Moderatorius: signs
- 2010 09 15, 22:30
Siuo metu bandau atsikratyti to clonazepamo.Nors vartojau 3 savaites (pres tai 2 men Lexitonilio),bet jauciu,prasideda abstinencija.Idomu kiek ji trunka?Ta prasme per kiek organizmas atpranta?Kazkaip nebenoriu matyt tu raminamuju,vos tik kas,is karto geriu,o taip buti neturetu.Juk vartoju AD.
- 2010 09 16, 17:26
Sunku pasakyti ar tai jau abstinencija po 3 sav. :-). Manau jog daugiau psichologiskai tokia savyjauta..... Be to, jei ir meginti Clonazepamo atsisakyti, tai reikia daryti labai palaipsniui.... Nezinau po kiek vartoji.... bet kiek ten be butu.... mazinti labai palengva. Jei tik ketvirti, tai pradeti gerti kas antra diena..... jei po visa tb., tai nuimineti tik ketverti nuo jos.... kas savaite.... o gal net ir ilgiau..... kad nejausti diskomforto, baimes..... nes kitaip sunku nuo jo atprasti.... Betkuri is siu vaistu reikia mazinti palaipsniui, be streso organizmui. Va :-)
"Nėra problemų - nėra galimybės vystytis".
- 2010 09 16, 21:34
Aciu uz info.Vartojau 2 ketvirtukus dienoje.Paskui kelias dienas 2 astuntukus.Bet vel nerimas labai uzejes,gal sutapo su stresinem situacijom siuo metu.Jau kelias dienas negeriu raminamuju.Savijauta tai baisi,tik idomu ant kiek galeciau visa tai iskesti,laikausi toliau...
- 2010 09 16, 21:43
O tu nenori apie tai pakalbėt su savo gydytoju? Na, kad nuo nutraukimo stresinėj situacijoj nepasidarytų dar blogiau...
- 2010 09 16, 21:46
Su Clonazepamu ar kitais raminamaisiais nerimo nesutvarkysi.... jie tik kritinem situacijoms tinka..... arba kuriam laikui gydytis.... Bet is pagrindu spresti problema, gal reiketu kitokiu vaistu..... Jei paskyre AD ir jie nelabai padeda 3 sav. begyje, gal vertetu pasikonsultuoti su gydytoju..... arba doze maza, arba nelabai tinka.... arba kuriam laikui reikia dar koki vaista prideti.....
- 2010 09 17, 11:19
Sveikuciai,
Tikrai pasidare dar blogiau,kai nutraukinejau.Siandien neistveriau ir isgeriau ryte ketvirtuka,bet ne ka jis padejo.Matot as jau pora naktu nemiegojus normaliai,nes vaikas serga.Dabar toks jausmas,kad prieita tam tikra riba,negaliu nieko daryti,o apie maista net nekalbu,pora dienu jau nebuvau praverus saldytuvo.Bandziau prisikambint savo gyd,bet ji negalejo kalbeti,susisieksiu tik po keleta valandu.
Patarimas - nebandykit savarankiskai nutraukineti vaistu,nes ta ka patiriu as siuo metu niekam nelinkeciau!Kvieciuosi zmones i namus,kad tik su manim butu jei ka.
Comes..svarbiausia,kad man po AD buvo pradeje gereti,o cia tik praeita sekmadieni uzejo tokios nesamones...20-o bus menuo kaip geriu Coaxil'i.
Tikrai pasidare dar blogiau,kai nutraukinejau.Siandien neistveriau ir isgeriau ryte ketvirtuka,bet ne ka jis padejo.Matot as jau pora naktu nemiegojus normaliai,nes vaikas serga.Dabar toks jausmas,kad prieita tam tikra riba,negaliu nieko daryti,o apie maista net nekalbu,pora dienu jau nebuvau praverus saldytuvo.Bandziau prisikambint savo gyd,bet ji negalejo kalbeti,susisieksiu tik po keleta valandu.
Patarimas - nebandykit savarankiskai nutraukineti vaistu,nes ta ka patiriu as siuo metu niekam nelinkeciau!Kvieciuosi zmones i namus,kad tik su manim butu jei ka.
Comes..svarbiausia,kad man po AD buvo pradeje gereti,o cia tik praeita sekmadieni uzejo tokios nesamones...20-o bus menuo kaip geriu Coaxil'i.
- 2010 09 17, 16:38
O nemeginai Clonazepama isgerti nakciai, o ne diena? Jis gi labai migdo, aisku ir ramina..... gal jo gerasis poveikis praeitu nakties metu, ir nelabai trikdytu dienos metu.... O AD pridenkti diena. Tikrai nemesk Clonazepamo, kol normaliai nepasiklabesi su gydytoja. Nieko cia baisaus neatsitiks..... Tuo labjau, kad atrodo pas tave atsirado netiketu rupesciu, kurie gal ir isprovokavo dbartine busena. As savo laiku kapitaliai priklausiau nuo Clonazepamo, ir tai sugebejau palaipsniui jo atsisakyti. Dabar tik retkarciais isgeriu, ir tik kaip migdomaja priemone.....
- 2010 09 17, 16:49
Comes..kad gyd paskyre imti,kad nerimas suima ir nelaukti,kol jis visai apses tave(ta prasme nerimas).Nes man blogiausia diena.Nakti kas keisciausiai,kad ir kaip blogai butu diena, gerai miegu (tfu tfu tfu),matyt per diena atsikankinu ir pavargstu.Tai va gydytoja liepe testi ji vartoti.Daugiau tokiu eksperimentu nedarysiu ir nemetinesiu vaistu del to bijojimo priprasti,nes gavos tai labai blogai!Atsirado karingoji Ksena mat
Tipo pati susitvarkysiu,o ypac nepalankiu metu.
Comes..o kiek laiko tu vartojai Clonazepama?Derinai ji su AD?ir kaip pavyko jo atsikratyti?
Tipo pati susitvarkysiu,o ypac nepalankiu metu.
Comes..o kiek laiko tu vartojai Clonazepama?Derinai ji su AD?ir kaip pavyko jo atsikratyti?
- 2010 09 17, 17:01
Man jis buvo kaip priedas prie priestraukuliniu vaistu. Epilepsija sergu labai senai. Nors Clonazepamas buvo paskirtas tik isimtinais atvejais ir ketvertukais, bet nejuciom pripratau, ir pradejau didinti doze. Nes prastai miegojau, bijojau naktiniu priepuoliu ir t.d. Kai priejau liepto galo, ir geriau jau po 2 tb. nakciai, supratau, jog tai priklausomybe. Kreipiausi pas savo gydutoja - neurologa. Gavau velniu.... Bet palaupsniui pradejom mazinti doze... ir tai uztruko iki 7-8 menesiu...... bet reikejo daug valios ir pastangu.... Kaip sakiau, ir dabar ji panaudoju, bet labai retai.... ir jau ne tokiais kiekiais.....
. O dabar kai prasidejo depresija, paskire Cipralexa, ir Fluanxoli..... Na, depresija dar nelabai traukiasi, o nerimas, man atrodo nuo Fluanxolio sumazejo..... bet vis delto, kai labai buna negerai, isgeriu Clonazepama, nes dar vis bijau kad neissiprovokuotu epi priepuolis. O Fluanxoli man jau nueme.
. O dabar kai prasidejo depresija, paskire Cipralexa, ir Fluanxoli..... Na, depresija dar nelabai traukiasi, o nerimas, man atrodo nuo Fluanxolio sumazejo..... bet vis delto, kai labai buna negerai, isgeriu Clonazepama, nes dar vis bijau kad neissiprovokuotu epi priepuolis. O Fluanxoli man jau nueme.
- 2010 09 17, 17:30
Mat kaip.Na jo,geriau buvo nedidinti,o pasikonsultuoti.Idomiausia,kad tas vaistas ir epilepsijai ir panikos atakas nuima.
Beje man irgi dabar dar priedo Fluanxolio paskyre,visai neblogas vaistas sakyciau,tik silpnokas.Ir kaip tau Cipralexas?Geras vaistas,bet kai trecia karta atkritau man visiskai nepadejo,o gydziausi GNS.Labai linkiu,kad jis tau padetu!
Beje man irgi dabar dar priedo Fluanxolio paskyre,visai neblogas vaistas sakyciau,tik silpnokas.Ir kaip tau Cipralexas?Geras vaistas,bet kai trecia karta atkritau man visiskai nepadejo,o gydziausi GNS.Labai linkiu,kad jis tau padetu!
- 2010 09 17, 17:59
Cipralexa geriu jau beveik metus.... ir turbut dar gersiu..... manau kad pajausiu pati kada pakaks, bet dar ne laikas.... Atrodo jis man padeda, bent jau tikrai geriau, nei buvo.... ir palaiko stabilioj busenoj. O Coaxilis man buvo labai silpnas, net nusapratau ka geriu
. Kaip ten be butu, vaistai pagrindiniu problemu nesprendzia, jie tik paliko.... nes kai tik atsirando nepalankios aplinkybes, vel viskas apsivercia aukstin kojom ir atrodo is to gydymo snipstas..... Bet po kurio laiko vel iseina saulute
. Kaip ten be butu, vaistai pagrindiniu problemu nesprendzia, jie tik paliko.... nes kai tik atsirando nepalankios aplinkybes, vel viskas apsivercia aukstin kojom ir atrodo is to gydymo snipstas..... Bet po kurio laiko vel iseina saulute
- 2010 09 17, 22:47
Nu va matai..gal ir man Coaxilis per silpnas,bet gal dar palauksiu..
Vaistai aisku problemu neisprendzia,bet pakeicia poziuri i jas!O tai manyciau yra didziulis laimejimas.Jei esi jautrus ar silpnesnis zmogus,del to visokios rodos smulkmenos taip issaukia neigiama reakcija.O nerimui kaip ir depresijai labai budingi bangavimai.Tikiuosi musu galvu juroje greitai ateis ramybe.....
Vaistai aisku problemu neisprendzia,bet pakeicia poziuri i jas!O tai manyciau yra didziulis laimejimas.Jei esi jautrus ar silpnesnis zmogus,del to visokios rodos smulkmenos taip issaukia neigiama reakcija.O nerimui kaip ir depresijai labai budingi bangavimai.Tikiuosi musu galvu juroje greitai ateis ramybe.....