Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė enya
#199077 mamos gera nuotaika
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#199567 Draugė dave saldainių apie kurios girdėjau neigiamų atsiliepimų , o man jie tokie skanūs pasirodė , ta tokia nustebus žiurį į mane kai aš juos pokavau :D
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#199680 Ar zinote facebook'e tokia grupe "Pamaciau,patiko,bet neisdrisau" na zodziu paskaitinejau as ten kartais tas istorijas ir siandien man nutiko :D tai vat toks simpatiskas vaikinas su dviraciu susimete i kuria puse vaziuot,o as i kuria puse eit,nusisypsojom vienas kitam ir viskas:) Bet juk dabar nepuoli ieskot zmogaus,kas gi ten per vienas :D
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#200445 kai tvarkiausi,už knygų radau tuščia obuolinio Slim pakelį......labai lūžau,nes jis ten pragulejo kažkur pusmetį,nes tada jas rūkiau... :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė Arigatou
#200455 Netikėtai gavau dovanų porciją ledų iš senuko, kuris pora sykių buvo įleidęs į bendrabutį. Kaip suprantu, tiems ledams kažkoks lošimas vyksta ir jis laimėjo. Labai praskaidrino vakarą :)))
Parašė Gotautė
#200460 Ryte mama paskambino (pažadino), ir pasakė, kad už penkių minučių turėsiu svečių. Kol atsikvošėjau "kas kur kodėl", liko jau trys minutės.
Ačiū mamai, turėjau puikią progą staigiai šokt iš lovos ir tvarkyt namus. :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#200475 pirkdama droge visokius dalykus momentinej loterijoj laimejau L'oreal tusa su juokingu sepeteliu :achtung
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#200598 šiandien mane iš vis viskas stebina....
1)jaučiuos nuostabiai
2) paklausiau negirdetos nuostabios muzikos
3)parase vienas žmogus
4)iš mano namo išsikrausto vienas žmogus ir pagaliau nebebus laiptinej netiketu,nemaloniu susidurimu
:lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#200722 Atsikėliau šiandien ryte, tada vėl įlipau į lovą ir žodžiu užėjo man vėl tas sustingimas, miego paralyžius ar kaip ten jį vadina , bet buvo labai trumpas ir visai be to klaikas siaubo .. bet čia nesvarbu šitas, žodžiu poto guliu ir jaučiu savo rankose didelį peilį, jaučiu jo ašmenis ir tą kotą :bloga pakėliau kaldrą ir tuo metu tas jausmas dingo...
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#200967 Šuns lojimas mano galvoje :bloga
Vartotojo avataras
Parašė wall
#201162 kai pažįstamama parnešė, kad lauk svečių mes su mama atvažiuojam.... :super
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#201165 Kažkoks šnabždėjimas mano galvoja..mane jau tai erzina .
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#201573 Nustebino, kad dar islike siokie tokie igudziai vairavimo :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#201741 šiandien mane džiugiai nustebino Timohi(tie broliai dvyniai,kurie lietuvos talentuose dainavo apie daug pinigų),nes jie grojo Kino-videli noč :DD :DD
Parašė Silent Silence
#201893 Kad nors vienas žmogus mane prisimena... Nors tiek gerai. :)