Moderatorius: Astro-Meška
- 2010 08 23, 19:37
Dėl atminties teisybė, iš viso mąstymas sulėtėjo. Tarkim, istoriją mokiausi vien dešimtukais, o paskui ėmiau gauti septynetus/ aštuonetus, nors dirbdavau pakankamai. Su lietuvių kalba irgi panašiai buvo. Būdavo toks jausmas, kad smegenys kaip suparalyžiuotos, jokios informacijos nepriima.
- 2010 09 13, 22:52
As galvoju, kad man depresija, sprendziu is siu simptomu, kuriuos patiriu:
Daznai lauzo kaulus, skauda raumenis, buna raumenu tikas visose kuno vietose. Matavaus temperatura, lygtais ir neturiu jos, o buna toks jausmas, lyg sirgciau gripu (pagal lauzyma kaulu, skausma raumenu).Duria sirdi daznokai, ir galva paskauda, bet nera labai stiprus skausmas, toks vidutinis labiau. Daznai kamuoja viduriu uzkietejimas. Esu gana issiblaskiusi, kartais sunku mastyti. Speju, cia tipiniai depresijos simptomai?
Daznai lauzo kaulus, skauda raumenis, buna raumenu tikas visose kuno vietose. Matavaus temperatura, lygtais ir neturiu jos, o buna toks jausmas, lyg sirgciau gripu (pagal lauzyma kaulu, skausma raumenu).Duria sirdi daznokai, ir galva paskauda, bet nera labai stiprus skausmas, toks vidutinis labiau. Daznai kamuoja viduriu uzkietejimas. Esu gana issiblaskiusi, kartais sunku mastyti. Speju, cia tipiniai depresijos simptomai?
- 2010 09 16, 20:25
Man tikrai nera del nuovargio cia. Siaip mano sveikata yra stipri, pries kelis men. tikrinaus - viskas ok su manim. Manau, cia depresijos pasekmes. Kartais buna sunku. Jauciuos tarsi sirgciau gripu- skausmingai lauzo kaulus, viska aplinkui matau tarsi per sapna. Bet buna ir sviesiu dienu. Zodziu nepastovumas juodas.
eivila rašė:Man tai labiau panašu į lėtinį nuovargį,bet būtent juo man ir prasidėjo depresija. Gal labai pavargsti?Gal tau reikia tik gero poilsio? Turėtum nueit pas gydytoją.
Man tikrai nera del nuovargio cia. Siaip mano sveikata yra stipri, pries kelis men. tikrinaus - viskas ok su manim. Manau, cia depresijos pasekmes. Kartais buna sunku. Jauciuos tarsi sirgciau gripu- skausmingai lauzo kaulus, viska aplinkui matau tarsi per sapna. Bet buna ir sviesiu dienu. Zodziu nepastovumas juodas.
- 2010 09 17, 15:39
Buvau pas gydytoja. Sake, man depresija. Paniskai bijau gerti vaistus ir pastoreti, bandziau be ju apsieti,#,galvojau gal kaip nors pageres, ta tada stengsiuos imtis kuo daugiau veiklos, kad padaugetu to serototino smegenyse, bet negaliu saves suiimti,neturiu valios. O kenteti pavargau,skauda kuna, kad net dejuoju kartais. Ko gero vel eisiu pas daktara ir prasysiu si kart vaistu, nes jau nusibodo gyventi kaip darzove, jau geriau nusizudyti nei sitaip gyventi. Tikiuos, mane isgelbes vaistai, jei nieks nepadeda.
eivila rašė:Kai man paūmeja depresija aš ir jaučiuosi lyg sirgčiau gripu.Laužo kaulus,truputį skauda gerklę,atrodo lyg turėčiau temperatūros. Eik pas gydytoją,kam kankintis.
Buvau pas gydytoja. Sake, man depresija. Paniskai bijau gerti vaistus ir pastoreti, bandziau be ju apsieti,#,galvojau gal kaip nors pageres, ta tada stengsiuos imtis kuo daugiau veiklos, kad padaugetu to serototino smegenyse, bet negaliu saves suiimti,neturiu valios. O kenteti pavargau,skauda kuna, kad net dejuoju kartais. Ko gero vel eisiu pas daktara ir prasysiu si kart vaistu, nes jau nusibodo gyventi kaip darzove, jau geriau nusizudyti nei sitaip gyventi. Tikiuos, mane isgelbes vaistai, jei nieks nepadeda.
- 2010 11 14, 16:21
sveiki, neseniai tik atradau si depresijos kluba ir tikrai radau daug naudingos info. sia liga sergu jau apie 9 metus, kelis kartus maniau, kad pagaliau atsikraciau depresijos bet ji ir vel pasikartodavo.. anksciau jausdavau tik nuotaikos sutrikimus, bet si rudeni pradejo kankinti ir fiziniai negalavimai: galvos svaigimas ir nestiprus maudimas, pastovus nuovargis, energijos ir darbingumo trukumas, skausmas pilvo srity, ranku drebejimas, spaudimas sirdies plote, isblyskes veidas, tamsus ratilai po akimis. pati jauciuosi kaip kokia pensininke,, kartais atrodo kad pavargstu vien kol is lovos islipu..bet labiausiai vargina galvos svaigimas, nei mokytis negaliu nei zurnalo paskaityt..