,kad jo net negyvenai....